News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Sat, April 20, 08:26 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, Jun 2, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    02.06.03 №92
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ




    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА, ЯКИЙ ПЕРЕБУВАВ У САНКТ-ПЕТЕРБУРЗІ НА СВЯТКУВАННІ 300-РІЧНОГО ЮВІЛЕЮ МІСТА, ПРОВІВ РЯД ДВОСТОРОННІХ ЗУСТРІЧЕЙ
    Санкт-Петербург. 31 травня.
    Президент України Леонід Кучма, який перебував у Санкт-Петербурзі на святкуванні 300-річного ювілею міста, провів ряд двосторонніх зустрічей.
    Глава держави та Президент Французької Республіки Жак Ширак з приємністю згадали їх останню зустріч в Афінах.
    Сторони відзначили, що політичний діалог між лідерами обох країн відбувається на постійній основі, високо оцінили рівень двосторонньої співпраці та відзначили близькість позицій щодо ключових питань розвитку європейського континенту. Вони висловили задоволення від успішних результатів недавнього візиту до Франції Прем'єр-міністра України Віктора Януковича.
    Крім того, Президенти двох країн також обговорили конкретні питання міждержавної співпраці та заходи щодо широкого залучення французького капіталу в економіку України.
    Леонід Кучма подякував Жаку Шираку за підтримку Францією євроінтеграційних прагнень України.

    * * * * *


    Під час розмови Президента України Леоніда Кучми з Прем'єр-міністром Великої Британії Ентоні Блером сторони висловили задоволення зустріччю, яку вони розцінюють як початок нового поглибленого етапу відносин між країнами.
    Леонід Кучма, зокрема, зазначив, що
    "для України важливим є те, що Велика Британія - це авторитетний член тих міжнародних організацій, вступ до яких є стратегічною метою України, тому на кожному з напрямів інтеграційного руху існують величезні можливості для розвитку наших відносин".



    Глава держави також поінформував Прем'єр-міністра Великої Британії про головні напрями економічного розвитку України та про заходи, що вживаються для поліпшення інвестиційного клімату з метою ширшого залучення британського капіталу в економіку країни та про проведення політичної реформи в Україні.
    У свою чергу, Ентоні Блер заявив, що
    "Велика Британія уважно спостерігає за позитивним розвитком ситуації в Україні та активно підтримує її політику, спрямовану на європейську та євроатлантичну інтеграцію". Він також висловив підтримку політичного рішення щодо готовності України до участі у міжнародних стабілізаційних силах в Іраку.
    Глава держави запросив Прем'єр-міністра Великої Британії відвідати Україну з офіційним візитом. Ентоні Блер прийняв запрошення.

    * * * * *


    У ході розмови Президента України Леоніда Кучма з Федеральним канцлером Німеччини Герхардом Шредером сторони позитивно оцінили результати Європейської конференції в Афінах у квітні цього року.
    Леонід Кучма висловив вдячність Герхарду Шредеру за підтримку Німеччиною та більшістю країн-членів ЄС європейських прагнень України. Він позитивно оцінив рівень розвитку політичного українсько-німецького діалогу, зазначивши, що ключовою подією для його поглиблення мають стати українсько-

    німецькі консультації на найвищому рівні, які пройдуть восени поточного року.
    Президент України поінформував Федерального канцлера Німеччини про стан економічного розвитку України в 2003 році та заходи щодо сприяння залученню іноземного капіталу в економіку України.

    * * * * *


    Леонід Кучма у ході робочого візиту до Санкт-Петербурга мав двосторонню зустріч з Прем'єр-міністром Швеції Йораном Перссоном.
    Глава Української держави високо оцінив рівень двостороннього співробітництва країн, зазначивши, що в нашій країні очікують на прийняття Єврокомісією рішення про визнання за Україною статусу країни з ринковою економікою.
    "Таке рішення сприяло б досягненню одного з нагальних пріоритетів - набуття Україною членства в COT", - сказав Леонід Кучма.
    У свою чергу, Йоран Перссон наголосив, що
    "Швеція підтримує курс України, прийнятий на вступ до ЄС. Однак досягнення цих цілей потребує значних зусиль з боку України".
    Президент України Леонід Кучма запросив Прем'єр-міністра Швеції Йорана Перссона відвідати Україну з офіційним візитом. Запрошення було прийняте.

