News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Sat, April 20, 00:06 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, Jun 17, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    17.06.03 №104
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    17 ЧЕРВНЯ ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПЕРЕБУВАТИМЕ З ОДНОДЕННИМ РОБОЧИМ ВІЗИТОМ У ЧЕРНІВЦЯХ, ДЕ ЗУСТРІНЕТЬСЯ З ПРЕЗИДЕНТОМ РУМУНІЇ ІОНОМ ІЛІЄСКУ
    Київ. 17 червня. У стінах Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича пройдуть переговори глав держав віч-на-віч та у розширеному складі за участю українських і румунських урядових делегацій.
    Заплановано підписання двосторонніх українсько-румунських документів та проведення спільної прес-конференції за результатами переговорів.
    Програмою передбачена також зустріч президентів України та Румунії з представниками місцевої громади та румунської діаспори, яка пройде в Чернівецькому обласному українському музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської.
    Мета  робочої зустрічі Президентів  України і Румунії в Чернівцях -  укладення Договору про режим українсько-румунського державного кордону, співробітництво та взаємну допомогу з прикордонних питань, що витікає з базового 1997-го року українсько-румунського договору про відносини   добросусідства і співробітництва  між обома країнами. 
    У ході зустрічі президентів України та Румунії планується також обговорення питання взаємодії двох країн на шляху європейської  та євроатлантичної інтеграції, а також  поточні питання двосторонніх відносин.
    Довідка : Винесенню відповідного Договору на остаточне ухвалення, передували  19 раундів українсько-румунських переговорів. Сьогодні в процесі підготовки перебуває окремий українсько-румунський Договір, яким погоджуються питання делімітації морських просторів і континентального шельфу.

    * * * * *




    ЗАСІДАННЯ ГРУПИ ВИСОКОГО РІВНЯ З УТВОРЕННЯ УКРАЇНОЮ, РОСІЄЮ, БІЛОРУССЮ І КАЗАХСТАНОМ ЄДИНОГО ЕКОНОМІЧНОГО ПРОСТОРУ ВІДБУДЕТЬСЯ 19-20 ЧЕРВНЯ У КИЄВІ
    Київ. 15 червня.
    Засідання Групи високого рівня (ГВР) з утворення Україною, Росією, Білоруссю і Казахстаном єдиного економічного простору відбудеться 19-20 червня у Києві. Про це повідомив посол головуючого в ГВР Казахстану Равіль Чердабаєв. За його інформацією, засідання групи відбудеться на рівні віце-прем'єр-міністрів чотирьох країн. Від України до ГВР входить перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров. Сторони обговорять хід роботи над створенням Концепції формування єдиного економічного простору, з ідеєю формування якого вийшла "четвірка" президентів 23 лютого цього року в Москві. Згідно з рішенням президентів чотирьох країн, відповідні документи мають бути готові до вересня.
    Посол також повідомив, що в рамках зустрічі відбудеться п'яте засідання міждержавної комісії країн-учасниць і бізнес-форум, на якому будуть обговорені питання паливно-енергетичного комплексу, переробної і видобувної промисловості, а також аграрного сектора.

    * * * * *


    УКРАЇНСЬКО-БІЛОРУСЬКІ ПЕРЕГОВОРИ МАЮТЬ ВІДКРИТИ НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ДВОСТОРОННЬОЇ ТОРГІВЛІ, ВВАЖАЄ ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ ВІКТОР ЯНУКОВИЧ
    Мінськ. 16 червня. У Мінську розпочалися українсько-білоруські переговори під головуванням глав уряду двох країн. Результатом переговорів має стати підписання протоколу до угоди між урядами Республіки Білорусь та України про виробничу і науково-технічну кооперацію. Також очікується, що представники України та Білорусі підпишуть протокол про внесення доповнень до угоди між урядами України та Білорусі про військово-технічну співпрацю, а також протокол про співробітництво між міністерствами культури двох країн.
    Головним нашим завданням має стати створення належних умов для людей, щоб вони мали можливість спілкуватися і вирішувати питання, актуальні для економік наших країн, заявив, відкриваючи засідання, Прем'єр-міністр України Віктор Янукович. До того ж він повідомив, що під час зустрічі "віч-на-віч" з головою

