News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Sat, July 27, 03:06 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, October 29, 2009, 12:00 PM ET

    Міністр економіки України Богдан Данилишин з офіційним візитом відвідав Сполучені Штати Америки
    Роксоляна Стадник

    image

    Для проведення Другого спільного засідання Українсько-Американської ради з торгівлі та інвестицій та з метою проведення переговорів щодо поглиблення двосторонньої співпраці з 13 до 18 жовтня 2009 року українська делегація на чолі з Міністром економіки України Богданом Данилишиним з офіційним візитом перебувала у Сполучених Штатах Америки.

    В рамках офіційного візиту української делегації до Сполучених Штатів Америки 14 жовтня 2009 року відбулася зустріч Міністра економіки України Богдана Данилишина з Торговельним представником США Рональдом Кірком, під час якої обговорено стан та перспективи розвитку двостороннього торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва.

    14 жовтня у Вашингтоні (США) під головуванням Міністра економіки України Богдана Данилишина та Торговельного представника США Рональда Кірка відбулося Друге засідання Українсько-Американської ради з торгівлі і інвестицій, участь у якій взяли представники центральних органів виконавчої влади та бізнесові кола України і США.

    Також 14 жовтня поточного року відбулася зустріч Міністра економіки України Богдана Данилишина з Головою Комісії з міжнародної торгівлі США Сарою Ерноф.

    Крім того, Богдан Данилишин зустрівся з видатними діячами української громади в США і нагородив їх почесними грамотами Кабінету Міністрів України і відзнаками Міністерства економіки.

    Зокрема, за вагомий особистий внесок у піднесення міжнародного авторитету України, зміцнення економічного співробітництва між Україною та США, налагодження ефективної взаємодії з численними українськими громадськими організаціями Америки, діяльність яких спрямована на підтримку України, нагороджені Зеня Черник, Андрій Бігун, Наталія Яресько, Марта Фаріон та Богдан Ватраль.

    Особливу вдячність Міністр економіки висловив Президенту Українсько-Американської Бізнесової Ради пану Моргану Вільямсу за підтримку позитивних тенденцій розвитку двостороннього економічного і торговельного співробітництва між Україною і США та нагородив його медаллю 3-го ступеня Міністерства економіки України.

    15 жовтня 2009 року у Вашингтоні Міністр економіки України Богдан Данилишин виступив на відкритті Першого щорічного Міжнародного форуму на тему "Вплив глобальної світової кризи на економіку України та розвиток двосторонніх торговельно-економічних відносин в умовах кризи", участь у якому взяли представники Уряду України, Уряду Сполучений Штатів, Конгресу США, Українсько-американської бізнесової ради, міжнародних фінансових інститутів, зокрема МВФ, Світового Банку, ЄБРР, ЄФК, Ексімбанку США, ОПІК, а також представники ділових кіл України та США.

    image
    (л-п) Адріян Каратницький, Мін. Богдан Данилишин

    У рамках офіційного візиту української делегації у США, Міністр економіки України Богдан Данилишин зустрівся з першим заступником Міністра торгівлі США Денісом Хайтауером. Учасники зустрічі обговорили стан та перспективи розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва.

    У Вашингтоні, в рамках офіційного візиту української делегації до Сполучених Штатів Америки, 15 жовтня 2009 року відбулася зустріч Міністра економіки України Богдана Данилишина з співголовами Груп сприяння Україні в Палаті представників Конгресу США, конгресменами Марсі Каптур та Джимом Герлахом. Учасники зустрічі обговорили питання залучення інвестицій у розвиток сільського господарства України та співпрацю в рамках проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

    В рамках роботи Першого щорічного Міжнародного форуму, у Вашингтоні відбулася зустріч Міністра економіки України Богдана Данилишина з в.о. Президента Корпорації закордонних приватних інвестицій Лері Спінеллі, під час якої учасники зустрічі висловили сподівання щодо якнайшвидшого врегулювання ситуації у відносинах України та ОПІК.

    16 жовтня 2009 року, у рамках офіційного візиту української делегації у США, Міністр економіки України Богдан Данилишин зустрівся з професорськими та викладацькими колективами університетів Нью-Йорка.

    Міністр економіки України Богдан Данилишин зустрівся у Нью-Йорку з Віце-президентом Міжнародного рейтингового агентства "Moody`s Investors Service" Джонатаном Шіффером, із заступником Комісара штату Нью-Йорк з питань міжнародного розвитку, Старшим радником Губернатора штату Нью-Йорк з питань міжнародної торгівлі та розвитку Семом Натапоффим та Президентом Торгово-промислової палати Манхеттена Ненсі Плогер.

    Крім того, 16 жовтня 2009 року Міністр економіки України Богдан Данилишин у Нью-Йорку відвідав одну з найбільших та найвідоміших фондових бірж світу NASDAQ та взяв учать у закритті торгів.

    "Даний візит та проведені зустрічі є важливим інструментом розвитку двосторонніх торговельно-інвестиційних взаємин між Україною і США, що сприяють розширенню та поглибленню стратегічного партнерства між країнами і є основою для прискорення процесу інтеграції України до глобальної економічної системи", – вважає Богдан Данилишин.

    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc. All rights reserved.
    The images and information contained in BRAMA News and BRAMA Press reports may not be published, broadcast, rewritten or redistributed without the prior written authority of BRAMA and/or author/photographer. The views and opinions of authors expressed on Brama.com do not necessarily state or reflect the views of Brama - Gateway Ukraine or its officers, directors or associates.


    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.