News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Wed, April 24, 11:27 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, May 30, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    30.05.03 №90
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ПРИБУВ ДО САНКТ-ПЕТЕРБУРГА ДЛЯ УЧАСТІ В ОФІЦІЙНИХ ЗАХОДАХ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ 300-РІЧЧЯ ЗАСНУВАННЯ МІСТА НА НЕВІ
    Санкт-петербург. 29 травня. Президент України Леонід Кучма прибув до Санкт-Петербурга для участі в урочистостях з нагоди 300-річчя "північної столиці" Росії. На запрошення Президента Російської Федерації Володимира Путіна на святкування ювілею Санкт-Петербурга прибудуть 40 глав держав світу. Президент України має намір скористатися такою можливістю і провести ряд двосторонніх зустрічей, зокрема, з лідерами країн СНД у рамках неформального самміту цієї організації. Очікується, що мова йтиме про хід підготовки наступної Ялтинської зустрічі СНД на найвищому рівні, де мають бути підписані документи про створення зони вільної торгівлі.
    Президенти України, Росії, Казахстану та Білорусі мають також намір обговорити питання, пов'язані зі створенням цими чотирма країнами Єдиного економічного простору. Цю ідею Леонід Кучма, Володимир Путін, Нурсултан Назарбаев та Олександр Лукашенко сформулювали у спільній заяві у Москві 23 лютого 2003 року.
    За оцінкою, яка прозвучала на зустрічі у Москві Володимира Путіна та Нурсултана Назарбаева, чия країна головує у Групі високого рівня по підготовці документів для створення ЄЕП, згадані документи
    "практично підготовлені".
    Не виключено, що наприкінці цього тижня у Санкт-Петербурзі президенти України, Росії та Туркменістану обговорять пропозицію Сапармурата Ніязова "прийняти політичне рішення" стосовно укладення тристоронньої довгострокової угоди по газу, яка дозволить і після 2006 року поставляти туркменський газ до Росії та України у необхідній цим країнам кількості.

    * * * * *


    Санкт-петербург. 29 травня.
    Президент України Леонід Кучма, який прибув з чотириденним робочим візитом до Санкт-Петербурга, оглянув місце, де встановлено пам'ятник російському імператору Олександру II, подарований Україною Санкт-Петербургу з нагоди ювілею.
    Подарований Україною пам'ятник Олександру II є копією скульптури російського імператора роботи Марка Антокольського, відлитою на Київському творчо-виробничому комбінаті "Художник" Національної спілки художників України.
    Оригінал скульптури Олександра II, y свою чергу, був подарований Києву у 1910 році бароном В. Гінзбургом. Раніше скульптура знаходилася в приміщенні Міської публічної бібліотеки (нині Національна парламентська бібліотека України). Зараз вона зберігається у Київському музеї російського мистецтва.
    У дар Санкт-Петербургу Київською міською держадміністрацією буде також передано гранітний пам'ятний знак, який буде встановлено на площі Тараса Шевченка, гранітну анотаційну дошку, яку розмістять на будинку № 1 по вулиці Шевченка та ланцюгову огорожу для меморіалу на першому місці поховання Тараса Шевченка на Смоленському кладовищі.

    * * * * *


    Санкт-петербург. 29 травня. Президент України Леонід Кучма відвідав Таврійський палац, де розташована Міжпарламентська Асамблея держав - учасниць СНД.
    Главу Української держави супроводжували Генеральний секретар Ради Міжпарламентської Асамблеї СНД Михайло Кротов та Виконавчий секретар СНД Юрій Яров. Леонід Кучма оглянув місце, де проводяться засідання Міжпарламентської асамблеї держав - учасниць СНД, і розписався у Книзі почесних гостей:
    "Я із задоволенням відвідав цей історичний палац, який не може бути не пов'язаний з долею України. Тепер стоять нові завдання перед цим спільним для нас органом - Міжпарламентською асамблеєю. Хочу побажати, щоб вона сповна виконала покладену на неї роль в історії".