    Ради Міністрів Республіки Білорусь Геннадієм Новицьким глави уряду дійшли спільної думки, що українській і білоруській сторонам необхідно перейти від дипломатії до розв'язання конкретних питань.
    Зокрема, на думку глав уряду, сьогодні Україні та Білорусі необхідно зняти існуючі обмеження прикордонної торгівлі.
    За словами Віктора Януковича, навіть при існуючих перешкодах торгівля між бізнес-структурами двох країн існує. "Партизанські стежки як були, так і є", - заявив Прем'єр-міністр України. Разом з тим він підкреслив, що люди як з української, так і з білоруської сторони не хочуть себе відчувати порушниками. Тому, на його думку, важливо, щоб було створено умови, аби
    "народ міг торгувати не оглядаючись".
    Водночас глава Ради Міністрів Республіки Білорусь Геннадій Новицький висловив переконаність, що перший офіційний візит Прем'єр-міністра України Віктора Януковича до Білорусі стане важливою віхою у справі поліпшення двосторонньої співпраці двох країн.
    Довідка: Серед торгових партнерів України з країн СНД Республіка Білорусь посідає 4-те місце. За січень-квітень 2003 року загальний товарообіг з Республікою Білорусь становив близько 190 млн. доларів США. Він збільшився порівняно з аналогічним періодом 2002 року на 23 відсотки. Позитивне сальдо з боку України становило 5 млн. доларів США. Водночас за 2002 рік загальний зовнішньоторговельний оборот України з Республікою Білорусь становив 565,59 млн. доларів США, і знизився порівняно з аналогічним періодом 2001 року на 19,5 відсотків.

    * * * * *


    ТРЕТІЙ МІЖНАРОДНИЙ КОНГРЕС ТЕЛЕРАДІОМОВНИКІВ І ОПЕРАТОРІВ КАБЕЛЬНОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ КРАЇН СНД ВІДБУДЕТЬСЯ 22-27 ЧЕРВНЯ У ЯЛТІ
    Київ. 15 червня. Третій Міжнародний конгрес телерадіомовників і операторів кабельного телебачення країн СНД "Створення інформаційного суспільства в країнах СНД. Перспективи й особливості" відбудеться 22-27 червня в місті Ялті.
    Під час роботи форуму серед інших буде обговорено питання законодавчого регулювання інформаційних процесів, забезпечення права громадян на інформацію, проблеми інформаційної безпеки, захисту інтелектуальної власності та авторських і суміжних прав. Одна з проблем, яка буде у центрі уваги учасників Конгресу, це застосування маніпулятивних технологій. Останнім часом, як прозвучало на прес-конференції, поширюється масоване використання таких технологій у бізнес-рекламі, демонструється сила-силенна відеороликів, які ламають народні традиції, звичну поведінку, використовують психотехнології.
    У рамках роботи Конгресу проходитиме "круглий стіл"
    "Інформаційна безпека в умовах глобального інформаційного суспільства".
    Організаторами Конгресу виступили Державний комітет телебачення і радіомовлення України, Державний комітет зв'язку та інформатизації України, Всеукраїнська Асоціація операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж, Асоціація кабельного телебачення Росії.
    Для участі в роботі Конгресу запрошені міжнародні організації, представники органів законодавчої і виконавчої влади країн СНД, депутати парламентів країн СНД, міські адміністрації, асоціації й об'єднання телерадіомовників і операторів кабельного телебачення країн СНД, Третейський інформаційний суд України, оператори кабельного телебачення і телеінформаційних мереж, телерадіомовники, виробники теле- і кінообладнання.

    * * * * *


    ГЕНЕРАЛЬНИЙ СЕКРЕТАР МІЖНАРОДНОЇ ТОРГОВОЇ ПАЛАТИ ЗДІЙСНИТЬ ВІЗИТ В У КРАЇНУ H A ПОЧАТКУ ВЕРЕСНЯ 2003 РОКУ
    Київ. 15 червня.
    Генеральний секретар Міжнародної торгової палати (МТП) Марія Ліванос Каттауї підтвердила, що відвідає Україну з візитом на початку вересня 2003 року.
    Передбачено, що у ході візиту Марія Ліванос Каттауї зустрінеться з Президентом України, Прем'єр-міністром та Головою Верховної Ради, керівниками міністерств.
    Генеральний секретар МТП, зокрема, планує ознайомити керівництво України з позицією Міжнародної торгової палати щодо процесів глобалізації у питаннях інтелектуальної та промислової власності, щодо взаємин між бізнесом та суспільством, нормами європейського торговельного законодавства.
    Крім того, у Києві Марія Ліванос Каттауї візьме участь у святкуванні 5-ї річниці з дня створення Українського національного комітету Міжнародної торгової палати.
    Довідка: На сьогодні представництва МТП діють у 148 країнах світу.