    * * * * *


    Глава держави Леонід Кучма мав бесіду з Президентом Словаччини Рудольфом Шустером. Сторони обмінялися думками про політичну та економічну ситуацію у світі.
    Леонід Кучма та Рудольф Шустер відзначили високий рівень політичного діалогу між країнами та підтвердили необхідність активізації економічного співробітництва. Зокрема, йшлося про необхідність запровадження спільного українсько-словацького економічного форуму. Президенти обох країн домовилися, що 1-й українсько-словацький економічний форум пройде у Словаччині.

    * * * * *


    Під час розмови Президента України Леоніда Кучми з Генеральним директором ООН з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) Коїтіро Мацуурою був відзначений задовільний рівень співробітництва України з цією організацією. Однак, сторони висловилися за необхідність поглиблення співробітництва України та ЮНЕСКО. Було також зазначено, що Україна візьме участь у Генеральній конференції ЮНЕСКО, яка пройде в Парижі.

    * * * * *


    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПРИВІТАВ СПІВВІТЧИЗНИКІВ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
    Київ. 1 червня.
    Президент України Леонід Кучма привітав співвітчизників з нагоди Дня захисту дітей, який щороку відзначається 1 червня.
    "Відтоді, як існує український рід, ми складаємо шану Матері і Дитині. І так буде завжди, доки народжуватимуться маленькі українці.
    Як батько і дідусь я назавжди запам'ятаю ту справді неповторну мить, коли ти обіймаєш свою дитину, онука. Обнімаєш - своє майбутнє. Це і є щастя, момент істини, те, задля чого ми живемо.
    Діти - наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора.
    Забезпечувати їх, розвивати здібності, підтримувати й

    заохочувати обдарованих - святий обов'язок сім'ї, школи, влади, громадськості.         Спільно ми зробимо все, аби захистити українську дитину, аби вона не знала гіркоти ранніх розчарувань. Адже від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини, як складеться її доля, яким виросте покоління українців XXI століття.
    Упевнений, що це будуть ерудовані, талановиті молоді фахівці, люди сучасного світу, сучасної Європи, гідної їх України"
    , - йдеться у вітанні.
    Глава держави  побажав юним громадянам України  мирного неба,  щастя  й здоров'я, материнської ласки, сімейного затишку та вірних друзів.

    * * * * *

    ПРОГРАМУ СТВОРЕННЯ РАКЕТНО-КОСМІЧНОГО КОМПЛЕКСУ "ЦИКЛОН-4" НА ПУСКОВОМУ ЦЕНТРІ АЛКАНТАРА ПІДПИСАЛИ СЬОГОДНІ В КИЄВІ КЕРІВНИКИ КОСМІЧНИХ АГЕНТСТВ УКРАЇНИ ТА РЕСПУБЛІКИ БРАЗИЛІЯ
    Київ. 31 травня.
    Програму створення ракетно-космічного комплексу (РКК) "Циклон-4" на пусковому центрі "Алкантара" (Республіка Бразилія) підписали гендиректор Національного космічного агентства України (НКАУ) Олександр Негода і президент Бразильського космічного агентства Луїз Бевілакуа. Документ підписано в ході візиту бразильської делегації в Україну на чолі з міністром науки і технології Республіки Бразилія Роберту Амаралом.
    Зокрема, програма створення РКК "Циклон-4" визначає основні етапи здійснення проекту та роботи, які виконуватимуться. Так, у переліку робіт затверджено терміни створення спільного українсько-бразильського підприємства, яке буде реалізовувати проект. Крім того, в документі зафіксований початок робіт по наземній інфраструктурі в Алкантарі, створення ракети-носія "Циклон-4" у виробничому об'єднанні "Південмаш", перший старт носія з бразильського космодрому у 2006 році, фінансування робіт за проектом.

