News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Thu, April 25, 22:42 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, May 26, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    26.05.03 №86
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ВРУЧИВ КУБОК УКРАЇНИ З ФУТБОЛУ ПЕРЕМОЖЦЕВІ - КИЇВСЬКОМУ "ДИНАМО" Київ. 25 травня.



    Після фінального матчу між "Динамо" (Київ) та "Шахтарем" (Донецьк) Президент України Леонід Кучма вручив Кубок України з футболу переможцеві - Київському "Динамо".



    * * * * *

    У ЛИПНІ УКРАЇНСЬКА ДЕЛЕГАЦІЯ НА ЧОЛІ З ПРЕМ'ЄР-MIHICTPOM УКРАЇНИ ВІКТОРОМ ЯНУКОВИЧЕМ ВІДВІДАЄ З ВІЗИТОМ СПОЛУЧЕНІ ШТАТИ АМЕРИКИ
    Київ. 25 травня.
    У липні українська делегація на чолі з Прем'єр-міністром України Віктором Януковичем відвідає Сполучені Штати Америки. Відповідне запрошення Україна вже отримала. Під час візиту до Сполучених Штатів, зокрема, мова йтиме про питання вступу України до Світової організації торгівлі.
    Відповідаючи на запитання представників ЗМІ, яким чином уряд планує виконати поставлене Президентом України завдання вже цього року забезпечити вступ України до СОТ, Віктор Янукович відзначив, що Кабінет Міністрів України має відповідний план роботи стосовно вступу України до Світової організації торгівлі, і робитиме все можливе, аби його виконати. За словами Прем'єра, уряд України найближчим часом активно співпрацюватиме зі своїми партнерами і відпрацьовуватиме необхідні документи стосовно вступу до СОТ.
    "Ми сьогодні дуже серйозно працюємо над цим питанням", - наголосив Віктор Янукович.

    * * * * *




    ПЕРШИЙ ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР, МІНІСТР ФІНАНСІВ УКРАЇНИ МИКОЛА АЗАРОВ ПРИЙНЯВ НАДЗВИЧАЙНОГО І ПОВНОВАЖНОГО ПОСЛА США В УКРАЇНІ КАРЛОСА ПАСКУАЛЯ НА ЙОГО ПРОХАННЯ
    Київ. 24 травня. Перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Карлоса Паскуаля на його прохання.
    На зустрічі обговорювалося вирішення спірних або чутливих для американської сторони питань, які за погодженням сторін Микола Азаров взяв під особистий контроль.
    "Моє преконання - необхідно з позицій об'єктивності так чи інакше поставити крапку в усіх справах", - запевнив співрозмовника Микола Азаров.
    Посол США відзначив конструктивний і ефективний підхід першого заступника глави уряду до вирішення проблем інвесторів.
    "Ми вже відчули позитивний ефект від того, що Ви зайнялись цими питаннями", - сказав Карлос Паскуаль.
    Микола Азаров також поінформував посла США про організацію роботи з підготовки переговорів про приєднання до Світової організації торгівлі, про взаєморозуміння з комітетами і фракціями Верховної Ради щодо графіка прийняття інституціональних законопроектів, необхідних для гармонізації законодавства з вимогами СОТ.
    "Ми зробимо все від нас залежне, щоб восени бути готовими до фінальних переговорів", - заявив Микола Азаров.
    У свою чергу, Карлос Паскуаль повідомив про посилення американської технічної допомоги урядовим експертам, які розробляють необхідні для переговорів і вступу до СОТ документи, а також передав перелік питань, вирішення яких прискорить ведення переговорів.
    Микола Азаров також привернув увагу американського дипломата до результативної роботи уряду з формування принципово нових економічних умов в Україні, прийняття нових податкових законів, "зняття" питання про економічно необґрунтоване підвищення мінімальної заробітної плати до 237 гривень і водночас реальне збільшення заробітної плати в бюджетній сфері на 30%, посилення захисту прав інтелектуальної власності тощо.

