News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Fri, April 19, 09:44 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, Nov 29, 2003, 3:00 pm ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    29.11.03 № 239
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ


    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ЗУСТРІВСЯ  З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГРУПИ ВИСОКОГО РІВНЯ З ПИТАНЬ ФОРМУВАННЯ ЄДИНОГО ЕКОНОМІЧНОГО ПРОСТОРУ УКРАЇНИ, РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ, БІЛОРУСІ ТА КАЗАХСТАНУ.
    КИЇВ, 29 листопада.
    Сьогодні Президент України Леонід Кучма, перебуваючи у клінічній лікарні "Феофанія" після перенесеної операції, провів зустріч із представниками групи високого рівня з питань формування єдиного економічного простору України, Російської Федерації, Білорусі та Казахстану.
    Главу держави було поінформовано про хід переговорів у рамках 9-го засідання групи високого рівня, яке відкрилося сьогодні у Києві.
    У ході бесіди Леонід Кучма наголосив на незмінності позиції України щодо реалізації положень Угоди про створення єдиного економічного простору між Україною, Російською Федерацією, Білоруссю та Казахстаном.
    Глава держави підкреслив, що українська сторона дотримується позиції, згідно з якою успішність у формуванні єдиного економічного простору напряму залежить від послідовності кроків, що здійснюються для досягнення цієї мети. Він наголосив, що "перехід до наступних ступенів інтеграції між країнами повинен здійснюватися тільки після практичної реалізації попередніх".
    При цьому Президент України зазначив, що згідно з досягнутими домовленостями між країнами, завершення створення повноцінної зони вільної торгівлі є першочерговим необхідним кроком формування єдиного економічного простору.


    * * * * *

    ДІАЛОГ У РАМКАХ РАДИ ГЛАВ УРЯДІВ КРАЇН БАЛТІЇ НЕОБХІДНО ПЕРЕВЕСТИ НА ПОСТІЙНУ ОСНОВУ, ВВАЖАЄ ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ
    ВІЛЬНЮС, 28 листопада.
    Діалог у рамках Ради глав урядів країн Балтії необхідно перевести на постійну основу, заявив у своєму виступі на засіданні Ради Прем'єр-міністр України Віктор Янукович. За його словами, Україна надає великого значення цьому органу, який став останнім часом важливим і дійовим механізмом розвитку співробітництва в Балтійському регіоні.
    Віктор Янукович зазначив, що Українська держава вітає вступ країн Балтії у травні 2004 року до Європейського Союзу, але при цьому бажає передбачити негативні наслідки цього кроку. Прем'єр-міністр підкреслив, що, за розрахунками української сторони, лише скасування договорів про вільну торгівлю між Україною та країнами Балтії призведе до подорожчання українських товарів на ринку балтійських країн на 7 відсотків.
    "Але збитки прибалтійських компаній будуть не менші: це подорожчання імпортних товарів у країнах традиційних, перевірених часом партнерів", - сказав Віктор Янукович. Він зауважив також, що проблемою може стати обмеження свободи пересування громадян між країнами, що уповільнить взаємодію у гуманітарній сфері.
    Прем'єр-міністр закликав країни Балтії приєднатися до угод, досягнутих Україною та країнами Східної Європи під час засідання глав урядів країн-членів Центральноєвропейської ініціативи. На думку Віктора Януковича, ці пропозиції повинні зацікавити країни Балтії. Україна ж може посприяти країнам Балтії у відстоюванні їхніх інтересів під час переговорів на засіданнях країн-членів Організації Чорноморської економічної співпраці.
    Прем'єр-міністр Литви Альгірдас Бразаускас, вітаючи участь у засіданні українського колеги, підкреслив, що країни Балтії зацікавлені в активізації стосунків з Україною.
    "Ми шукатимемо шляхи розв'язання проблем, щоб після травня 2004 року ті домовленості, яких було раніше досягнуто, ми зберегли", - заявив Альгірдас Бразаускас.