    * * * * *


    СПІВРОБІТНИЦТВО УКРАЇНИ ТА ФЕДЕРАТИВНОЇ РЕСПУБЛІКИ БРАЗИЛІЯ НЕ ОБМЕЖУВАТИМЕТЬСЯ ЛИШЕ КОСМІЧНОЮ ГАЛУЗЗЮ
    Київ. 31 травня.
    Співробітництво України та Федеративної Республіки Бразилія не обмежуватиметься лише космічною галуззю, заявив міністр науки і технологій Бразилії Роберту Амарал.
    Обидві сторони мають намір спільними зусиллями розвивати біо- та інформаційні технології, матеріалознавство та енергетику. Бразильська економіка постійно вдосконалюється, проте вона має певні прогалини, зазначив Роберту Амарал. Наприклад, латиноамериканська країна не виготовляє турбін та медичних томографів. Разом з тим, випуск цієї високотехнологічної продукції успішно здійснюється в Україні.
    Якщо можливості українського приладобудування в оснащенні закладів охорони здоров'я для бразильської делегації стали певним відкриттям, то щодо організації виробництва енергоустаткування триває планомірна робота. Черговий її крок визначили переговори в Мінпромполітики України. Згідно із Спільною заявою за підсумками візиту в Україну міністра науки і технологій Бразилії, сторони констатували завершення етапу вивчення та експертної оцінки проекту створення в Бразилії газових турбін за українськими технологіями і відтепер вектор взаємодії спрямовуватиметься на забезпечення практичної реалізації задуму.

    Натомість Бразилія може бути корисною для України в геологорозвідці запасів нафти та газу на Чорноморському шельфі, вважає Роберту Амарал. У цій сфері латиноамериканська країна нагромадила чималий досвід та відпрацювала ефективні технології, якими може поділитися. За словами міністра, у відповідних переговорах з бразильської сторони беруть участь фахівці компанії "Петробраз" та профільного міністерства. Чіткі домовленості щодо шляхів здійснення проекту - справа часу, який наблизиться завдяки конструктивному та плідному духу переговорів, переконані бразильські експерти. Ми змогли ще раз пересвідчитися у прагненні до результативної співпраці з боку українських колег, зазначили вони.

    * * * * *


    АНАТОЛІЙ ЗЛЕНКО ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННЯХ КОМІСІЇ УКРАЇНА-НАТО ТА РАДИ ЄВРОАТЛАНТИЧНОГО ПАРТНЕРСТВА, ЯКІ ВІДБУДУТЬСЯ 3-4 ЧЕРВНЯ У МАДРИДІ
    Київ. 1 червня.
    Чергові засідання Комісії Україна-НАТО та Ради євроатлантичного партнерства на рівні міністрів закордонних справ відбудуться 3-4 червня у Мадриді. Делегацію України очолить міністр закордонних справ України Анатолій Зленко.
    Мадридське засідання КУН стане першим заходом такого рівня після Празького самміту НАТО. Воно буде присвячене оцінці результатів взаємодії України з Альянсом на новому етапі, обговоренню внеску особливого партнерства Україна-НАТО у збереження миру та стабільності в євроатлантичному регіоні. Особлива увага при цьому буде приділена всьому комплексу питань пов'язаних з практичною реалізацією Плану дій Україна-НАТО та Цільового плану на 2003 рік.
    Порядком денним міністерського засідання РЄАП передбачається обговорення важливих питань, пов'язаних з регіональною безпекою, зокрема, новими загрозами, та роллю партнерства в їх подоланні, розбудовою безпеки і стабільності в Афганістані тощо.

    * * * * *


    ФЕДЕРАЛЬНИЙ МІНІСТР ЗАКОРДОННИХ СПРАВ АВСТРІЇ ВІДВІДАЄ УКРАЇНУ З ОФІЦІЙНИМ ВІЗИТОМ 4-6 ЧЕРВНЯ
    Київ. 1 червня.
    В Україні з офіційним візитом 4-6 червня перебуватиме Федеральний міністр закордонних справ Австрії Беніта Ферреро-Вальднер. 4-5 червня Федеральний міністр перебуватиме у Львові, 5-6 - у Києві.
    Однією з головних тем переговорів під час візиту Беніти Ферреро-Вальднера в Україну стане пошук подальших шляхів активізації двосторонніх відносин у сфері європейської інтеграції України, зокрема, у світлі запропонованої ЄК концепції "Ширша Європа". Планується обговорити основні елементи майбутнього Плану дій ЄС щодо України.
    У ході відвідання міністром Львова головний наголос буде зроблено на активізації міжрегіонального співробітництва. Передбачається, що візит Беніти Ферреро-Вальднер до Львова стане добрим стимулом для посилення туристичної привабливості західного регіону України для австрійської громадськості та істотного пожвавлення економічних контактів із західними регіонами нашої держави.