    * * * * *


    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЗВЕРНУВСЯ З ЛИСТАМИ ДО УРЯДУ І ПАРЛАМЕНТУ, В ЯКИХ ВИЗНАЧИВ РЯД НАПРЯМІВ УДОСКОНАЛЕННЯ БЮДЖЕТНОЇ ПОЛІТИКИ НА НАСТУПНИЙ РІК
    Київ. 29 травня. У зв'язку з опрацюванням проекту Основних напрямів бюджетної політики на 2004 рік (Бюджетної резолюції) Президент України Леонід Кучма звернувся з листами до Голови Верховної Ради та Прем'єр-міністра, в яких визначив ряд напрямів удосконалення бюджетної політики України на наступний фінансовий рік.
    Як зазначив на брифінгу радник глави держави  Ігор Юшко,  після  прийняття Бюджетного кодексу і вдосконалення бюджетного процесу в Україні деякі питання фінансової та бюджетної політики все ж залишаються невирішеними. Саме тому, на думку Леоніда Кучми, на цих окремих питаннях уряду і парламенту слід зосередити особливу увагу при опрацюванні Бюджетної резолюції на 2004 рік.
    Так, зокрема, за словами Ігора Юшка, Президент у своїх листах наголошує на необхідності предметної переорієнтації бюджетної політики з метою забезпечення сталого зростання ВВП в Україні на рівні не менше 6-7 відсотків на рік і недопущення інфляції більше 4-5 відсотків. Йдеться також про важливість забезпечення тісної співпраці між урядом і Національним банком України в питаннях узгодження фіскальної та монетарної політики. Особливу увагу Президент у своїх листах зосереджує на необхідності вдосконалення

    податкової системи. На його думку, Бюджет на 2004 рік має виконуватися в умовах нового порядку адміністрування та податкового обліку, наближеного до міжнародних стандартів. Наступного року також має бути остаточно вирішено питання погашення простроченої заборгованості з відшкодування ПДВ. Як зауважив Ігор Юшко, Леонід Кучма у своїх зверненнях надає питанню вдосконалення податкової системи пріоритетного значення, оскільки вважає, що податкова реформа має стати основою створення цілісної системи дій та дієвих механізмів з детінізації економіки.
    Крім цього, Ігор Юшко звернув увагу і на питання державного боргу, яке порушує у своїх зверненнях Президент. На думку Глави держави, реалізація політики, спрямована на зниження показника співвідношення державного боргу до ВВП і скорочення витрат на його обслуговування, має стати стратегічним завданням для уряду і Верховної Ради. Леонід Кучма вважає, що при плануванні та здійсненні зовнішніх запозичень пріоритетним завданням слід вважати, зокрема, максимальне продовження термінів запозичень, що дасть можливість підвищити керованість зовнішнім боргом і знизити вартість запозичень у середньостроковій перспективі.
    Радник Президента України Анатолій Максюта у свою чергу додав, що у листах глави держави до депутатського корпусу і уряду також одним із важливих завдань вдосконалення фінансової політики держави визначено перехід до перспективного планування бюджетної політики. На думку Президента, в основу такої політики має бути покладено середньострокову бюджетну стратегію, розроблену урядом, яка б на 3-4 роки наперед визначала не лише макробюджетні пропозиції, але й конкретні структурні реформи у соціальній, гуманітарній та економічній сферах, підкріплені бюджетними ресурсами. Крім цього, за словами Анатолія Максюти, у своїх листах Леонід Кучма зупинився і на необхідності подальшого вдосконалення міжбюджетних відносин і підвищенні відповідальності за використанням бюджетних коштів місцевими органами виконавчої влади. На переконання Президента, всі ці визначені заходи слід здійснити заздалегідь - до остаточного затвердження парламентом Державного бюджету на 2004 рік.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПРИВІТАВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, ЯКІ БРАЛИ АБО БЕРУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНИХ МИРОТВОРЧИХ ОПЕРАЦІЯХ ПІД ПРАПОРОМ ООН, З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МИРОТВОРЦІВ
    Київ. 29 травня. Президент України Леонід Кучма привітав громадян України, які брали або беруть участь у міжнародних миротворчих операціях під прапором ООН з Міжнародним днем миротворців, який Організація Об'єднаних Націй вперше відзначає 29 травня.
    "Віднині цього дня щорічно вшановуватимуться всі чоловіки та жінки, які брали участь або виконують зараз миротворчі операції під егідою ООН, виявляючи свій професіоналізм, самовідданість та мужність.
    Україна протягом останніх років посідає чільне місце серед найактивніших держав-учасниць миротворчих операцій ООН, у яких з 1992 року було задіяно майже 20 тисяч українців.
    Цього дня ми віддаємо данину пам'яті всім тим, хто загинув у гарячих точках планети, захищаючи мир і спокій.
    Слова вдячності хотів би адресувати тим українським миротворцям, які продовжують виконувати свою відповідальну місію у різних куточках світу, за тисячі кілометрів від рідної України.
    Ви служите справі миру і стабільності, демонструєте миролюбну політику України та зміцнюєте її міжнародний авторитет.
    Бажаю вам успішного завершення цієї шляхетної місії та щасливого повернення на Батьківщину, де на вас завжди чекають і пишаються вами ", - йдеться у вітальній телеграмі Глави держави.
    Президент України побажав миротворцям міцного здоров'я і родинного щастя.

