News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Sat, April 27, 08:04 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, September 13, 2007, 9:00 am ET

    U.S. Polling stations for Ukrainian Citizens: Special Election of National Deputies

    Five overseas polling stations have been established in the United States for Ukrainians living abroad who wish to cast their votes in the parliamentary elections on September 30, 2007.

    For more information, refer to the website of the Central Election Commission at http://www.cvk.gov.ua, or the Embassy of Ukraine in the U.S.: http://www.mfa.gov.ua/usa.

    * * * * *

    Позачергові вибори народних депутатів України

    Посольство України в США повідомляє

    До уваги громадян України

    Відповідно до частини першої статті 102-1 Закону України „Про вибори народних депутатів України” для проведення 30 вересня 2007 року позачергових виборів народних депутатів України використовуються закордонні виборчі дільниці, утворені для проведення останніх виборів народних депутатів України на підставі постанов Центральної виборчої комісії від 2 лютого 2006 року № 370 та від 4 березня 2006 року №830.

    Постановою Центральної Виборчої Комісії України від 2 лютого 2006 року № 370 „Про утворення закордонних виборчих дільниць з виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року” у Сполучених Штатах Америки було утворено п’ять закордонних виборчих дільниць.

    Закордонна виборча дільниця № 92

    Посольство України у Сполучених Штатах Америки (20007, Округ Колумбія, м. Вашингтон, вул. М Північний Захід, буд. 3350).

    Назва та адреса приміщення для голосування: приміщення Посольства України у Сполучених Штатах Америки, 20007, Округ Колумбія, м. Вашингтон, вул. М Північний Захід, буд. 3350 (3350 M Street, NW, Washington, D.C. 20007).

    Межі виборчої дільниці: Округ Колумбія, штати Алабама, Аляска, Арканзас, Вірджинія, Делавар, Джорджія, Західна Вірджинія, Кентуккі, Луїзіана, Меріленд, Міссісіпі, Міссурі, Огайо, Оклахома, Південна Кароліна, Північна Кароліна, Теннессі, Техас, Флорида.

    Закордонна виборча дільниця № 93

    Генеральне консульство України в Нью-Йорку (10017, штат Нью-Йорк, м. Нью-Йорк, вул. Іст 49, буд. 240).

    Назва та адреса приміщення для голосування: приміщення Генерального консульства України в Нью-Йорку, 10017, штат Нью-Йорк, м. Нью-Йорк, вул. Іст 49, буд. 240 (240 East 49th Street, New York, NY, 10017).

    Межі виборчої дільниці: штати Вермонт, Коннектикут, Массачусетс, Мейн, Нью-Гемпшир, Нью-Джерсі, Нью-Йорк, Пенсільванія, Род-Айленд.

    Закордонна виборча дільниця № 94

    Генеральне консульство України в Сан-Франциско (94108, штат Каліфорнія, м. Сан-Франциско, вул.Буш, буд. 530, блок 402).

    Назва та адреса приміщення для голосування: приміщення Генерального консульства України в Сан-Франциско, 94108, штат Каліфорнія, м. Сан-Франциско, вул. Буш, буд. 530, блок 402 (530 Bush Street, suite 402, San Francisco, CA 94108).

    Межі виборчої дільниці: штати Айдахо, Аризона, Вайомінг, Вашингтон, Гаваї, Каліфорнія, Колорадо, Монтана, Невада, Нью-Мексико, Орегон, Юта.

    Закордонна виборча дільниця № 95

    Генеральне консульство України в Чикаго (60611, штат Іллінойс, м. Чикаго, вул. Іст Хюрон, буд. 10).

    Назва та адреса приміщення для голосування: приміщення Генерального консульства України в Чикаго, 60611, штат Іллінойс, м. Чикаго, вул. Іст Хюрон, буд. 10 (10 East Huron Street, Chicago, IL 60611).

    Межі виборчої дільниці: штати Айова, Вісконсин, Іллінойс, Індіана, Канзас, Міннесота, Мічиган, Небраска, Південна Дакота, Північна Дакота.

    Закордонна виборча дільниця № 96

    При Генеральному консульстві України в Сан-Франциско (94108, штат Каліфорнія, м. Сан-Франциско, вул. Буш, буд. 530, блок 402).

    Назва та адреса приміщення для голосування: приміщення адміністративного будинку Української бабтистської церкви, 98030, штат Вашингтон, м. Кент, вул. Сто перша Авеню Південний Схід, буд. 25628 (25628 101st Ave SE, Kent, WA 98030).

    Межі виборчої дільниці: м. Кент.

    З інформацією про принципи й засади виборчого процесу в Україні та реалізацію виборчих прав громадян України можна ознайомитись на веб-сторінці Центральної виборчої комісії України http://www.cvk.gov.ua.

    Запрошуємо усіх громадян України скористатись своїм правом та взяти участь у позачергових виборах народних депутатів України до Верховної Ради України 30 вересня 2007 року.