    * * * * *


    ВИДОВИЩНЕ КІНОСВЯТО "ЛУНА ЗОЛОТОГО ДЮКА" ВІДБУДЕТЬСЯ У ВЕРЕСНІ В ОДЕСІ В РАМКАХ РОКУ РОСІЇ В УКРАЇНІ
    Одеса. 15 червня. Нові кінострічки, а також шедеври вітчизняної та зарубіжної кінематографії, що ввійшли до золотого кінофонду країн СНД, демонструватимуться на кіносвяті "Луна Золотого Дюка", яке відбудеться в рамках Року Росії в Україні у перших числах вересня в Одесі. Про це повідомив перший заступник голови Спілки кінематографістів Російської Федерації, народний артист Росії Геннадій Полока, який входить до оргкомітету від російських колег.
    За його словами, конкурсний кінофестиваль "Золотий Дюк", що один раз на два роки проходив в Одесі перед розвалом СРСР і повинен був отримати статус міжнародного, був незаслужено забутий на просторах Європи. Нинішній захід, схвалений на міському і

    регіональному рівнях, покликаний зблизити кінопрокатників, кіновиробників, діячів творчих спілок і творчих сил країн СНД і допомогти їм ввести в дію могутній прокатний простір. Тут передбачено міжнародну програму, подібну до тієї, яка діє на "Кінотаврі". Геннадій Полока відзначив, що ми стоїмо на межі технічного перевороту у світовому прокаті, поряд з відомими стереосистемами в життя входить космічна система прокату фільмів без копій. Уперше в Москві під час майбутнього міжнародного кінофестивалю цю систему, винайдену в Росії Російською академією наук і Міністерством зв'язку, буде продемонстровано. Фільми транслюватимуться одночасно у трьох містах: Москві, Нижньому Новгороді та Санкт-Петербурзі, на величезних кінематографічних екранах. 3 однієї копії можна транслювати зображення від Камчатки до Парижа.
    Кіносвято в Одесі, яке дав згоду очолити відомий кінорежисер Микита Михалков, отримає широкий резонанс у всьому світі. У його рамках пройдуть вечори пам'яті Володимира Висоцького, Андрія Ростоцького, Михайла Пташука, Віктора Цоя. Відбудуться дискусії про шляхи   розвитку  спільного  кінематографа,   виступи   каскадерів,   за  оцінками   глядачів  кращі фільми, актори, режисери і оператори отримають призи.

