News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Fri, April 19, 18:09 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, Dec 5, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    5.12.03 № 245
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ


    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПРИЙНЯВ ГЛАВУ РАТ ЄЕС АНАТОЛІЯ ЧУБАЙСА
    Київ. 4 грудня.
    Президент України Леонід Кучма прийняв главу РАТ ЄЕС Анатолія Чубайса.
    Під час розмови було обговорено комплекс питань, пов'язаних з інвестиціями російського капіталу в українську економіку. Президент України підтвердив серйозну зацікавленість української сторони в іноземних інвестиціях. У той же час Леонід Кучма зазначив, що сьогодні не може йти мова про продаж акцій українських обленерго РАТ ЄЕС, оскільки Україна не готова розглядати це питання.
    На думку Глави держави, в питаннях приватизації стратегічних активів Української держави наше законодавство потребує вдосконалення. Особливо тоді, коли пакети акцій отримують компанії з великою часткою державної власності. У таких випадках, фактично, йдеться про міждержавну операцію, яка, відповідно, повинна проводитися за загальною схемою міждержавних угод.
    Леонід Кучма і Анатолій Чубайс торкнулися теми майбутніх виборів у Росії. При цьому Президент України зазначив, що гасло "Ліберальної імперії", автором якого вважають Анатолія Чубайса, викликає в Україні певну настороженість. За його словами, українська сторона сподівається на російські інвестиції, але аж ніяк не на те, що інвестори з Росії або інших країн будуть диктувати Україні політику. Глава держави наголосив, що жодним чином не має наміру втручатися або вказувати іноземним політикам, як саме їм вести свою виборчу кампанію.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ ЛЕОНІД КУЧМА ПІДПИСАВ РЯД УХВАЛЕНИХ ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ ЗАКОНІВ УКРАЇНИ
    Київ. 4 грудня.
    Президент України Леонід Кучма підписав ряд ухвалених Верховною Радою законів України про ратифікацію міжнародних угод. Це Закон України "Про ратифікацію Угоди між Україною та Гонконгом - Спеціальним Адміністративним Районом Китайської Народної Республіки про взаємну правову допомогу у кримінальних справах"; Закон України "Про ратифікацію Угоди між Україною та Боснією і Герцеговиною про заохочення і взаємний захист інвестицій"; Закон України "Про ратифікацію Торговельної угоди між Україною та Боснією і Герцеговиною"; Закон України "Про ратифікацію Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Куба про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи та на майно".

    * * * * *

    У МЗС УКРАЇНИ ПОЧАЛИСЯ УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКІ ПЕРЕГОВОРИ З ВИЗНАЧЕННЯ СТАТУСУ АЗОВСЬКОГО МОРЯ І КЕРЧЕНСЬКОЇ ПРОТОКИ
    Київ. 4 грудня.
    Делегація України має намір шукати компроміси в питаннях визначення статусу Азовського моря і Керченської протоки, заявив на українсько-російських переговорах заступник міністра закордонних справ України Олександр Моцик. Він висловив задоволення переговорним процесом. "Сторонам вдалося досягнути певного прогресу". Український дипломат висловив думку, що в першу чергу необхідно укласти угоду про встановлення державного кордону в Азовському морі і Керченській протоці. Не менш важливим є також укладення угод з морського судноплавства, рибальства, охорони навколишнього середовища. Олександр Моцик нагадав, що Україна виходить з позиції: Азовське море і Керченська протока повинні бути внутрішніми водами України й Росії, розділеними державним кордоном.
    У свою чергу, заступник міністра закордонних справ Російської Федерації Віктор Калюжний відзначив, що сторони увійшли в необхідний графік роботи, який не дозволяє
    "прийнятим рішенням прохолонути". Він вважає, що Україна й Росія знайдуть потрібні рішення. Принаймні, російська сторона на це налаштована, сказав російський дипломат.
    Головним, на думку Віктора Калюжного, є питання статусу Азовського моря і Керченської протоки. Не можна ці питання ділити на дві складові, підкреслив він.