    * * * * *


    ЗБРОЙНІ СИЛИ РОЗПОЧАЛИ ПІДГОТОВКУ ДО ВІДПРАВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОГО КОНТИНГЕНТУ ДЛЯ УЧАСТІ У МІЖНАРОДНИХ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИЛАХ В ІРАКУ
    Київ. 29 травня. Збройні Сили України розпочали підготовку до відправлення українського контингенту для участі у міжнародних Стабілізаційних силах в Іраку. Про це заявив під час урочистих зборів з нагоди Міжнародного дня миротворців міністр оборони, генерал армії України Володимир Шкідченко.
    Він, зокрема, зазначив, що виконання миротворчих завдань є важливою складовою діяльності Збройних Сил України, яка набуває подальшого розвитку. Керівник військового відомства нагадав про політичне рішення РНБО України про направлення українського контингенту до Іраку.
    "Згідно з чинним законодавством, це рішення має бути прийнято Президентом України та затвержено рішенням Верховної Ради України. Але вже зараз у Збройних Силах розпочалася підготовка до виконання нових важливих завдань", - зазначив міністр оборони.

    * * * * *


    УКРАЇНА ГОТОВА ДОПОМОГТИ КИТАЮ У БОРОТЬБІ З НЕТИПОВОЮ ПНЕВМОНІЄЮ
    Пекін. 29 травня. Україна, як і інші країни СНД, що мають з Китаєм традиційно дружні відносини, висловила готовність надати КНР гуманітарну і технічну допомогу, а також співпрацювати з Китаєм у боротьбі з SARS.
    Посол України в КНР Михайло Резник нагадав в інтерв'ю агентству Сіньхуа, що в нещодавньому особистому посланні Президента України Леоніда Кучми Голові КНР Ху Цзіньтао висловлена готовність України надати Китаю допомогу поставками медикаментів і профілактичних засобів.

    На знак підтримки пекінців у протистоянні інфекції, співробітники Посольства України в Китаї передали благодійну допомогу народному уряду Пекіну. "Це не така вже й велика допомога, але ми робимо це щиро, що є конкретним жестом доброї волі українських дипломатів по відношенню до братнього китайського народу", - зазначив глава української дипломатичної місії в Китаї.
    Михайло Резник повідомив, що Україна готова направити в Китай групу фахівців-епідеміологів для спільної роботи з виявлення збудника захворювання і пошуку ефективних методів протистояння небезпечному вірусу. Не виключено, що українська сторона візьме участь у міжнародній конференції з проблематики SARS, яка відбудеться в Пекіні на початку червня.
    За повідомленням прес-канцелярії Міністерства охорони здоров'я Китаю, з 10 години ранку 28-го до 10 години ранку 29-го травня в континентальній частині країни зареєстровано 3 нових випадки захворювання на нетипову пневмонію і 2 смерті. 85 осіб виписано з лікарень. У Пекіні за цей же період зареєстровано 3 нових випадки захворювання і 1 смерть. 62 особи виписані з лікувальних установ.