    * * * * *


    ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ ДМИТРО ТАБАЧНИК ПЕРЕБУВАЄ У ЛАТВІЇ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ
    Київ. 24 травня.
    Віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник перебуває з робочим візитом у Латвії. Під час його зустрічі з міністром економіки Латвії Юрісом Луянсом були обговорені питання сучасного стану та подальшого розвитку двосторонньої співпраці, а також активізації роботи Міжурядової українсько-латвійської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва.
    Дмитро Табачник та Юріс Луянс, які є співголовами Комісії, домовилися підвищити рівень представництва цієї важливої інституції двостороннього співробітництва та порушити перед урядами своїх країн питання щодо розширення її повноважень. Погоджено, що чергове засідання Комісії відбудеться у Києві в кінці вересня - на початку жовтня поточного року.
    Під час конструктивного та відвертого обміну думками щодо конкретних питань ділових відносин між двома країнами були, зокрема, обговорені шляхи мінімізації негативних наслідків для двосторонньої торгівлі, пов'язаних із вступом Латвії в ЄС, а також майбутнє приєднання України до СОТ та набуття нею статусу країни з ринковою економікою.
    Сторони продемонстрували повне взаєморозуміння того, що в умовах розширення ЄС

    необхідно докласти спільних зусиль з тим, щоб двостороннє економічне співробітництво продовжувало розвиватись динамічно і на взаємовигідних засадах. Юріс Луянс заявив: "Україна є пріоритетним напрямком розвитку зовнішньоекономічної діяльності Латвії".
    У рамках програми візиту Дмитро Табачник зустрівся з провідними представниками бізнесових кіл Латвійської Республіки, які виступили з ініціативою проведення в Києві широкого форуму підприємців Латвії та України.
    У ході зустрічі з міністром освіти та науки Латвійської Республіки Карлісом Шадурскісом було досягнуто домовленості щодо підготовки двосторонньої угоди про розвиток науки та освіти, яка б врегульовувала, зокрема, питання взаємного визнання дипломів про освіту. Крім того, вирішено опрацювати питання підготовки в українських вузах латвійських фахівців інженерних та природничих спеціальностей. Після завершення зустрічі відбулася церемонія підписання Угоди між Державним комітетом України з питань фізичної культури і спорту та Міністерством освіти і науки Латвійської Республіки про співробітництво в галузі фізичної культури і спорту.
    ВІце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник зустрівся з головою комісії парламенту Латвії у європейських справах, колишнім Прем'єр-міністром Гунтарсом Крастсом.
    Латвійську сторону було поінформовано про комплекс заходів, які здійснюються законодавчою та виконавчою гілками влади України у процесі адаптації українського законодавства до законодавства Європейського Союзу. При цьому наголошено на важливості використання досвіду Латвії у практичній реалізації цього процесу.
    Гунтарс Крастс підтвердив налаштованість Латвії і в подальшому активно підтримувати Україну на її шляху до європейських та євроатлантичних структур.