    * * * * *

    МІНІСТР ЗАКОРДОННИХ СПРАВ УКРАЇНИ ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ УКРАЇНА-НАТО ТА РАДИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПАРТНЕРСТВА В БРЮССЕЛІ
    Київ. 4 грудня.
    Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко 5 грудня візьме участь у засіданні Комісії Україна-НАТО /КУН/ та Ради євроатлантичного партнерства /РЄАП/ на рівні керівників зовнішньополітичних відомств, яка відбудеться в столиці Бельгії.
    Під час засідання КУН буде зроблено огляд виконання Цільового плану Україна-НАТО на 2003 рік, а також розглянуто проект Цільового плану на наступний 2004 рік. Сторони обговорять питання значення особливого партнерства Україна-НАТО щодо миру та стабільності на євроатлантичному просторі. У роботі КУН візьмуть участь міністри закордонних справ запрошених до членства в Альянсі країн. На засіданні РЄАП основна увага приділятиметься обговоренню питань розвитку євроатлантичного партнерства у період між Празьким (2002 р.) та Стамбульським (2004 р.) саммітами РЄАП у контексті процесів адаптації цієї міжнародної інституції до нових викликів і загроз.
    За словами Маркіяна Лубківського, у своїх виступах у рамках КУН та РЄАП глава зовнішньополітичного відомства України планує не лише порушити питання, що входять до порядку денного відносин між Україною та НАТО, але й торкнутися проблеми безпеки на пострадянському просторі, викласти позицію України з ключових проблем міжнародного життя, зокрема, стосовно ситуації в Іраку та Афганістані.
    Планується, що Костянтин Грищенко проведе в Брюсселі ряд двосторонніх зустрічей зі
    своїми колегами.

    * * * * *

    ПРОГРЕС У ВЗАЄМОВІДНОСИНАХ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЮНІДО ВІДЗНАЧИВ, ВИСТУПАЮЧИ У ВІДНІ, МІНІСТР ЕКОНОМІКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ
    Київ. 4 грудня.
    Міністр економіки та з питань європейської інтеграції України Валерій Хорошковський виступив перед учасниками X Генеральної Конференції Організації Об'єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) у Відні.
    За словами Валерія Хорошковського, Україна вважає співпрацю з ЮНІДО як глобальним форумом з промислового розвитку надзвичайно важливою, враховуючи пріоритети уряду щодо інтеграції Української держави у глобальну кооперацію та світовий ринок, а також вступ до Євросоюзу.
    Валерій Хорошковський наголосив на прогресі, досягнутому останнім часом у взаємовідносинах між Україною і ЮНІДО. Зокрема, він відзначив значущість для держави вирішення питання реструктуризації заборгованості перед цією організацією.
    Міністр також висловив задоволення з приводу затвердження ЮНІДО у червні 2003 року шести нових проектів для України, а також успішного початку впровадження чотирьох з них.
    Довідка: Організація ООН з промислового розвитку (ЮНІДО) була створена у 1966 році, а у 1985 році стала спеціалізованою установою ООН. ЮНІДО надає допомогу країнам, що розвиваються, та країнам з перехідною економікою. Україна стала членом ЮНІДО у 1995 році.

    * * * * *


    УКРАЇНСЬКА СТОРОНА НЕ МАЄ НАМІРУ НИНІ ВІДДАВАТИ СВОЮ ЕНЕРГОСИСТЕМУ ДЛЯ ПРИВАТИЗАЦІЇ, ЗАЯВЛЯЮТЬ У ФОНДІ ДЕРЖМАЙНА УКРАЇНИ
    Київ. 4 грудня.
    Питання про приватизацію української енергетики не стоїть, заявив під час прес-конференції голова Фонду держмайна України Михайло Чечетов, коментуючи результати переговорів з главою РАТ "ЄЕС Росії" Анатолієм Чубайсом.
    Михайло Чечетов відзначив, що крім нього, Україну в переговорах, які відбулися у Києві, представляв віце-прем'єр-міністр України Віталій Гайдук, а Росію - Анатолій Чубайс і Надзвичайний і Повноважний Посол РФ в Україні Віктор Черномирдін. Однієї з тем зустрічі стала потенційна участь російських компаній у можливій приватизації енергосистеми України.
    У нас немає перешкод для приходу іноземних інвесторів, підкреслив Михайло Чечетов. Однак, на його думку, Україні не вигідно наразі приватизувати свою енергосистему через великі заборгованості.
    Відповідаючи на запитання журналістів, чому виникла така тема на переговорах, Михайло Чечетов відзначив, що глава РАТ "ЄЕС Росії" розглядає різні варіанти роботи компанії, де також представлено український варіант.