    * * * * *


    ЗНАЙДЕНІ В ПОЛЬЩІ ЛИСТИ ГЕТЬМАНА ПАВЛА ТЕТЕРІ ДОПОВНИЛИ ЙОГО БІОГРАФІЮ НЕВІДОМИМИ ФАКТАМИ
    Львів. 15 червня. "До справедливого вирішення питання про долю київського купця Парфена Костюкевича наказав я арештувати в Корсуні товари його слуцького товариша Василя Менкевича." Ці рядки з листа гетьмана Правобережної України Павла Тетері, знайденого у Польщі, розкривають несподіваний бік його багатогранної діяльності. Вони свідчать про нього як поборника інтересів українських торговців, що мали широкі міжнародні ділові зв'язки у середині XVII століття. Довідавшись, що на Случчині, у білоруських володіннях князя Радзивілла конфісковано товари киянина, він поспішив вжити адекватних заходів, тимчасово "затримавши" його колегу - підданого Радзивіллів. Цей лист - один з сімнадцяти, що їх виявлено львівськими науковцями у польських сховищах - Головному архіві давніх актів у Варшаві та у бібліотеці Чарторийських в Кракові.
    Біографія гетьмана Павла Тетері відома, як мовиться, тільки у першому наближенні, - розповів форму кандидат історичних наук Юрій Мицик. - Адже після М. Костомарова і його фундаментальної праці "Акты, относящиеся к истории Южной и Западной России" не було з різних причин спроб розширити погляд на життя відомого полководця. Ось чому для нас таке важливе значення має його епістолярна спадщина. Майже усі знайдені листи адресовані представникам урядових кіл Речі Посполитої, тому вони написані польською мовою з певною домішкою латини, що було загальноприйнятим на той час. Частина послань написана Тетерею у його гетьманський період. Серед адресатів - київський і сандомирський воєвода, бойовий побратим гетьмана Ян Замойський, князі Радзивілли - Януш і Богуслав, які в певний період тяжіли до політичної незалежності Великого князівства Литовського й тим самим були потенційними союзниками Гетьманщини, а також православні єпископи. Кілька листів належать до так званого "кисляцького циклу", які він писав з-під обложеного міста Кисляка, що на Вінниччині. Проте чи не найбільший інтерес становлять послання, що відносяться до малознаного останнього, постгетьманського періоду життя Тетері, коли він мав лише формальні титули брацлавського та ніжинського старости. Ці пожовклі аркуші допомагають простежити маршрути його пересування до Варшави, Любліна, Львова, Кракова, свідчать про матеріальний стан, що дедалі погіршувався, як і стан його здоров'я. Деякі з листів дійшли до нашого часу в пошкодженому вигляді, подекуди рядки не вдалося прочитати через нерозбірливий почерк, втім уся ця документальна спадщина відчутно поповнила наші знання про життя і діяльність гетьмана.

    * * * * *


    ГРОМАДСЬКІСТЬ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ ВІДЗНАЧАЄ 70-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ПИСЬМЕННИКА, ЛАУРЕАТА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА РОМАНА АНДРІЯШИКА
    Тернопіль. 16 червня. На Тернопільщині тривають урочистості з нагоди 70-річного ювілею українського письменника, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка Романа Андріяшика.
    Учора на малій батьківщині письменника  (у селі Королівка Борщівського району) відбулося вшанування земляка, автора реалістично-психологічних романів
    "Люди зі страху", "Додому нема вороття", "Кровна справа", "Сад без листопаду" та інших творів. Ювіляра тепло поздоровили Національна спілка письменників України, драматург, заслужений діяч мистецтв України Василь Фольварочний, професор Київського університету Григорій Штонь. На урочистості прибули гості зі Львова, Чернівців, де навчався Роман Андріяшик, інших обласних центрів.

    * * * * *


    БОГДАН СТУПКА: "СУЧАСНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ КІНЕМАТОГРАФ ПОВИНЕН ВЗЯТИ ЗА ОСНОВУ ІСТОРИЧНЕ КІНО"
    Москва. 16 червня. Сучасний український кінематограф повинен взяти за основу історичне кіно, вважає Богдан Ступка. Один з найпопулярніших українських артистів театру і кіно очолив цього року журі X Міжнародного кінофестивалю в Сочі "Кінотавр". Висловлюючи свою думку про розвиток українського кінематографа в інтерв'ю російській "Незалежній газеті", він підкреслив, що "українська історія - Клондайк сюжетів".
    Як відомо, рік тому картина Юрія Ільєнка "Молитва про гетьмана Мазепу", у якій Богдан

    Ступка зіграв головну роль, брала участь у конкурсі "Кінотавру". Тоді в Росії фільм замовчали, звинувативши його в націоналізмі, а виконавця ролі Мазепи - у русофобстві. Сам актор так не вважає. "Я - виконавець", - говорить Ступка. За його словами, подібні докори він вислуховував, коли погодився грати Богдана Хмельницького у польського режисера Гоффмана в картині "Вогнем і мечем". Хмельницький виступив за незалежність своєї держави, і зрадив Польщі. Мазепа пішов проти Петра, і став зрадником Росії. "Так що ж, на Україні не було жодної нормальної людини?" - запитує актор. Він нагадав також про те, що окрім відомої поеми Пушкіна "Полтава", на цю тему існує твір Рилєєва "Пан Войнаровський", в якому декабрист робить з Мазепи ідеал боротьби з царським самодержавством. Продовжуючи свою думку, Богдан Ступка зазначив, що в Росії останнім часом знято чимало порнофільмів про російських царів. Патріоти із задоволенням дивляться, і не розуміють, що ці стрічки належать до того ж ідеологічного ряду, що й "Мазепа", говорить колишній міністр культури України.
    В Україні, повідомив Богдан Ступка, зараз зняли першу серію "Богдана Хмельницького", картину "Мамай" - епопею про людину з оселедцем, із кобзою в руках. Не забуто і сучасну тематику. Днями на телебаченні відбудеться прем'єра 14-серійного телефільму "Завтра буде завтра". У ньому Богдан Ступка грає українського олігарха, Марк Рудинштейн - єврейського, Олександр Бєлявський - російського.

