News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Fri, April 26, 14:13 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, April 10, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    10.04.03, №52
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    У СЕНАТІ БЕЛЬГІЇ ВІДБУЛОСЯ ПАМ'ЯТНЕ ЗАСІДАННЯ З ПРИВОДУ 70-РІЧЧЯ УКРАЇНСЬКОГО ГОЛОДОМОРУ
    Брюссель. 9 квітня. Пам'ятне засідання, присвячене трагічній сторінці в історії України - 70-річчю Голодомору 1932-1933 років - відбулося в Брюсселі у приміщенні Сенату Бельгії.
    На представницькому зібранні було оголошено звернення голови Сенату Бельгії Армана де Деккера. Голова Верхньої палати Федерального парламенту зазначив, що
    "цим зібранням ми вшановуємо разом з українським народом пам'ять жертв цієї трагедії, яка забрала життя понад 7 млн. українців..." "Голод 32-33 років в Україні був цинічною формою терору, організованого антигуманним сталінським режимом, актом геноциду проти українського народу", - наголошується у зверненні.
    З доповіддю перед присутніми виступив професор Льєзького університету Сімон Петерманн, який кваліфікував фізичне знищення українського населення як свідомий акт підриву соціальних основ нації, її традицій, духовної культури та самобутності.
    Виступаючи на засіданні, Посол України в Бельгії Володимир Хандогій відзначив, що голодомор 1932-33 років забрав життя багатьох мільйонів українців, за своїми масштабами та наслідками ця трагедія стала однією з найбільших соціальних та гуманітарних катастроф в історії людства.
    "Люди в усьому світі мають знати правду про цю жахливу трагедію, що стане запорукою не повторення подібного у майбутньому", - підкреслив посол України.
    Голова Головної ради українських організацій у Бельгії Омелян Коваль у своєму виступі наголосив на внеску закордонного українства у встановленні історичної правди про голодомор в Україні в 32-33 роки. Особливо зворушили серця присутніх зачитані свідчення кількох свідків тих подій, які пережили голодомор та нині живуть в Бельгії. Було також продемонстровано художній фільм українського режисера Олеся Янчука "Голод-33", який справив глибоке емоційне враження на присутніх.
    У пам'ятному засіданні з відзначення трагічних подій 70-річної давнини взяли участь представники політичних, наукових та громадських кіл Бельгії, Нідерландів, Італії, члени Федерального парламенту, спільнот та регіонів країни, представники українських організацій, що прибули з Німеччини, Австралії, бельгійські та іноземні журналісти, члени дипломатичного корпусу та співробітники Посольства України, Місії України при НАТО та ЄС.


    * * * * *

    НАУКОВА ГРОМАДСЬКІСТЬ ЛЬВОВА ВІДЗНАЧИЛА ЮВІЛЕЙ ЛАРИСИ КРУШЕЛЬНИЦЬКОЇ
    Львів. 9 квітня.
    З нагоди 75-річчя від дня народження директора Львівської наукової бібліотеки ім. В. Стефаника, доктора історичних наук, професора Лариси Крушельницької у Львові відбулося спільне засідання Бюро Західного наукового центру Національної академії наук України та вченої ради бібліотеки. Голова Львівської обласної державної адміністрації у вітальному слові високо оцінив наукові здобутки, непересічний організаторський талант та чітку громадянську позицію ювілярки.
    Довідка: ЛАРИСА ІВАНІВНА КРУШЕЛЬНИЦЬКА народилася 1928 року у знаменитій родині українських інтелігентів. Її дід Антін Крушельницькій - відомий письменник, міністр освіти УНР, розстріляний 1937 року разом з Лесем Курбасом, Валеріаном Підмогильним та іншими діячами українського культурного відродження. Трудову діяльність Л. Крушельницька, яка разом з родиною зазнала у 30-40 роках жорстоких репресій від радянського режиму, розпочала 1947 року у Львівському відділі археології Академії наук УРСР. 1974 року захистила кандидатську дисертацію, а 1991 - докторську. Вона є відомим в Україні та за кордоном фахівцем в галузі археології. Організувала і провела понад 50 археологічних експедицій, відкрила й дослідила близько 60 археологічних пам'яток. Результати досліджень представлено у численних наукових працях. Широкомасштабні дослідження, вперше проведені на території Північно-Східного Прикарпаття і Західної Волині, збагатили археологічну науку.
    Під керівництвом та безпосередній участі Лариси Іванівни у бібліотеці ім. Стефаника, яку вона очолює з 1991 року, розгорнуто активну роботу науковців бібліотеки над темами, що пов'язані зі створенням національної бібліографії, дослідженням проблем бібліотекознавства, книгознавства та історії періодики; здійснюється науково-бібліографічне опрацювання і розкриття рідкісних фондів, колекцій та збірок. Вона є головою археологічної комісії Наукового товариства ім. Шевченка, членом наукового товариства „Український історик" (США), членом Львівської організації ЮНЕСКО тощо.