    * * * * *

    НАЙКРАЩИМ І НАЙБІЛЬШ ЕФЕКТИВНИМ ШЛЯХОМ ПОДОЛАННЯ ПРОБЛЕМ, ПОВ'ЯЗАНИХ ІЗ РОЗШИРЕННЯМ ЄС, Є СТВОРЕННЯ ЗОНИ ВІЛЬНОЇ ТОРГІВЛІ УКРАЇНА-ЄС, ЗАЯВИВ ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР ВІКТОР ЯНУКОВИЧ
    ВІЛЬНЮС, 28 листопада.
    Найкращим і найбільш ефективним шляхом подолання проблем, пов'язаних із розширенням ЄС, є створення зони вільної торгівлі Україна-ЄС, зазначив, виступаючи на засіданні Ради прем'єр-міністрів країн Балтії Прем'єр-міністр України Віктор Янукович. При цьому він висловив надію на те, що його балтійські колеги підтримають пропозиції України.
    Віктор Янукович зупинився на пропозиціях, які необхідно розглянути найближчим часом. Ідеться, по-перше, про відстрочення на перехідний період поширення обмежувальних заходів ЄС на імпорт у країнах - нових членах об'єднання. По-друге - про збільшення квот на експорт на ринок розширеного ЄС, адже він суттєво зросте, в тому числі за рахунок країн Балтії. Україна також наполягає на поступовому впровадженні новими членами ЄС позитивного досвіду лібералізації візового режиму України, який уже є з Польщею та Угорщиною. По-четверте, необхідна підтримка структурними фондами ЄС та Європейським інвестиційним банком спільних інвестиційних проектів країн-членів ЄС та України.
    "Для втілення цих пропозицій у життя слід максимально використати можливості, передбачені документом "Ширша Європа - сусідство", - сказав Віктор Янукович.
    Він також зазначив, важливим для України є сьогодні питання мінімізації наслідків від

    вступу нових країн до ЄС. За словами глави українського уряду, це питання обговорювалося на засіданні глав урядів країн Центральноєвропейської ініціативи у Варшаві і було досягнуто домовленості про створення Експертної групи, яка має оперативно втручатися й виключати ці негативні наслідки. Віктор Янукович також повідомив, що Україна могла б сприяти країнам Балтії у вирішенні питання впровадження економічного спостерігача в країнах Чорноморського басейну.


    * * * * *

    ДЛЯ УКРАЇНИ СТАНОВИТЬ ВЕЛИЧЕЗНИЙ ІНТЕРЕС ПРОПОЗИЦІЯ СТАТИ СПОСТЕРІГАЧЕМ У БАЛТІЙСЬКОМУ СОЮЗІ, СТВЕРДЖУЄ ВІКТОР ЯНУКОВИЧ
    ВІЛЬНЮС, 28 листопада.
    Пропозиція Україні стати спостерігачем у Балтійському союзі при Раді глав уряду країн Балтії становить для неї значний інтерес. Таку заяву зробив на спільній з Прем'єр-міністром Литовської Республіки прес-конференції глава українського уряду Віктор Янукович. Він підкреслив, що Україна і Литва зацікавлені у розвитку транспортних коридорів між Чорним і Балтійським морем, мають розвинену інфраструктуру й усі можливості для співробітництва у цих напрямках.
    Литва може стати одним із
    "провідників і повноважних представників" України в Європейському Союзі, зазначив глава українського Кабінету Міністрів. Він наголосив, що співпраця з Литвою в цьому напрямі може значною мірою сприяти побудові таких відносин України і ЄС, які могли б створити сприятливі умови розвитку української державності.
    Аналізуючи економічні відносини України і Литви, Віктор Янукович відзначив, що головним досягненням у цих відносинах є створення режиму вільної торгівлі між країнами.
    При цьому литовський Прем'єр-міністр Альгірдас Бразаускас підкреслив, що членство Литви у Європейському Союзі хоча і внесе свої корективи у подальші економічні і торгові відносини, але Литовська Республіка робитиме все, щоб не порушити попередні домовленості з Україною і допомогти їй на шляху вступу до ЄС.