    * * * * *

    УКРАЇНА ПРОДОВЖУВАТИМЕ ВСЕБІЧНО ПІДТРИМУВАТИ МІЖНАРОДНІ ЗУСИЛЛЯ, СПРЯМОВАНІ НА ВСТАНОВЛЕННЯ МИРУ НА БЛИЗЬКОМУ СХОДІ
    Київ. 4 грудня.
    Україна продовжуватиме всебічно підтримувати міжнародні зусилля, спрямовані на встановлення миру на Близькому Сході. Про це заявив заступник постійного представника України при ООН Маркіян Кулик під час розгляду Генеральною Асамблеєю ООН ситуації на Близькому Сході.
    У виступі наголошувалося, що "Дорожня карта", розроблена міжнародним квартетом (США, Росія, ЄС, ООН), дає палестинцям та ізраїльтянам реальну можливість досягти всеохоплюючого врегулювання конфлікту шляхом переговорів. Як відзначалося, Міжнародна конференція ООН на підтримку миру на Близькому Сході, що проходила у травні 2003 в Києві, стала першим форумом, на якому цей документ отримав широку підтримку держав-членів ООН. Україна підтримує кінцеву мету "Дорожньої карти" - припинення окупації та створення незалежної, демократичної й життєздатної Палестинської держави, що живе поруч в мирі і безпеці з Ізраїлем, і готова надати свої
    "добрі послуги" для проведення мирних переговорів.
    У цьому зв'язку представник України наголосив на необхідності невідкладного виконання обома сторонами своїх зобов'язань відповідно до "Дорожньої карти".
    "Майбутній прогрес у мирному процесі потребує вжиття кожною із сторін рішучих кроків, спрямованих на вирішення проблем, що є ключовими для іншої сторони", - йшлося у виступі.

    * * * * *

    ДЕЛЕГАЦІЯ УКРАЇНИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У 28-Й МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА І ЧЕРВОНОГО ПІВМІСЯЦЯ У ЖЕНЕВІ
    Київ. 4 грудня.
    Українська делегація на чолі з першим заступником міністра закордонних справ Володимиром Єльченком взяла участь у 28-й міжнародній конференції Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, яка відбулася в Женеві.
    Керівник української делегації поінформував учасників конференції про зусилля України щодо імплементації положень міжнародного гуманітарного права у національне законодавство, зокрема, про створення міжміністерської комісії з цього питання, а також про нещодавно підписаний Президентом України Закон про Товариство Червоного Хреста України.
    Володимир Єльченко відзначив високий рівень співпраці між Україною та Міжнародним Комітетом Червоного Хреста та Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного
    Півмісяця у гуманітарній сфері, зокрема, реалізації програм допомоги для найбільш вразливих верств населення, а також для постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи та стихійних лих.
    Глава делегації виголосив зобов'язання уряду України на наступний період (2004-2007 рр.) стосовно загальних аспектів співробітництва між урядом України та Міжнародним Комітетом Червоного Хреста та Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

    * * * * *

    ПОМИНАЛЬНА СЛУЖБА У ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ В УКРАЇНІ 1932-33 РОКІВ ВІДБУЛАСЬ У ВІДНІ
    Київ. 4 грудня.
    Поминальна служба у пам'ять жертв Голодомору в Україні 1932-1933 років відбулася в Українській греко-католицькій церкві Св. Варвари у Відні.
    Вшанувати пам'ять мільйонів безневинно загиблих українців прийшли представники австрійської громадськості та української діаспори, дипломати Посольства України в Австрії.
    У рамках заходів, присвячених 70-м роковинам Голодомору, відбулися також наукова дискусія в Інституті східноєвропейської історії Віденського університету, презентація виставки плакатів Київської міської організації товариства "Меморіал" ім. Василя Стуса "Забуттю не підлягає: хроніка комуністичної інквізиції в Україні 1917-1991", а також демонстрація фільму Олеся Янчука "Голод-33".


    * * * * *

    НА ХАРКІВЩИНІ РОЗПОЧАТО ВИПУСК РЕГІОНАЛЬНОГО ЖУРНАЛУ "ГУБЕРНІЯ"
    Харків. 4 грудня.
    У Харкові побачив світ перший номер нового презентаційного ілюстрованого журналу Харківської області "Губернія".
    Основна тематика журналу - економіка, наука, культура, спорт, історія. Планується, що журнал буде щомісячним. У першому номері 84 сторінки, а матеріали у ньому представлені українською та англійською мовами.
    Серед матеріалів першого номера журналу - інтерв'ю з головою Харківської облдержадміністрації Євгенієм Кушнарьовим, статті про Слобожанський ярмарок, роботу Харківської інвестиційної ради, відомі компанії регіону. Значне місце в журналі приділено екологічним проблемам області, театрального життя, мистецтву Харківщини.
    За словами шеф-редактора журналу Олександра Швеця, "Губернія"  - презентаційний журнал. Він представляє кращі традиції Харківщини в економіці, науці, культурі, спорті, історії. За словами видавців, журнал намагалися зробити таким, щоб його з однаковим інтересом читали як гості Харківщини, так і харків'яни. Видання журналу стало можливим завдяки підтримці голови Харківського губернатора Євгенія Кушнарьова.