    * * * * *

    ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ І ФЕДЕРАЛЬНИЙ КАНЦЛЕР ФРН ОБГОВОРИЛИ КРОКИ З АКТИВІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ
    Берлін. 9 квітня. "Інтеграція в Європу - пріоритетний напрям української політики", - знову підкреслив під час переговорів з Федеральним канцлером Німеччини Герхардом Шредером Прем'єр-міністр України Віктор Янукович, який відвідав ФРН з робочим візитом.
    Він повідомив, що нині в Україні створена найсприятливіша ситуація для реалізації курсу країни на європейську і євроатлантичну інтеграцію. Глава українського уряду

    поінформував співрозмовника про соціально-економічну ситуацію в Україні.
    У січні-лютому нинішнього року, сказав він, промислове виробництво в Україні зросло майже на 11 відсотків, внутрішній валовий продукт - на 7,2 відсотка, доходи бюджету збільшилися на 20 відсотків. Банківська система, відзначив прем'єр, відреагувала на таку ситуацію позитивно - значно підвищилися довгочасні кредити: за два місяці нинішнього року їх обсяг збільшився на 11 відсотків.
    Сторони розглянули низку питань, які планується обговорити у другій половині 2003 року під час п'ятих українсько-німецьких політичних консультацій на найвищому рівні, а також узгодили спільну програму взаємодії на 2003-2005 роки. Підкреслювалося, що важливим напрямком у співробітництві двох країн є діяльність українсько-німецького фонду, створеного в рамках "спільної заяви" двох урядів у 1996 році. Мета фонду - підтримати малі і середні підприємства в Україні. Наступним етапом у роботі фонду має стати заснування українського Банку сприяння розвитку.
    Серед економічних питань, що обговорювалися на зустрічі Віктора Януковича і Герхарда Шредера, були також питання створення українсько-російсько-німецького газового консорціуму з управління газотранспортною системою України. Намічені подальші кроки з реалізації цього документа.
    Українська сторона покладає великі надії на реалізацію пропозиції, з якою вийшов Герхард Шредер під час політичних консультацій на найвищому рівні в грудні 2001 року і яка спрямована на підготовку угоди про прийняття України асоційованим членом Європейського Союзу. Виробленню чіткої європейської перспективи України може сприяти також активізація співробітництва в рамках трикутника Берлін-Варшава-Київ, відзначалося на зустрічі.