    * * * * *


    МІЖНАРОДНІ КОМАНДНО-ШТАБНІ НАВЧАННЯ "ROUGH AND READY" ПРОХОДИТИМУТЬ 4-6 ЧЕРВНЯ НА ЯВОРІВСЬКОМУ ПОЛІГОНІ ЗАХІДНОГО ОПЕРАТИВНОГО

    КОМАНДУВАННЯ
    Київ. 1 червня.
    Міжнародні командно-штабні навчання "Rough and Ready" відбудуться на Яворівському полігоні 4-6 червня.
    На навчаннях, в яких братимуть участь представники США, Грузії, Молдови, Узбекистану, відпрацьовуватимуться дії міжнародного об'єднаного військово-цивільного координаційного центру під час проведення пошуково-рятувальної операції в зоні великомасштабного землетрусу.
    Загалом у тренуваннях буде задіяно 110 учасників. Україну представлятимуть фахівці Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства надзвичайних ситуацій, Міністерства охорони здоров'я.

    * * * * *


    ПЕРШИЙ У ЦЬОМУ РОЦІ СТАРТ УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКОЇ РАКЕТИ-НОСІЯ "ЗЕНІТ-3SL" З АРАБСЬКИМ СУПУТНИКОМ THURAYA-2 ПРИЗНАЧЕНО НА 10 ЧЕРВНЯ
    Київ. 1 червня.
    Перший у цьому році пуск українсько-російської ракети-носія (РН) "Зеніт-3SL" за програмою "Морський старт" заплановано на 10 червня. Дату пуску підтвердив у розмові з журналістами заступник генерального директора Національного космічного агентства України Едуард Кузнецов.
    За його словами, раніше планувалося, що перший у цьому році старт РН "Зеніт-3SL" за програмою "Морський старт" відбудеться 11 травня. У ході цього пуску ракета-носій повинна була вивести на орбіту супутник EchoStar-9. Однак у зв'язку з неготовністю супутника EchoStar-9, замість нього до запуску підготовлено космічний апарат Thuraya-2 для компанії Thuraya Satellite Telecommunications Company з ОАЕ.
    Супутник мобільного зв'язку Thuraya-2 вагою 5,177 тонни, створений компанією Boeing, планується вивести на перехідну до геостаціонарної орбіти. Він приєднається до супутника Thuraya-1, виведеного "Зенітом-3SL" 19 березня 2001 року з морської платформи Odyssey, і надаватиме послуги супутникового зв'язку для Європи, Північної та Центральної Африки, Близького Сходу, Центральної та Південної Азії.
    Запуски супутників з морської платформи Odyssey здійснює міжнародна компанія Sea Launch Company, LLC, що базується у Лонг Біч (Каліфорнія). До неї входять провідні компанії: Boeing Commercial Space Company (США), англо-норвезька компанія Kvaerner Group (Норвегія), PKK "Енергія" (Росія), ДКБ "Південне" ім. Янгеля і ВО "Південний машинобудівний завод їм Макарова" (Україна).
    Sea Launch Company, LLC створена в 1995 році. Вона є єдиним у світі постачальником пускових послуг, яка здійснює запуск космічних апаратів з екватора, що забезпечує можливість оптимального виведення супутників на геостаціонарну орбіту. Компанія використовує для запуску з екватора українську РН "Зеніт", яка є сучасним засобом виведення, що відзначається простотою експлуатації, повною автоматизацією процесу підготовки і пуску. Компоненти палива ракети-носія - рідкий кисень і гас - екологічно чисті й не забруднюють навколишнє середовище. РН "3eнiт-3SL" складається з двоступеневої ракети-носія "Зеніт-25" і російського розгінного блоку ДМ.
    За цей час здійснено 8 пусків. Нині портфель замовлень компанії Sea Launch нараховує 16 підтверджених замовлень на запуски супутників, у тому числі 4 - на 2003 рік, у наступному - 5.