    * * * * *




    УКРАЇНА УВІЙШЛА ДО ДЕСЯТКИ НАЙБІЛЬШИХ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ООН ЗА ПІДСУМКАМИ 2002 РОКУ
    Київ. 23 травня.
    Україна увійшла до десятки найбільших постачальників продукції для організацій системи ООН за підсумками 2002 року. Про це, повідомив директор департаменту з питань політики і безпеки Міністерства закордонних справ України Сергій Рева під час семінару "Ведення торгових операцій з організаціями системи ООН", організованого за ініціативою Федерації роботодавців України.
    Торік Україна продала ООН продукції на 24 млн. доларів США, хоч ще 2001 року рівень товарообігу становив 3 млн. доларів.
    Як відзначив Сергій Рева, не всі в Україні знають про можливості ООН як економічного партнера. Це пов'язано з тим, що українські товаровиробники ще недостатньо ознайомлені з процедурами ООН. Водночас, потенціал економічного співробітництва з Організацією Об'єднаних Націй, яка щороку закуповує продукції на 3 млрд. доларів, нині істотно ширший. Зокрема, торік Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію про розширення закупівель ООН товарів і послуг країн з перехідною економікою. Україна до ухвалення документа доклала чимало зусиль, і в результаті частка закупівель Секретаріатом ООН товарів відповідних країн зросла на 20 відсотків - до 47%.
    У свою чергу, співробітник Управління закупівель Секретаріату ООН Дмитро Довгополий відзначив, що щорічний бюджет польових закупівель для миротворчих операцій становить 350 млн. доларів, оскільки в 13 країнах у складі миротворчих контингентів ООН задіяні 37105 військовослужбовців і поліцейських. Крім забезпечення миротворців, до завдання відділу закупівель для польових операцій входить і закупівля комп'ютерного забезпечення для всієї системи ООН.
    За словами Дмитра Довгополого, українські підприємства мають хороші шанси стати постачальниками товарів для розгалуженої системи організацій ООН. Так, службу закупівель Європейської комісії ООН у Женеві цікавлять програмне забезпечення і товари гуманітарної допомоги, дитячий фонд ЮНІСЕФ - медичні препарати, а Всесвітню організацію охорони здоров'я - вакцини. Закупівлі товарів для Верховного комісара ООН у справах біженців призначені для вирішення надзвичайних ситуацій. Це - консерви, намети і одяг.
    Головна умова здійснення поставок для ООН - прийнятність цін, які мають бути найнижчими, відзначив Д. Довгополий. За його словами, у разі закупівлі товарів на суму понад 25 тис. доларів, постачальник визначається під час тендера в умовах публічної реклами закупівлі.

    * * * * *





    У ПОСОЛЬСТВІ УКРАЇНИ В РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ 3 ПРЕДСТАВНИКАМИ ТВОРЧОЇ ІНТЕЛІГЕНЦІЇ РОСІЇ- ВИХІДЦЯМИ З УКРАЇНИ       
    Москва. 23 травня.
    У посольстві України в Російській Федерації відбулася зустріч з представниками творчої інтелігенції Росії - вихідцями з України.
    Відомі композитори і співаки - Олександр Морозов і Олександр Сєров, поет-пісняр Анатолій Поперечний, поет і драматург Михайло Бузник, письменник Микола Космін, професор Наталія Нестерова, яка створила систему безперервної освіти "від дитячого садка до університету", поділилися своїм баченням зміцнення гуманітарної співпраці між нашими країнами, обговорили проблеми культурного обміну. Вони намітили конкретну програму діяльності і домовилися про спільне проведення концертів, виступів у Культурному центрі України в Москві, підготовку програм для російського телебачення.
    Вважаю, що розмова була конкретною і корисною, сказав посол України в Росії Микола Білоблоцький.
    "Вона відповідає тій

    доброзичливій атмосфері, яка панувала під час ялтинської зустрічі президентів наших країн і нещодавнього візиту міністра закордонних справ РФ Ігоря Іванова в Київ, де пройшла спільна колегія зовнішньополітичних відомств України і Росії", - продовжив посол. При цьому Микола Білоблоцький відзначив, що відносини між нашими країнами, завдяки проведенню Року України в Росії і Року Росії в Україні, піднялися на якісно вищий рівень, всі договори почали наповнюватися конкретним змістом. "Я всіляко вітаю те, що творча інтелігенція підключилася до цього процесу. Разом ми багато що зможемо зробити для знайомства росіян з сучасною культурою і освітою України", - сказав посол.