    * * * * *

    ДЕЛЕГАЦІЯ УКРАЇНИ ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У ПІВРІЧНИХ ЗБОРАХ МВФ І СБ
    Київ. 9 квітня.
    10 квітня 2003 року до Сполучених штатів Америки відбуває офіційна українська делегація для участі у піврічних зборах Міжнародного Валютного Фонду і Світового банку. Очолює делегацію перший віце-прем'єр-міністр України, міністр фінансів Микола Азаров. Він є керуючим від України у Світовому банку.
    До складу делегації входять також міністр економіки та з питань європейської інтеграції Валерій Хорошковський, заступник глави Адміністрації Президента України - керівник головного управління з питань економічної політики Павло Гайдуцький, перший заступник Голови Національного банку України Арсеній Яценюк.
    Під час піврічних зборів МВФ та СБ відбудуться засідання міжнародного валютно-фінансового комітету керуючих МВФ та спільного комітету з розвитку МВФ і СБ. На засіданнях комітетів буде розглянуто питання розвитку глобальної економіки, фінансових ринків, заходів із попередження криз, боротьби з відмиванням грошей та протидії фінансуванню тероризму.


    * * * * *


    У ХАРКОВІ СТВОРЕНО ЄДИНИЙ В УКРАЇНІ МУЗЕЙ МІСЬКОЇ САДИБИ, ЕКСПОНАТАМИ ЯКОГО СТАЛИ ТУТЕШНІ БУДІВЛІ, ПАМ'ЯТКИ ІСТОРІЇ, КУЛЬТУРИ ТА АРХІТЕКТУРИ
    Харків. 9 квітня. На екскурсію в особняк, в якому наприкінці ХІХ початку XX століття жив купець Іван Синяков, запросили земляків активісти створеного в Харкові єдиного в Україні музею міської садиби. Цей будинок на той час був одним із осередків культури, де проводилися відкриті для всіх бажаючих поетичні та музичні вечори, художні виставки. Одна з п'яти дочок купця, Зінаїда, прославилася як оперна співачка, другій, Надії, присвячував свої вірші Борис Пастернак, третя, Марія, стала художником-авангардистом, Оксана і Віра підтримували тутешні театри та бібліотеки.
    Цей особняк - не єдиний наш експонат під відкритим небом, - розповідає засновник музею, директор Інституту голографії Академії наук прикладної радіоелектроніки, завідуючий лабораторією голографії Національного університету імені В. Каразіна Володимир Титар. На обліку в нашому музеї близько ста існуючих у Харкові та області будівель - пам'яток історії, культури та архітектури. Ми хочемо не лише розповісти про них землякам, але й сприяти їх збереженню. Всіх їх включено до наших туристичних маршрутів.
    У виставковій експозиції музею, розгорнутій в інституті голографії, зібрано близько тисячі документальних свідчень історії, що відтворюють архітектурний вигляд рідного міста, який 2004 року святкуватиме 350-річчя з дня заснування.


    * * * * *

    УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА ІНІЦІЮЄ ПРОВЕДЕННЯ У ВЕЛИКДЕНЬ СНІДАНКУ ДЛЯ ОБЕЗДОЛЕНИХ
    Львів. 9 квітня. З нагоди свята Великодня 27 квітня 2003 року на Святоюрській горі у Львові Українською греко-католицькою церквою

    буде проведено Великодній сніданок для обездолених людей.  Як повідомила прес-служба Глави УГКЦ, „перед наближенням дня Христового Воскресіння УГКЦ, яка постійно живе цією Великодньою радістю, спішить поділитися нею з тими людьми, яких називаємо „люди в потребі". На жаль, часто стається так, що багатий не бачить бідного, зрячий -- сліпого, здоровий -- хворого. Ми ж хочемо, щоб у нашій державі запанувало добро, милосердя", - зазначили  члени організаційного комітету з проведення Великодньої спільної трапези.
    Організаційний комітет з проведення Великоднього сніданку для потребуючих закликає усіх людей доброї волі -- підприємців, меценатів, керівників установ і організацій -- допомогти у проведенні цієї благородної акції. „Нехай безмірна любов Господа до людей підтримає Ваші добрі наміри", - наголошують представники організаційного комітету.


