UkraiNewstand  News from and about Ukraine & Ukrainians
Ukrainian Community Press Releases
BRAMA Home UkraiNewstand Ukraine Weather Ukraine Elections '98 BRAMA Sports BRAMA/UBN Calendar of Events BRAMA Community Press Releases
БРАМА Індекс УкраїНовини Погода Вибори-98 БРАМА Спорт БРАМА/UBN Громадський Календар Громадські Прес-релізи на БРАМІ

<<< INSTRUCTIONS FOR SUBMITTING PRESS RELEASES -- CLICK HERE >>>

Transliterated text appears below

www.brama.com/ubn/
11 травня 1999 р.

Відбудуться зустрічі з представниками державної Національної Радіо Компанії України

Форт Лі, Н.Дж. – Українська Телерадіо Мережа – UBN у співпраці з відділами Українського Конгресового Комітету Америки влаштовують ряд зустрічей в околицях Нью Йорку з представниками державної Національної Радіо Компанії України.

У зустрічах візьмуть участь Володимир Резніков, президент Національної Радіо Компанії України, Заступник Міністра Інформації України, і Софія Тютюн, ведуча патріотичної радіорубрики "Український Історичний Календар". Слухачі сателітного українського радіосервісу UBN і програми "Ранок з Нами" мають нагоду послухати передачі Пані Тютюн, в яких вона висвітлює національно-патріотичні теми з української історії та їхній вплив на сьогоднішнє життя.

Українська Телерадіо Мережа, філія Етнічної Американської Трансляційної Мережі – ЕАВС, розпочала свій розвиток у березні 1997 р. цілодобовою ретрансляцією своїм передплатникам Першої Програми Національної Радіо Компанії України. Зараз UBN пропонує українській громаді також цілодобові телепрограми з України і про українців.

"Наші передплатники супутникового радіо і слухачі програми "Ранок з Нами" виявляють постійне зацікавлення радіопрограмами Національної Радіо Компанії України і запитують нас, чому досі в Україні чути російську мову, чому в Україні святкують совєтські свята, який рівень національної свідомості України, як виглядає підготовка до президентських виборів і так далі. Зараз у них буде нагода познайомитися з керівниками Національної Радіо Компанії України і особисто запитати їх про такі гарячі теми", -- сказала Оксана Дурняк, директор Українського Радіосервісу UBN, запросивши громаду до участи в цих зустрічах.

Зустрічі відбудуться в таких містах:

• 17 травня, о год. 7:30 веч., Дім СУМА, Йонкерс, Н.Й.
  • 18 травня, о год. 7:00 веч., Дім ОУВФ, Нью Йорк, Н.Й.
  • 19 травня, о год. 7:30 веч., Школа св. Івана Хрестителя, Ньюарк, Н.Дж.
  • 20 травня, о год. 7:30 веч., Парафіяльний Центр св. Володимира, Гемпстед, Н.Й.

11 travnya 1999 r.

Vidbudut'sya zustrichi z predstavnykamy derzhavnoyi Natsional'noyi Radio Kompaniyi Ukrayiny

Fort Li, N.Dzh. – Ukrayins'ka Teleradio Merezha – UBN u spivpratsi z viddilamy Ukrayins'koho Konhresovoho Komitetu Ameryky vlashtovuyut' ryad zustrichej' v okolytsyakh N'yu J'orku z predstavnykamy derzhavnoyi Natsional'noyi Radio Kompaniyi Ukrayiny.

U zustrichakh viz'mut' uchast' Volodymyr Reznikov, prezydent Natsional'noyi Radio Kompaniyi Ukrayiny, Zastupnyk Ministra Informatsiyi Ukrayiny, i Sofiya Tyutyun, veducha patriotychnoyi radiorubryky "Ukrayins'kyj' Istorychnyj' Kalendar". Slukhachi satelitnoho ukrayins'koho radioservisu UBN i prohramy "Ranok z Namy" mayut' nahodu poslukhaty peredachi Pani Tyutyun, v yakykh vona vysvitlyuye natsional'no-patriotychni temy z ukrayins'koyi istoriyi ta yikhnij' vplyv na s'ohodnishnye zhyttya.

Ukrayins'ka Teleradio Merezha, filiya Etnichnoyi Amerykans'koyi Translyatsij'noyi Merezhi – EAVS, rozpochala svij' rozvytok u berezni 1997 r. tsilodobovoyu retranslyatsiyeyu svoyim peredplatnykam Pershoyi Prohramy Natsional'noyi Radio Kompaniyi Ukrayiny. Zaraz UBN proponuye ukrayins'kij' hromadi takozh tsilodobovi teleprohramy z Ukrayiny i pro ukrayintsiv.

"Nashi peredplatnyky suputnykovoho radio i slukhachi prohramy "Ranok z Namy" vyyavlyayut' postij'ne zatsikavlennya radioprohramamy Natsional'noyi Radio Kompaniyi Ukrayiny i zapytuyut' nas, chomu dosi v Ukrayini chuty rosij's'ku movu, chomu v Ukrayini svyatkuyut' sovyets'ki svyata, yakyj' riven' natsional'noyi svidomosti Ukrayiny, yak vyhlyadaye pidhotovka do prezydents'kykh vyboriv i tak dali. Zaraz u nykh bude nahoda poznaj'omytysya z kerivnykamy Natsional'noyi Radio Kompaniyi Ukrayiny i osobysto zapytaty yikh pro taki haryachi temy", -- skazala Oksana Durnyak, dyrektor Ukrayins'koho Radioservisu UBN, zaprosyvshy hromadu do uchasty v tsykh zustrichakh.

Zustrichi vidbudut'sya v takykh mistakh:

• 17 travnya, o hod. 7:30 vech., Dim SUMA, J'onkers, N.J'.
  • 18 travnya, o hod. 7:00 vech., Dim OUVF, N'yu J'ork, N.J'.
  • 19 travnya, o hod. 7:30 vech., Shkola sv. Ivana Khrestytelya, N'yuark, N.Dzh.
  • 20 travnya, o hod. 7:30 vech., Parafiyal'nyj' Tsentr sv. Volodymyra, Hempsted, N.J'.

More Community Press Releases -- Click Here
    may be posted to the Press Comment Board

Copyright ©1997-99 BRAMA, Inc.; all rights reserved.