    Голосуванняпроводиться 30 вересня 2007 року з сьомої години ранку до десятої години вечора за місцевим часом без перерви у приміщеннях вищезазначених закордонних виборчих дільниць.

    Відповідно до положеньстатей 41, 47 Закону України „Про вибори народних депутатів України” у порядку і з особливостями, встановленими статтею 1023 Закону, Закону України „Про Державний реєстр виборців”, який набирає чинності 1 жовтня 2007 року, Постановами Центральної виборчої комісії в № 58 від 2 серпня 2007 року та № 71 від 6 серпня 2007 року Посольство України в США продовжує складання списків виборців для участі у голосуванні 30 вересня 2007 року на закордонній виборчій дільниці №92, утвореній при Посольстві України в США.

    Виборці включаються до відповідного списку за місцем свого проживання та адресою житла, визначеними на підставі відомостей про проживання або перебування у зарубіжних країнах за умови їх перебування на консульському обліку.

    З метою забезпечення реалізації і захисту виборчих прав громадян України, дотримання передбачених Конституцією та законами України принципів і засад виборчого процесу Посольство України в США рекомендує громадянам України, які проживають на території консульського округу Посольства та не перебувають на консульському обліку або не продовжили термін дії консульського обліку, невідкладно звернутись до консульського відділу Посольства.

    З інформацією про принципи й засади виборчого процесу в Україні та реалізацію виборчих прав громадян України можна ознайомитись на веб-сторінці Центральної виборчої комісії України http://www.cvk.gov.ua.

    Постановою Центральної виборчої комісії від 25 серпня 2007 року №211 „Про утворення дільничних виборчих комісій закордонних виборчих дільниць закордонного виборчого округу з позачергових виборів народних депутатів України 30 вересня 2007 року” утворено дільничну виборчу комісію закордонної виборчої дільниці № 92 , утвореної при Посольстві України у Сполучених Штатах Америки

    Назва та адреса приміщення для голосування: приміщення Посольства України у Сполучених Штатах Америки, 20007, Округ Колумбія, м. Вашингтон, вул. М Північний Захід, буд. 3350 (3350 M Street, NW, Washington, D.C. 20007).

    Дільнична виборча комісія закордонної виборчої дільниці № 92працює щодня з понеділка по суботу з 9 до 20 години за місцевим часом.

    З інформацією про принципи й засади виборчого процесу в Україні та реалізацію виборчих прав громадян України можна ознайомитись на веб-сторінці Центральної виборчої комісії України http://www.cvk.gov.ua, а також на веб-сторінці Посольства України в США за адресою: http://www.mfa.gov.ua/usa

    Відповідно до законодавства, кожен громадянин має право ознайомитись зі списком виборців у приміщенні дільничної виборчої комісії та перевірити правильність відомостей, внесених до списку виборців.

    За Законом, дільничні виборчі комісії виборчих дільниць за кордоном матимуть у своєму розпорядженні списки виборців не пізніше як за 12 днів до дня виборів, тобто до 17 вересня включно. Виборча комісія має надати списки виборців для ознайомлення громадян не пізніше як на наступний день після отримання списку виборців з Міністерства закордонних справ України.

    Повідомляємо, що 29 серпня 2007 року Центральною виборчою комісією України прийнято постанову № 265 „Про Роз’яснення щодо проведення уточнення списків виборців на закордонних виборчих дільницях для підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 30 вересня 2007 року” (текст постанови розміщено на офіційному сайті ЦВК за адресою: www.cvk.gov.ua).

    Згідно з положеннями постанови кожен громадянин України, який перебуває на консульському обліку, може подати скаргу до відповідної дільничної виборчої комісії щодо допущених при складанні списку неправильностей, в тому числі невключення, неправильного включення або виключення із списку на закордонній виборчій дільниці. Скарга подається не пізніш як за п»ять днів до дня виборів (до 24 вересня включно) 2007 року. Скарга, подана до дільничної виборчої комісії після зазначеного строку, не розглядається.

    До уваги громадян України, які прибули в США напередодні виборів, перебувають в межах виборчого округу закордонної виборчої дільниці №92 і не матимуть можливості з тих чи інших обставин стати на консульський облік Посольства України в США! Згідно з положеннями постанови виборець, який прибув до закордонної виборчої дільниці не пізніше ніж за сім днів до дня виборів (до 22 вересня 2007 року включно), особисто подає до відповідної дільничної виборчої комісії письмову заяву про включення до списку на цій дільниці із зазначенням свого місця проживання та адреси житла, а також пред’являє паспорт громадянина України для виїзду за кордон (дипломатичний паспорт; службовий паспорт; посвідчення особи моряка.)

    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc. All rights reserved.
    The images and information contained in BRAMA News and BRAMA Press reports may not be published, broadcast, rewritten or redistributed without the prior written authority of BRAMA and/or author/photographer. The views and opinions of authors expressed on Brama.com do not necessarily state or reflect the views of Brama - Gateway Ukraine or its officers, directors or associates.


    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.