    * * * * *


    УКРАЇНА І ЛИТВА ВЖЕ НАСТУПНОГО МІСЯЦЯ МАЮТЬ НАМІР ПІДПИСАТИ ДОГОВІР ПРО СПРОЩЕНИЙ ВІЗОВИЙ РЕЖИМ
    ВІЛЬНЮС, 28 листопада.
    Україна і Литва вже в грудні підпишуть договір, який передбачає безкоштовні візи для українських громадян при в'їзді до Литовської Республіки і безвізовий режим в'їзду громадян Литви до України. Про це повідомив після переговорів із Прем'єр-міністром Литовської Республіки Альгірдасом Бразаускасом на спільній прес-конференції Прем'єр-міністр України Віктор Янукович. За його словами, така форма угоди дасть можливість у перспективі, коли Литва стане членом ЄС, відстоювати спільні позиції щодо Євросоюзу. Такий договір уже підписано з Польщею і Угорщиною.
    При цьому Віктор Янукович підкреслив, що держави зобов'язані створити всі умови, щоб представники діаспори мали можливість бувати на своїй історичній батьківщині.

    * * * * *

    У МЗС УКРАЇНИ ПІДБИТО ПІДСУМКИ РОБОТИ ЕКСПЕРТНОЇ ГРУПИ ГУУАМ ІЗ СТВОРЕННЯ ПРОЕКТІВ СПРИЯННЯ ТОРГІВЛІ Й ТРАНСПОРТУВАННЮ, А ТАКОЖ ВІРТУАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ПО БОРОТЬБІ З ТЕРОРИЗМОМ
    КИЇВ, 28 листопада.
    Про чітке прагнення України сприяти створенню зони вільної торгівлі в рамках ГУУАМ заявив сьогодні на зустрічі з представниками країн-членів ГУУАМ і послом США в Україні міністр закордонних справ Костянтин Грищенко. На його думку, виконанню такого масштабного завдання сприятиме розробка й реалізація проекту зі сприяння торгівлі й транспортуванню в рамках ГУУАМ, а також двосторонні домовленості на рівні президентів. Міністр констатував, що таких домовленостей уже досягнуто з Молдовою, триває "опрацювання питання з Узбекистаном" .
    Костянтин Грищенко відзначив, що не менш важливим є й інший проект ГУУАМ, що фінансується Сполученими Штатами. Це - проект із створення віртуального центру по боротьбі з тероризмом та іншими видами злочинності.
    Заступник міністра закордонних справ України Олександр Моцик, який очолював на переговорах українську сторону, повідомив, що сьогоднішня зустріч була присвячена завершенню першого етапу імплементації двох згаданих проектів. Він нагадав, що в Києві з 1 вересня працювала група експертів ГУУАМ. Вона розробила конкретний план дій з імплементації цих проектів.
    "Обидва проекти практично підготовлені, їх треба узгодити на міжвідомчому рівні в усіх країнах-учасницях ГУУАМ і розпочати їх імплементацію". Олександр Моцик відзначив, що "ми не змогли б так ефективно працювати, якби не допомога Сполучених Штатів Америки, які профінансували ці проекти" .
    Заступник міністра закордонних справ України підкреслив, що попереду у ГУУАМ - багато роботи. Зокрема, треба просувати створення зони вільної торгівлі, розвивати транспортний коридор Європа - Кавказ - Азія, привести до міжнародних стандартів роботу митних служб країн-учасниць ГУУАМ.
    Посол США в Україні Джон Хербст повідомив, що США й надалі надаватимуть сприяння роботі ГУУАМ.
    "Ми хочемо бачити розвиток цієї організації" , - підсумував він.

    * * * * *

    УКРАЇНА І ТАДЖИКИСТАН ПАРАФУВАЛИ ДОГОВІР ПРО ПЕРЕДАЧУ ОСІБ, ЗАСУДЖЕНИХ ДО ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ, ДЛЯ ПОДАЛЬШОГО ВІДБУВАННЯ ПОКАРАННЯ У СВОЇЙ ДЕРЖАВІ
    КИЇВ, 28 листопада.
    Україна і Таджикистан парафували Договір про передачу осіб, засуджених до позбавлення волі, для подальшого відбування покарання у своїй державі.
    Як повідомила заступник міністра юстиції Лідія Горбунова, Договір передбачає передачу засудженого на добровільних засадах, тобто лише з його згоди. Підставою для порушення процедури про

    передачу засудженого країні, громадянином якої він (засуджений) є, може стати лише його особиста заява, або заява його близьких чи законного представника.
    Дія Договору поширюватиметься також на осіб, що були засуджені судами сторін до набуття чинності цим документом, зазначила заступник міністра.