    * * * * *


    У СЕРПНІ В УКРАЇНІ ПЛАНУЄТЬСЯ СТВОРИТИ МІЖНАРОДНУ ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ -

    ТОВАРИСТВО "УКРАЇНА - ГРУЗІЯ"
    Київ. 1 червня.
    У серпні в Україні планується створити міжнародну громадську організацію - Товариство "Україна - Грузія". Рішення про проведення напередодні Дня Незалежності України установчих зборів, на яких затверджуватиметься Статут нової організації, було прийнято на засіданні ініціативної групи зі створення Товариства "Україна -Грузія", до якої увійшли представники посольства Грузії в Україні на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Грузії в Україні Григолом Катамадзе, народні депутати України, представники громадських організацій України і грузинської діаспори в Україні.
    Як відзначив у розмові з журналістами  Григол  Катамадзе,  ініціатива створення такого товариства належить українській стороні.  Передбачається, що очолить Товариство "Україна - Грузія" народний депутат України, письменник і громадський діяч Іван Драч. За словами посла, грузинське посольство робитиме все можливе, щоб нова організація плідно і успішно працювала заради зміцнення дружби і поглиблення партнерських відносин між двома народами.

    * * * * *






    НАЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСЛУЖЕНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ АНСАМБЛЬ ТАНЦЮ УКРАЇНИ ІМЕНІ ПАВЛА ВІРСЬКОГО ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У "СЕГЕДСЬКИХ ІГРАХ" - ОДНОМУ З НАЙПОПУЛЯРНІШИХ КУЛЬТУРНИХ ДІЙСТВ УГОРЩИНИ
    Будапешт. 1 червня.
    Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського запрошено взяти участь у 72-х "Сегедських літніх іграх", що розпочнуться 11 липня в угорському прикордонному місті на Тисі.
    "Сегедські ігри" - одне з найпопулярніших в Угорщині культурних дійств, які представляють кращі твори класичного та сучасного музичного мистецтва. До цьогорічної програми включено оперу Верді "Аїда" та рок-оперу Веббера-Райса "Ісус Христос - суперзірка". Ансамбль танцю України імені Павла Вірського продемонструє яскраве національне мистецтво на традиційному вечорі народного танцю "Балт Орієнт" на майдані Дом.
    Цьогорічне запрошення українського колективу до Угорщини - друге поспіль. Один із спонсорів гастролей - Державне самоврядування українців Угорщини. Торік виступ ансамблю був головним на гала-концерті в Сегеді й викликав щире захоплення місцевої публіки та зарубіжних туристів. Успіх супроводжував і два концерти українців в угорській столиці.
    Ансамбль, який носить ім'я свого засновника видатного хореографа Павла Вірського, знаний в Угорщині. Фахівці згадують, що й 17 років тому, коли українські танцюристи гастролювали в Угорщині, шанувальники танцю були у захваті від майстерності київських артистів.

    * * * * *


    У ЛЬВОВІ ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОЕКТ ПАМ'ЯТНИКА СТЕПАНУ БАНДЕРІ
    Київ. 31 травня.
    Пам'ятник видатному українському політичному діячеві Степану Бандері /1909-1959/ буде встановлено у Львові наступного року. Організаційний комітет на своєму засіданні затвердив проект майбутнього монумента, який стоятиме на вулиці Привокзальній, біля костьолу святої Ельжбети.
    За словами заступника голови Львівської облради Андрія

    Парубія, скульптура становитиме частину меморіального комплексу. Окрім пам'ятника, до комплексу входитимуть чотири стели, на кожній з яких будуть барельєфи, що відображають етапи побудови Української держави - Київську Русь, Запорізьку Січ, Січових Стрільців та добу ОУН-УПА. Авторами проекту є скульптори Микола Посікіра і Михайло Федик.
    Довідка: Степан Бандера став членом Організації українських націоналістів (ОУН) з 1933 року. Він очолив виконавчий орган ОУН на західноукраїнських землях, а з 1940 року став головою Революційного проводу організації, яка боролася за державну самостійність України. Степан Бандера - ініціатор Акту відродження Української держави. У 1941 році був ув'язнений гітлерівцями (концтабір Заксенхаузен). Після війни він очолював Зарубіжні частини ОУН. Степана Бандеру було вбито в Мюнхені агентом КДБ.




    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.