    * * * * *


    У КИЄВІ РОЗПОЧАЛАСЬ ВСЕУКРАЇНСЬКА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ „УКРАЇНА - ДІТЯМ"
    Київ. 29 травня.
    У четвер у Києві відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської благодійної акції „Україна - дітям". Цю акцію вже всьоме проводить Національний фонд "Україна - дітям" та Національний комплекс "Експоцентр України".
    Акція розпочалась з виставки юнацької творчості, на якій представлено роботи талановитих дітей з усіх куточків України. Поряд з дітьми та їх батьками виставку оглянули почесний президент Національного фонду "Україна - дітям" Людмила Кучма, віце-прем'єр-міністр України з питань гуманітарної політики Дмитро Табачник, міністр освіти і науки України Василь Кремень, голова фонду Володимир Семиноженко.
    Л. Кучма вручила найталановитішим учасникам виставки та конкурсів, що проводились в рамках акції, почесні грамоти та цінні подарунки, а також  путівки до Міжнародного дитячого центру "Артек".
    Святкові заходи Всеукраїнської благодійної акції "Україна - дітям" триватимуть у Палаці мистецтв "Український дім" до понеділка.
    У четвер сто юних делегатів із одинадцяти країн світу  взяли участь у Міжнародному дитячому круглому столі
    "Мир і дружба - дітям планети". По його завершенню діти посадили Алею дружби на території Національного комплексу "Експоцентр України".
    Міжнародний фестиваль дитячих та юнацьких творчих колективів "Святкове коло", який проводиться спільно з ансамблем хореографічних мініатюр "Троїцький" будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району Києва, відбудеться 30 травня.
    У суботу пройде всеукраїнський конкурс дитячої естрадної творчості та модельного мистецтва
    "Маленькі та Юні Леді & Джентльмени України" , в якому візьмуть участь діти - переможці вибіркових турів у регіонах України у двох вікових категоріях (7-9  та 11-12 років).
    Ще один всеукраїнський конкурс дитячої естрадної творчості та модельного мистецтва
    "Юна Принцеса та Юний Принц України", учасниками якого виступають дівчата та юнаки 13-17 років, переможці регіональних та всеукраїнських  конкурсів, відбудеться у неділю.
    Завершиться акція у Тернополі у понеділок гала-концертом переможців та гостей ІХ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького пісенного мистецтва
    "Кришталевий жайвір".
    Протягом усього свята Національний фонд "Україна - дітям" разом з ЗАТ "Крафт Фудз Україна" та ТОВ "Світ Ласощів" даруватиме всім дітям солодкі подарунки.

    * * * * *


    У КИЄВІ В СЕРПНІ ВІДБУДЕТЬСЯ МІЖНАРОДНИЙ КОНГРЕС СВІДКІВ ІЄГОВИ
    Київ. 29 травня.
    Міжнародний конгрес Свідків Ієгови відбудеться у столиці України 7-10 серпня цього року. Організації проведення конгресу була присвячена зустріч керівництва комітету та представниками керівного комітету організації Свідків Ієгови.
    Досягнуто домовленість про сприяння Держкомрелігій в організації та проведенні конгресу, який відбудеться на стадіоні „Олімпійський". Розглянуто також організаційні питання щодо порядку приїзду делегацій на конгрес, надання їм візових документів, розселення підчас перебування в Україні, а також порядок денний цього заходу. Для участі в ньому очікується прибуття близько 61 тисяч делегатів з багатьох країн світу (США, Німеччини, Канади, Італії, країн Балтії, Польщі, країн СНД та інших). У тому числі очікується участь 41 тис. делегатів з різних регіонів України.
    Довідка: Свідки Ієгови - течія в протестантизмі, яка заснована 1872 року в США Чарльзом Расселом. У 20-х роках з'явилися у

    західних областях України і Білорусі. У СРСР діяльність Свідків Ієгови була заборонена. У Києві 1993 року вже проводився Міжнародний конгрес Свідків Ієгови.   