    * * * * *

    ГРУПА УКРАЇНСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ПРОЙШЛА КУРС ПІДГОТОВКИ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ВІДПОВІДНИХ ОБОВ'ЯЗКІВ В ІРАКУ
    КИЇВ, 28 листопада.
    Група українських офіцерів завершила навчання на Курсах підготовки офіцерів багатонаціональних штабів Національної академії оборони України. Всі вони є кандидатами для призначення на посади в штабах Об'єднаних коаліційних оперативних сил в Іраку (Багдад), а також багатонаціональної дивізії "Південь-Центр" (Вавилон). Про це повідомили з прес-служби Міністерства оборони України.
    Під час навчання майбутні штабні офіцери миротворчих сил в Іраку детально ознайомилися з порядком та особливостями організації роботи органів військового управління у відповідності до стандартів НАТО. До проведення занять, разом з українськими викладачами, залучалися фахівці збройних сил США, Канади та Франції. Викладання відбувалося англійською, а сама програма навчання була побудована на підставі та із врахуванням досвіду виконання реальних оперативних завдань в Іраку.
    Всього на штабних посадах Коаліційних об'єднаних оперативних сил в Іраку служить 36 українських офіцерів та прапорщиків. Зокрема, 11 офіцерів у міжнародному штабі в Багдаді та 24 офіцера й один прапорщик у штабі багатонаціональної дивізії "Південь-Центр" у Вавилоні.

    * * * * *

    УКРАЇНСЬКИМ МИРОТВОРЦЯМ У ЛІВАНІ ВРУЧЕНО МЕДАЛІ ООН "ЗА СЛУЖБУ МИРУ"
    КИЇВ, 28 листопада.
    Церемонія вручення медалей ООН "За службу миру" відбулася у 3-му окремому інженерному батальйоні Збройних Сил України, що входить до складу Тимчасових сил ООН у Лівані (ТСООНЛ). Відзнаки Організації Об'єднаних Націй уперше отримали 147 українських миротворців на чолі з командиром батальйону полковником Андрієм Кухаренком. Ще 45 українських військовослужбовців, які раніше вже служили у складі миротворчих місій ООН, отримали цю відзнаку вдруге або втретє, повідомили з прес-служби Міністерства оборони України.
    В урочистостях, присвячених цій події, брали участь представник Генерального секретаря ООН у Лівані Стефан де Містура, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Лівані Валерій Рилач, Командувач ТСООНЛ генерал-майор Лаліт Теварі, представники посольств, місцевої влади, численні гості.
    Український миротворчий підрозділ нової ротації виконує місію в Лівані з липня 2003 року. За цей час саперами знешкоджено 349 вибухонебезпечних предметів (ВНП), перевірено на наявність вибухонебезпечних предметів 107613 квадратних метрів землі, зокрема, на площі 3.134 кв. м проведено суцільне розмінування, а також надано гуманітарну медичну допомогу 914 цивільним місцевим жителям.
    Всього з початку виконання миротворчої місії у Лівані в липні 2000 року українськими військовослужбовцями знайдено та знешкоджено 3576 вибухонебезпечних предметів, включаючи протипіхотні та протитанкові міни, артилерійські снаряди та авіабомби.