    * * * * *

    ПІСЛЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ РОЗПОЧАВ РОБОТУ ПОБУЗЬКИЙ ФЕРОНІКЕЛЕВИЙ ЗАВОД
    Кіровоград. 4 грудня.
    Цього дня вперше після реконструкції на Побузькому феронікелевому заводі (Кіровоградська область) було видано першу плавку феронікелю. Поки що в експлуатацію введено руднотермічну піч №1.
    Майже два роки після пожежі, що трапилася на комбінаті, тривали роботи з відновлення та реконструкції підприємства. Запуск першої лінії - це лише половина потенціалу комбінату. Сьогодні на заводі готуються до введення в дію другої черги виробництва. Планується, що піч №2 запрацює до кінця січня наступного року.
    На заводі також передбачається розширити виробництво, запровадити грануляцію шлаків для використання у сільському господарстві та для будівництва насипних шляхів. Окрім того, на заводі планується запровадити грануляцію металу.
    Зараз фахівці заводу вивчають питання розробки місцевих родовищ і відродження ферохромового виробництва.
    У грудня 2001 року у ливарному цеху Побузького феронікелевого комбінату виникла пожежа. Вогнем було знищено руднотермічну піч №2, металеві конструкції, електротрансформатори, кабельно-провідникову конструкцію, вентиляційні прилади, пульт, систему управління технологічним процесом. Будівлю плавильного цеху та руднотермічну піч №1 вдалося захистити від вогню. Людських жертв вдалося уникнути.

    * * * * *

    У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ СТВОРЕНО РАДУ РЕГІОНІВ 
    Запоріжжя. 4 грудня.
    У м. Запоріжжя на урочистих зборах представників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади з нагоди Дня місцевого самоврядування створено Раду регіонів.
    До Ради увійшли міські голови, голови районних рад та райдержадміністрацій, по одному від п`яти сільських та селищних голів, голови постійних комісій облради, керівники правоохоронних органів та Запорізького обласного союзу промисловців та підприємців "Потенціал".
    Завданням Ради регіонів як дорадчого органу буде опрацювання та внесення на розгляд центральним органам влади, обласної ради, облдержадміністрації пропозицій стосовно найважливіших питань соціального та економічного розвитку регіону.

    * * * * *

    НА ХЕРСОНЩИНІ ПЛАНУЄТЬСЯ СТВОРЕННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ АГЕНЦІЇ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ
    Херсон. 4 грудня.
    У Херсоні розпочався семінар "Створення регіональної агенції економічного розвитку". Проводить семінар Південноукраїнський регіональний навчальний центр українсько-американської Програми партнерства громад.
    На семінарі  розглядаються функції, типи, структура, джерела фінансування, статутні документи агентства регіонального розвитку, український та світовий досвід діяльності агентств регіонального розвитку.
    Заступник голови облдержадміністрації Ігор Коваленко відзначив, що семінар повинен дати  реальний поштовх до створення в області регіональної агенції економічного розвитку. Це питання облдержадміністрація вважає надзвичайно важливим, виходячи з того, що створення агенції стане одним з перших кроків практичної реалізації Концепції регіонального розвитку, затвердженої відповідним Указом Президента України. Окрім того, досвід створення таких агенцій в Україні є досить багатим.
    Заступник начальника Головного управління економіки Херсонської облдержадміністрації Володимир Бігун вважає, що настав час тісного і плідного співробітництва між державними адміністраціями та недержавним сектором. Ідеться власне про створення регіональної агенції економічного розвитку, яка б розробила програму стратегії розвитку Херсонщини. Представники громадськості в такій агенції виконували б роль координаторів, здійснювали контроль, забезпечували  наукову основу програми стратегії та проводили  моніторинг. Наприклад, у Львівській області вже розроблена програма розвитку територій сільських населених пунктів.
    У створенні і роботі територіальної агенції економічного розвитку обласна державна адміністрація готова надавати недержавному сектору всіляку підтримку і допомогу.

    * * * * *

    НА ПРИКАРПАТТІ ПРОХОДИТЬ ЗАСІДАННЯ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ МОЛОДІ
    Івано-Франківськ. 4 грудня
    . На базі Івано-Франківського обласного центру соціальних служб для молоді розпочало роботу засідання Ради директорів і головних бухгалтерів Київського і Севастопольського центрів служб для молоді, а також молодіжних центрів Автономної Республіки Крим.
    За словами директора Державного центру соціальних служб для молоді Світлани Толстоухової, такий захід на території Івано-Франківської області проводиться вперше, оскільки мережа соціальних служб для молоді з'явилась на Прикарпатті лише 2 роки тому.
    Під час засідання, що триватиме до 7 грудня, представники центрів служб для молоді матимуть нагоду познайомитися із роботою, яка проводиться центром соціальних служб для молоді в Івано-Франківську, а також відвідати райони області для ознайомлення із роботою центрів на місцях.
    За словами начальника обласного управління у справах сім'ї та молоді Івано-Франківської облдержадміністрації Галини Боднар, сьогодні в області нараховується близько 20 центрів служб для молоді. Окрім того, періодично створюються нові дитячо-юнацькі організації, молодіжні ради.



    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    [an error occurred while processing this directive]
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.