    * * * * *


    ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ КОБЗАРСЬКОГО МИСТЕЦТВА "ВЕРЕСАЄВЕ СВЯТО" ПРОЙШОВ У СЕЛІ СОКИРИНЦІ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ
    Чернігів. 16 червня.
    "Бандуристе, орле сизий" - могутня мелодія цієї пісні стала заспівом Всеукраїнського фестивалю кобзарського мистецтва, що відбувся в селі Сокиринці на Чернігівщині. Започатковане 15 років тому, це свято вчетверте зібрало продовжувачів слави українських співаків.
    Дев'ятнадцять капел бандуристів, численні окремі виконавці почали виступи у зведеному хорі під керуванням народного артиста України Миколи Гвоздя. А потім показували своє уміння колективи з Києва і Канева, Львова і Кам'янця-Подільського, Чернігова та багатьох інших міст і районів Чернігівщини.
    Майже чотири години тривав концерт просто неба на сцені біля палацу Ґалаґанів, який чув думи у виконанні славнозвісного Остапа Вересая і в якому є музей кобзаря. Учасники мистецького дійства ознайомилися з його експозицією, поклали квіти на могилу Остапа Вересая на сільському цвинтарі та до пам'ятника кобзареві, створеного місцевим скульптором Миколою Харченком. А напередодні професіональні і самодіяльні колективи побували в багатьох селах Срібнянського району із концертами, у програмі яких неодмінно були твори у виконанні сучасних кобзарів - продовжувачів Вересаєвих дум і пісень.

    * * * * *


    ПЕРША РЕТРОСПЕКТИВНА ВИСТАВКА ЄВГЕНА ВОЛОБУЄВА "МОЄ ЖИТТЯ. ЖИВОПИС" ВІДКРИЛАСЯ В КИЄВІ
    Київ. 15 червня. Перша велика ретроспективна виставка класика вітчизняного малярства XX століття, народного художника України Євгена Волобуєва "Моє життя Живопис" 13 червня відкрилася в Національному художньому музеї України. В експозиції представлено понад 300 творів: від ранніх живописних полотен 1940-х років до робіт 2000-2001 років.
    Як зазначила куратор виставки Людмила Ковальська, творчий шлях Євгена Волобуєва припав на другу половину XX століття - час складний і неоднозначний, коли непросто було виборювати право на незалежність думок, поглядів, на власну манеру вислову. Проте, знайомлячись з доробком майстра, стає зрозуміло, що головним фактором його творчості було відчуття особистої свободи. Художник прагнув відтворити на полотні своє життя, яке стверджувало б реальне життя і розмаїття навколишнього світу, ставало об'єктом його уваги, а яскрава творча думка та талант перетворювали ці об'єкти на перлини живопису.
    Євген Волобуєв завжди був прихильником натурального живопису, який вважав радістю життя, у своїй творчості він продовжував традиції й відстоював принципи реалістичного мистецтваа. Кожен твір був індивідуальним, неповторним, мав свою таємницю - таким було творче кредо видатного митця, підкреслила Людмила Ковальська. Вона також зауважила, що свою творчість майстер
    "вважав проникненням в таємницю кольору за допомогою нескінченно тонких тонових його градацій, розумінням того, що реалізм - це таке сильне, живуче чудовисько, яке весь час вимагає жертв у вигляді постійних пошуків нової форми".
    На виставці експонуються твори із колекцій Національного художнього музею України, Національного музею у Львові, Запорізького обласного художнього музею та родини художника і триватиме вона до 13 липня.




    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.