    * * * * *

    ВЕЧІР ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ В УКРАЇНІ 1932-33 РОКІВ ВІДБУВСЯ У ВІДНІ
    КИЇВ, 28 листопада.
    У центральному кінотеатрі Відня "Метро Кіно", у рамках заходів Посольства України в Австрії з нагоди 70-ї річниці Голодомору 1932-1933 років в Україні, сьогодні відбувся вечір пам'яті жертв цієї трагедії. Участь у ньому взяли представники офіційних, наукових та культурних кіл, громадськості та ЗМІ країни, української діаспори, керівники акредитованого в австрійській столиці дипломатичного корпусу, повідомили з МЗС України.
    У зверненні до присутніх посол України в Австрії Володимир Огризко зупинився на історичних аспектах цієї трагедії, спричиненої цілеспрямованим терором із боку сталінсько-більшовицького режиму. Керівник дипмісії підкреслив, що, як громадянин і посол України, вважає своїм прямим обов'язком донести правду про геноцид українського народу до австрійської громадськості та зарубіжних колег.
    Генеральний вікарій католиків візантійського обряду в Австрії прелат Олександр Остгайм-Дзерович у своєму виступі також закликав засудити масове вбивство українських селян тоталітарним комуністичним режимом.
    Присутні вшанували пам'ять мільйонів загиблих українців хвилиною мовчання.
    У рамках заходу було продемонстровано фільм відомого українського режисера Олеся Янчука "Голод-33".
    Вечір пам'яті відбувся за підтримки Спілки Австрія-Кооперація та Фільм-архіву Австрії.

    * * * * *


    У ЛУГАНСЬКУ ПРОХОДИТЬ ІІІ АСАМБЛЕЯ ЖІНОК 
    ЛУГАНСЬК, 28 листопада.
    ІІІ Асамблея жінок, присвячена 65-річчю створення Луганської області, пройде сьогодні в Луганському обласному російському драматичному театрі. Ініціаторами її проведення стала Луганська обласна Рада жінок.
    Цього року Асамблея жінок  у Луганській області проходить при активній підтримці управління у справах сім'ї і молоді Луганської облдержадміністрації, Головного управління освіти, управління культури й мистецтв, а також Луганської дирекції ВАТ «Укртелеком».
    Асамблея жінок проводиться з метою привернення уваги широких кіл громадськості, державних структур до проблем жінок і, на думку її організаторів, сприятиме підвищенню соціального статусу жінок, посиленню їхнього впливу в різних сферах життя сучасного суспільства й держави.
    На Асамблеї зберуться представники понад 20 громадських організацій і фондів, делегації з усіх міст і районів Луганської області, а також лідери жіночого руху з Ростовської області Російської Федерації.

    Учасники жіночого форуму мають намір підбити підсумки роботи жіночих громадських організацій Луганщини. Також програмою Асамблеї передбачене вшановування кращих представників жіночого суспільного руху, жінок-керівників і жінок, що домоглися високих результатів у своїй професійній діяльності. Їм буде вручено пам'ятні подарунки, грамоти й інші нагороди.

    * * * * *

    На Закарпатті обговорено проблеми викладання української мови в школах з угорською та румунською мовами навчання
    УЖГОРОД, 28 листопада. У м. Берегове (Закарпатська область) проведено обласний семінар "Проблеми і перспективи викладання української мови й літератури у загальноосвітніх навчальних закладах з угорською та румунською мовами навчання" для директорів шкіл, працівників відділів освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів.
    Під час семінару йшлося про те, що проблеми кадрового і навчально-методичного забезпечення процесу викладання української мови й літератури в цих навчальних закладах, в основному, вирішено. Підготовка вчителів-філологів  здійснюється на базі Мукачівського гуманітарно-педагогічного інституту, Ужгородського національного університету та Закарпатського угорського педінституту. Йшлося про нові підходи у викладанні, інтерактивні форми й методи навчання державної мови.
    Проблемою залишається відсутність спеціальних підручників з української мови для 3-4 класів  та спецпідручників з української літератури для 5-11 кл., які зараз користуються підручниками для україномовних шкіл.
    На сьогодні в області працює 69 шкіл з угорською мовою навчання, 30 - з українсько-угорською, 12 - із румунською, 4 - з  українсько-російсько-угорською та українсько-російсько-румунською мовами навчання, а також діють 5 ліцеїв недержавної форми власності з угорською мовою навчання.

    * * * * *






    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    [an error occurred while processing this directive]
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.