    * * * * *


    ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ПОЧЕСНОГО КОНСУЛЬСТВА УКРАЇНИ В МІСТІ КЛІВЛЕНД ШТАТУ ОГАЙО
    Київ. 24 травня. Урочисте відкриття Почесного консульства України відбулося у місті Клівленд, штат Огайо. Посол України Костянтин Грищенко представив главу нової української консульської установи Андрія Футея та від імені уряду України вручив йому консульський патент. Костянтин Грищенко також підписав з Почесним консулом України угоду про виконання консульських функцій.
    Під час урочистої церемонії відбулося підняття Державного прапора України та відкриття щита Почесного консульства України у Клівленді. У церемонії взяли участь представники української громади, законодавчої Асамблеї штату, бізнесових кіл та представники ЗМІ.
    Посол України Костянтин Грищенко зустрівся з мером міста Клівленд Джейн Кемпбелл, під час якої представив Почесного консула України Андрія Футея та обговорив з мером перспективи й плани українсько-американського економічного співробітництва на регіональному рівні.
    У зв'язку із започаткуванням Почесного консульства України у місті Клівленд посол провів прес-конференцію для засобів масової інформації штату Огайо. Журналісти були ознайомлені з конкретними планами українсько-американського регіонального економічного, гуманітарного та культурного співробітництва.
    У Клівленді відбулись також урочисті збори українських громадських організацій США, на яких виступили посол України Костянтин Грищенко та Почесний консул Андрій Футей.

    * * * * *


    НА МІЖНАРОДНОМУ АВІАСАЛОНІ В ЛЕ-БУРЖЕ /ФРАНЦІЯ/ ХАРКІВСЬКИЙ АВІАЗАВОД ПРЕДСТАВИТЬ ЛІТАКИ АН-140, АН-74 ТК-200
    Київ. 25 травня. На престижному міжнародному авіасалоні в Ле-Бурже /Франція/ влітку нинішнього року Харківське державне авіаційне виробниче підприємство представить два літаки Ан-140 і Ан -74 ТК- 200. Про це повідомив генеральний директор ХДАВП Павло Науменко.
    За його словами, завод вже заявив організаторам авіасалону виконання по 4 демонстраційних польоти для кожної з цих машин у найактивніші дні виставки. Ле-Бурже відвідає численна група фахівців ХДАВП і АНТК "Антонов". Планується велика експозиція українських літакобудівників.
    Павло Науменко відзначив, що Ан-74 ТК- 200 показують передусім для того, щоб тендери, в яких бере участь завод, пройшли успішно і завершилися перемогою харків'ян. Авіасалон дає додаткову можливість демонстрації літака. Мета показу Ан-140 - розширення клієнтської бази.
    У поточному році ХДАВП планує взяти участь також у міжнародній авіавиставці МАКС у Росії.

    * * * * *


    НАПЕРЕДОДНІ СВЯТКУВАННЯ 100-РІЧЧЯ АВІАЦІЇ В КИЄВІ БУДЕ ВІДКРИТО ДЕРЖАВНИЙ МУЗЕЙ АВІАЦІЇ
    Київ. 25 травня. Державний музей авіації буде відкрито у столиці України у вересні - напередодні святкування 100-річчя авіації, яке відзначатиметься в грудні нинішнього року. Про це заявив на розширеному засіданні ради Державного музею її голова президент асоціації "Укравіапром" Валерій Шмаров.
    За його словами, повністю експозицію музею планується завершити у 2005 році.
    Зі створенням музею Київ, як столиця авіаційної держави, матиме натурну комплексну експозицію у вигляді технопарку з інтернаціональною "напівдинамічною" колекцією літаків, вертольотів, зразків авіаційного озброєння, аеродромного обладнання, двигунів, систем і засобів протиповітряної оборони.
    Державний музей створюється на базі Національного авіаційного університету. Нині, за словами заступника голови ради музею ректора НАУ Віталія Бабака, тут уже налічується понад 50 зразків літальних апаратів.

