BRAMA, Dec 22, 2004, 3:00 pm ET

Press release

NY Consul General sends holiday greetings to Ukrainians in America

Serhiy Pohoreltsev, Consul General of Ukraine in NY, sends official as well his personal holiday wishes for the Christmas and New Year holidays.

* * *

Звернення Генерального консула України в Нью-Йорку до українців Сполучених Штатів Америки

Від імені колективу Генерального консульства України в Нью-Йорку та від себе особисто хочу висловити Вам, дорогі друзі, найщиріші привітання з нагоди Різдвяних та Новорічних свят, які вкотре приходять на нашу землю!

У ці святкові, радісні дні хотів би від щирого серця побажати усім Вам, достойним представникам української громади, здійснення мрій, злагоди і щастя в житті, добробуту в родині, миру, здоров'я і благополуччя. Також хочу побажати Вам, щоб у наступному році Ви так само, як у попередні роки, досягали великих успіхів у важливій і відповідальній роботі, яка спрямована на розвиток плідних відносин з Вашою істирочною Батьківщиною - Україною. Наприкінці року, що минає, усі ми були свідками великого піднесення духу українського народу, який виявляє значну політичну активність, що є підтвердженням незмінності тих демократичних процесів, які відбуваються в Україні з моменту набуття нею незалежності. Усі ми переконані у тому, що Україна гідна достойного місця у світовому співтоваристві.

Тож щиро бажаю Вам, вельмишановні пані та панове, щоб різдвяні та новорічні дні принесли у Вашу домівку сімейне щастя та вдачу, а нашому великому українському народові - славетних звершень, що демонструють відданість української нації високим принципам свободи та демократії.

Веселих Різдвяних та Новорічних свят!
Христос раждається! Славімо Його!

Щиро Ваш,

Сергій Погорельцев,
Генеральний консул