    * * * * *

    У ЛУГАНСЬКУ РОЗПОЧАВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС МАЛЮНКУ
    Луганськ. 9 квітня.   Всеукраїнський конкурс малюнку "Срібний штрих" розпочався в Луганську. Конкурс проходить на базі Луганського державного інституту культури і мистецтв та Луганського коледжу культури і мистецтв. 9 квітня відбулося урочисте відкриття конкурсу, а протягом наступних двох днів відбудуться саме творчі змагання за номінаціями: малюнок оголеної фігури та малюнок голови.
    У конкурсі братимуть участь більше 100 студентів художніх навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації з 10 областей України та російського міста Ростов-на-Дону. За кращі роботи учасники конкурсу нагороджуватимуться преміями за перше, друге й третє місце. Встановлені також заохочувальні премії за відчуття матеріалу, професійну майстерність та композиційно-художнє втілення.
    Водночас з конкурсом пройде семінар-практикум для викладачів за темою "Сучасні вимоги до методики викладання малюнку у вищих навчальних закладах".

    * * * * *

    У МЕЛІТОПОЛІ ЗБІЛЬШИЛИСЯ ОБСЯГИ НАДАННЯ ПОСЛУГ БЕЗРОБІТНИМ
    Запоріжжя. 9 квітня. У першому кварталі цього року послугами Мелітопольського міського центру зайнятості (Запорізька область) скористалися півтори тисячі осіб. Це на 40 відсотків більше, ніж протягом перших трьох місяців минулого року.
    За словами заступника директора центру Світлани Полторак, зросла й чисельність безробітних, які були охоплені так званими активними формами сприяння зайнятості населення. Так, 635 осіб працевлаштовані, 260 пройшли перенавчання, 106 взяли участь у громадських роботах.
    Також 15 осіб працевлаштовані за рахунок надання роботодавцям дотацій. 29 безробітних за фінансової допомоги центру зайнятості розпочали власну справу як суб'єкти підприємницької діяльності.
    Станом на 1 квітня потрібність підприємств і організацій в робітниках сягає 400 штатних одиниць. Це на чверть більше від рівня минулого року.


    * * * * *

    ЗА ПІДСУМКАМИ УКРАЇНСЬКО-ТАДЖИЦЬКИХ ПЕРЕГОВОРІВ У ДУШАНБЕ ПІДПИСАНО НИЗКУ ДВОСТОРОННІХ ДОКУМЕНТІВ
    Душанбе. 9 квітня.
    За підсумками переговорів української і таджицької делегацій, які відбулися у Душанбе під головуванням Президента України Леоніда Кучми та Президента Республіки Таджикистан Емомалі Рахмонова, підписано спільну заяву президентів.
    Президенти двох держав поставили також підпис під договором між Україною і Республікою Таджикистан про довгострокове економічне співробітництво на 2003-2012 роки, невід'ємною частиною якого є Міждержавна програма довгострокового економічного співробітництва між Україною та Республікою Таджикистан на 2003-2012 роки. Було підписано міжурядову угоду про співробітництво у галузі боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, угоду між Кабінетом Міністрів України і урядом Республіки Таджикистан про взаємну охорону таємної інформації, угоду між Національним банком України і Національним банком Республіки Таджикистан про організацію взаєморозрахунків.
    Також було підписано угоду між українським і таджицьким

    міністерствами освіти і науки про співробітництво у галузі освіти, міжміністерську угоду про співробітництво у галузі розвитку охорони здоров'я, фармації, медичної техніки і медичної науки та підготовки кадрів. Але, мабуть, одним із найважливіших для народів двох країн став Протокол про обмін ратифікаційними грамотами щодо угоди між Україною і Республікою Таджикистан про спрощений порядок зміни громадянства громадянами України, які постійно проживають в Республіці Таджикистан, і громадянами Республіки Таджикистан, які постійно проживають в Україні, від 6 липня 2001 року.