    * * * * *


    У ЛУЦЬКУ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАДИ ЄВРОРЕГІОНУ „БУГ"
    Луцьк. 29 травня.
    У Луцьку 28 травня відбулося десяте засідання Ради транскордонного об'єднання Єврорегіон "Буг". Окрім представників Волинської області, у ньому взяли участь делегації із Люблінського воєводства Республіки Польща, Брестської області Республіки Білорусь, а також представники Сокальського та Жовківського районів Львівської області.
    На засіданні розглядалися питання діяльності транскордонного об'єднання у 2002 році та напрямки розвитку на 2003 рік. Пріоритетними визнано 4 напрямки. Серед них - подальше заохочення підприємництва, розвиток малого бізнесу та розбудова співпраці в галузі туризму. До числа пріоритетних віднесено співробітництво між окремими громадянами, громадськими організаціями і розвиток інформаційного забезпечення в рамках Єврорегіону. Третім напрямком співпраці визнана охорона навколишнього середовища, запровадження енергозберігаючих технологій та екологічна безпека. Увага приділятиметься також розвиткові прикордонної інфраструктури, доріг та магістралей.
    Деталізовані пропозиції найближчим часом будуть передані до Варшави, щоб польська сторона змогла отримати необхідну фінансово-технічну допомогу фондів Євросоюзу.
    Учасники засідання також обговорювали шляхи запобігання зниженню рівня торгово-економічних взаємовідносин в умовах запровадження Польщею візового режиму. Набуття Польщею статусу повноправного члена Європейського Союзу у наступному році та запровадження візового режиму з 1 липня 2003 року не може не вплинути на перебіг торговельно-економічної співпраці. Введення в дію законодавства Європейського співтовариства ставить на порядок денний питання відповідності українських та білоруських товарів і послуг тарифам, нормам і стандартам ЄС.
    Торкаючись цієї проблеми, воєвода Люблінського воєводства Анджей Куровський (Andrzej Kurowski) відзначив, що Польща запроваджує найліберальнішу форму візового режиму для сусідів.
    Голова Брестської обласної ради Леонід Лемешевський зосередив увагу на потребі невідкладного вирішення питання спрощеного перетину кордонів. Стратегічним завданням у цьому плані є розбудова кордону та прикордонної інфраструктури, відкриття нових пунктів пропуску, посилення єврорегіонального співробітництва з метою отримання фінансово-технічної допомоги фондів Європейського Союзу. Практичним втіленням напрацювань в рамках Єврорегіону "Буг" повинно стати відкриття кордонних пунктів пропуску "Збереже-Адамчуки" та "Морозовичі-Крилув".
    Серед інших питань, що розглядалися на засіданні, слід відзначити принципові домовленості щодо організації навчання докторантів та магістрів на території Люблінського воєводства та Волинської області і проведення двотижневого стажування для представників різних професійних груп.
    Досягнуто також домовленості щодо створення у містах, що знаходяться у безпосередній близькості з кордоном, мережі торгових закладів, де клієнтам буде запропоновано широкий асортимент високоякісних товарів, вироблених по іншу сторону кордону. Планується створення та відкриття партнерських магазинів споживчих товарів у містах Луцьку, Ковелі, Любліні та Холмі.
    Учасники засідання прийняли рішення про проведення в Луцьку наприкінці 2003 року Форуму Єврорегіонів.

    * * * * *


    У ЛЬВОВІ ВІДКРИТО РЕГІОНАЛЬНЕ ПРЕДСТАВНИЦТВО МІЖНАРОДНОЇ ТОРГОВЕЛЬНОЇ ПАЛАТИ
    Львів. 28 травня.
    У Львові відкрито регіональне представництво Українського національного комітету Міжнародної торговельної палати. Це вже тринадцяте регіональне відділення МТП в Україні.
    Особливість Львівського регіонального представництва полягає в тому, що при ньому відкрито інформаційно-консультативний пункт із вступу України до Світової Організації Торгівлі. Це перший  інформаційно-консультаційний пункт такого напрямку в Україні. Він надаватиме консультації підприємствам щодо права та стандартів, які діють у СОТ.
    Керівником представництва призначено президента Західноукраїнського наукового центру Мар'яна Долішного.
    Довідка: Міжнародна торговельна палата - організація, що поєднує тисячі учасників, компаній і асоціацій більш ніж 130 країн світу, - є авторитетним представницьким органом, що виражає інтереси підприємств усіх секторів економіки в кожній країні. У багатьох столицях держав Національні комітети координують дії своїх представництв на місцях так, щоб успішно вирішувати проблеми бізнесу і впливати на законотворчий процес, передаючи урядові концепції бізнесу, розроблені МТП.




    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.