News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Sat, April 27, 15:45 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, Nov 12, 2004, 1:00 pm ET

    Press release (10 Nov 2004)

    Інформація-роз‘яснення дільничної виборчої комісії №92 окремого закордонного виборчого округу щодо проведення повторного голосування на виборах Президента України

    1. Як складаються списки виборців для повторно голосування?

    Списки виборців для повторно голосування складаються на основі списків для голосування на виборах Президента України з урахуванням уточнень, внесених до них в день виборів в порядку, встановленому Законом України «Про вибори Президента України».

    Проте, особи, включені до списку виборців на підставі відкріпних посвідчень у день виборів 31 жовтня 2004 року, до списку виборців для повторного голосування не включаються.

    2. Чи може громадянин України без відкріпного посвідчення, який не був включений до списку виборців та не брав участі у голосуванні 31 жовтня 2004 року бути занесеним до списку виборців та взяти участь у повторному голосуванні?

    Так. Для цього громадянин України повинен прибути до виборчої дільниці до 13 листопада 2004 року включно, особисто подати до дільничної виборчої комісії письмову заяву [формат PDF] про включення до списку виборців на цій дільниці з зазначенням адреси місця проживання чи перебування за кордоном та адреси місця проживання в Україні, а також паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка чи посвідчення члена екіпажу.

    3. Як зареєструватися до списку виборців громадянину України, який має відкріпне посвідчення?

    Привертаємо Вашу увагу, що відкріпні посвідчення до дня виборів та дня повторного голосування мають відмінну форму.

    Громадянин України, який має відкріпне посвідчення до дня повторного голосування, має прибути до виборчої дільниці до дня повторного голосування, особисто подати до дільничної виборчої комісії письмову заяву [формат PDF] про включення до списку виборців на цій дільниці, відповідне відкріпне посвідчення та паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка чи посвідчення члена екіпажу.

    4. Як зареєструватися до списку виборців для повторного голосування громадянину України, який у день виборів 31 жовтня 2004 року був включений до списку виборців на підставі відкріпного посвідчення?

    Особи, включені до списку виборців на підставі відкріпних посвідчень у день виборів 31 жовтня 2004 року, до списку виборців для повторного голосування не включаються.

    Для того, щоб зареєструватися до списку виборців для повторного голосування, громадянин України, який у день виборів 31 жовтня 2004 року був включений до списку виборців на підставі відкріпного посвідчення та перебуватиме у США у день повторного голосування, повинен прибути до виборчої дільниці до 13 листопада 2004 року включно, особисто подати до дільничної виборчої комісії письмову заяву [формат PDF] про включення до списку виборців на цій дільниці з зазначенням адреси місця проживання чи перебування за кордоном та адреси місця проживання в Україні, а також паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка чи посвідчення члена екіпажу.

    5. Що слід зробити громадянину України, який занесений до списку виборців для повторного голосування на виборчій дільниці №92 окремого закордонного виборчого округу, але який на час проведення повторного голосування перебуватиме в Україні?

    Громадянину України, який включений до списку виборців для повторного голосування на виборчій дільниці №92 окремого закордонного виборчого округу, але який на час проведення повторного голосування перебуватиме в України, слід звернутися до дільничної виборчої комісії №92 для отримання відповідного відкріпного посвідчення, яке буде підставою для його включення до списку виборців лише на звичайній виборчій дільниці, тобто тільки в Україні.

    6. Де і коли можна ознайомитись із списком виборців?

    Кожен громадянин України має право ознайомитися зі списком виборців та перевірити правильність внесених до списку відомостей.

    Дільнична виборча комісія №92 працює з понеділка по п‘ятницю з 09:00 до 18:00 години за місцевим часом, а у вихідні дні – з 10:00 до 18:00 години.
    Тел. (202) 349 2920, 349 3372
    Факс (202) 333 7510, 333 0817
    Електронна адреса: election@ukremb.com

    7. Що слід зробити громадянину України, який виявив, що його не включено до списку виборців та який перебуває на постійному консульському обліку в Посольстві України в США?

    Громадянин України, який виявив, що його не включено до списку виборців, та який проживає в межах виборчої дільниці №92 (штати Алабама, Аляска, Арканзас, Вірджинія, Делавар, Джорджія, Західна Вірджинія, Кентуккі, Луїзіана, Меріленд, Міссісіпі, Міссурі, Огайо, Оклахома, Південна Кароліна, Північна Кароліна, Теннессі, Техас, Флорида, округ Колумбія) і перебуває на постійному обліку в консульському відділі Посольстві України в США, може звернутися до дільничної виборчої комісії №92 до 20 листопада 2004 року із заявою-скаргою [формат PDF], до якої мають бути додані копії першої сторінки паспорта громадянина України для виїзду за кордон та копія сторінки з відміткою про постійний консульський облік.

    Виборча комісія розглядає заяву-скаргу на своєму засіданні. За підсумками такого розгляду комісія приймає рішення про внесення змін до списку виборців або мотивоване рішення про відхилення заяви-скарги, про що невідкладно повідомляє заявника.

    8. Що слід зробити громадянину України, який виявив, що його не включено до списку виборців та який перебуває на тимчасовому консульському обліку в Посольстві України в США?

    Громадянин України, який виявив, що його не включено до списку виборців, та який проживає в межах виборчої дільниці №92 і перебуває на тимчасовому консульському обліку, повинен звернути увагу на надпис на відмітці (штампі) про тимчасовий консульський облік в паспорті громадянина України для виїзду за кордон.

    Якщо на такій відмітці чітко зазначений термін дії тимчасового консульського обліку, який буде дійсним на час проведення повторного голосування, громадянину України слід звернутися до дільничної виборчої комісії №92 до 20 листопада 2004 року із заявою-скаргою [формат PDF], до якої мають бути додані копії першої сторінки паспорта громадянина України для виїзду за кордон та копія сторінки з відміткою про тимчасовий консульський облік.

    Якщо термін перебування на тимчасовому консульському обліку закінчився, що підтверджується відміткою (штампом) в паспорті громадянина України для виїзду за кордон, або термін перебування громадянина на тимчасовому консульському обліку не зазначений, громадянин України повинен прибути до виборчої дільниці до 13 листопада 2004 року включно, особисто подати до дільничної виборчої комісії письмову заяву [формат PDF] про включення до списку виборців на цій дільниці з зазначенням адреси місця проживання чи перебування за кордоном та адреси місця проживання в Україні, а також паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка чи посвідчення члена екіпажу.



    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.