    * * * * *

    Душанбе. 9 квітня. Президенти України і Таджикистану за підсумками переговорів підписали спільну заяву, в якій відзначили, що нинішній перший візит у Таджикистан Президента України Леоніда Кучми став логічним продовженням інтенсивного діалогу на найвищому рівні, який істотно активізувався внаслідок офіційного візиту Президента Республіки Таджикистан Емомалі Рахмонова в Україну 5-6 липня 2001 року. Леонід Кучма та Емомалі Рахмонов, висловивши задоволення активізацією таджицько-української взаємодії у різних сферах, у тому числі торговельно-економічних зв'язків, відзначили позитивну тенденцію збільшення торговельного обороту між двома державами. Вони висловили впевненість у тому, що є всі передумови для розвитку всебічної співпраці двох країн, як у рамках СНД, так і на двосторонньому рівні.
    У своїй спільній заяві президенти України і Таджикистану підкреслили, що ефективній реалізації досягнутих домовленостей сприятиме робота Спільної міжурядової таджицько-української комісії з економічного співробітництва, перше засідання якої відбулося в березні 2003 року. Глави двох держав також наголосили на важливості подальшого поглиблення двосторонньої взаємодії в торговельно-економічній галузі і висловилися за необхідність створення сприятливих умов для розвитку зв'язків між регіонами і суб'єктами господарювання Таджикистану й України, надання їм необхідної допомоги з боку урядів двох держав.
    У заяві президентів України і Таджикистану підкреслюється, що під час обговорень регіональних і міжнародних проблем було відзначено збіг і близькість позицій України і Таджикистану з ключових питань міжнародної політики. Президенти також підтвердили обопільне прагнення України і Таджикистану до активізації співпраці у рамках ООН, ОБСЄ та інших міжнародних і регіональних організацій в інтересах подальшого зміцнення безпеки і стабільності.
    Торкнувшись проблеми Іраку, глави держав висловили жаль, що політико-дипломатичні зусилля, спрямовані на мирне вирішення кризової ситуації в цій країні, не дали позитивних результатів. Леонід Кучма та Емомалі Рахмонов у спільній заяві закликали міжнародне співтовариство зробити все можливе для мінімізації жертв серед цивільного населення.
    У підписаній спільній заяві Леонід Кучма й Емомалі Рахмонов підкреслили рішучість України і Таджикистану продовжити спільні зусилля у боротьбі з міжнародним тероризмом, поширенням зброї масового знищення, незаконним обігом наркотиків і зброї, траснаціональною організованою злочинністю та іншими загрозами з метою зміцнення загальної стабільності і безпеки.
    Під час переговорів українська і таджицька сторони позитивно оцінили масштабну програму поглиблення економічного співробітництва в рамках СНД, з якою вийшла українська сторона на Кишинівському самміті СНД. Стрижнем цієї програми є створення зони вільної торгівлі без виключень та обмежень у форматі СНД.


    * * * * *

    Душанбе. 9 квітня. Президент України Леонід Кучма прийняв делегацію уряду Афганістану на чолі зі спеціальним представником Президента перехідної ісламської республіки Афганістан, Міністром праці та соціальних питань Афганістану Нуром Ахмадом Каркіном.
    Міністр передав Президентові України вітання від Президента Афганістану Хаміда Карзая і запросив Леоніда Кучму відвідати Афганістан у зручний для нього час. Нур Ахмад Каркін висловив глибоку зацікавленість в участі України у становленні народного господарства Афганістану.
    У свою чергу Президент України Леонід Кучма підкреслив, що Україна готова взяти участь у становленні народного господарства Афганістану та у тендерах по становленню народного господарства "Україна має потужний потенціал у будівництві комунікацій та готова надати допомогу у підготовці кваліфікованих афганських спеціалістів в Україні", - наголосив Леонід Кучма.
    Глава української держави, на прохання афганської сторони, дав доручення направити урядову делегацію до Афганістану для опрацювання перспективних сфер співпраці між Україною і Афганістаном.
    Довідка: афганська сторона  наголосила, що Україна вже виграла тендер по реконструкції ТЕЦ в Кабулі.

    * * * * *


    10.04.03 №52



    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.