    * * * * *


    ДЕБЮТ УКРАЇНИ НА ТУРИСТИЧНОМУ ФОРУМІ У ЖЕНЕВІ ВВАЖАЮ

    НАДЗВИЧАЙНО УСПІШНИМ, ЗАЯВИВ ДМИТРО ТАБАЧНИК
    Київ. 23 травня.
    Дебют України на туристичному форумі у Женеві віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник вважає надзвичайно успішним. На його думку, ця подія стане поштовхом для якісно нового рівня співпраці міжнародного бізнесу з Україною. Про це Дмитро Табачник заявив за підсумками презентації українського стенду на міжнародній виставці ділового туризму European Incentive, Business Travel & Meetings Exhibition (EIBTM), що відбулася у Женеві.
    Дмитро Табачник очолював офіційну делегацію України, до складу якої увійшли голова Державної туристичної адміністрації Валерій Цибух і голова наглядової ради Місії «Україна-відома» Віталій Масол. Презентацію відвідав Постійний представник України при відділенні ООН та в інших міжнародних організаціях у Женеві Михайло Скуратовський.
    Участь України у ЕІВТМ -- це один з перших серйозних кроків країни на шляху до активного пропагування своєї пропозиції на міжнародному туристичному ринку, вважає Валерій Цибух. Він назвав цю спробу дуже вчасною, оскільки саме нині наша країна створила привабливі правові та економічні умови для туризму. Вдосконалюється інфраструктура, потрібна для зустрічі гостей. Тепер вона вже здатна працювати на економіку країни, наголосив голова Держтурадміністрації.
    Презентація українського стенду проходила у форматі неофіційної зустрічі й отримала найвищі оцінки господарів і учасників виставки. За словами організаторів -- всесвітньо відомої компанії Reed Travel Exhibitions, український стенд перевершив усі сподівання. Був особливо відзначений професійний підхід Місії «Україна-відома» до залучення ділових партнерів із сфери міжнародного туристичного бізнесу. Під час презентації була продемонстрована десятихвилинна відеострічка «Невідкрита Європа» відомого українського режисера Семена Горова, створеного на замовлення Місії.
    Співачка Ані Лорак познайомила гостей із українською піснею. Переможці лотереї отримали від Українських міжнародних авіаліній, круїзної компанії «Червона Рута», туристичної компанії «Бицько Лтд», а також від Місії «Україна-відома» подарунки, серед яких - авіаквитки з будь-якої європейської столиці до Києва, квитки на круїз по Чорному морю та екскурсійний тур Києвом з дегустацією національної кухні. Гості стенду також мали змогу продегустувати кримські вина.

    * * * * *


    ХУДОЖНЄ ПОЛОТНО "КАТЕРИНА" ПЕНЗЛЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА ПРИБУЛО З КИЄВА ДО ЛЬВОВА
    Львів. 25 травня. Безсмертна "Катерина", ще з дитинства знайома кожному українцеві з підручників та ілюстрацій до "Кобзаря", прибула до Національного музею Львова зі столиці в численному супроводі з усіма пересторогами і умовами, необхідними для збереження і безпеки дорогоцінного малярського полотна пензля самого Тараса
    Картина майже не залишала своєї постійної обителі - Національного музею Тараса Шевченка у Києві. Багато років тому вона експонувалася в Москві та Празі. Нинішня мандрівка на Галичину, де Кобзаря шанують як національного апостола, стала можливою завдяки мистецькому діалогу між музеєм та львівським земляцтвом у столиці. Завдяки йому торік у Дрогобичі побувала виставка оригінальних робіт Шевченка, яка викликала непідробний інтерес в регіоні. Натомість київські поціновувачі українського іконопису мали змогу ознайомитися з колекцією раритетів, датованих XV-XVII століттями. Тепер, за словами директора музею Сергія Гальченка, столиця очікуватиме кроку у відповідь від львів'ян. Адже тут зберігаються рідкісні оригінали Кобзаря. Зокрема, одна з його ранніх, доакадемічних робіт - "Се мій батько", написана у Вільно, куди 15-річний козачок супроводжував пана Енгельгардта. Не менш цінний офорт "Притча про робітників на винограднику", за який Петербурзька академія мистецтв присвоїла молодому майстрові звання академіка гравюри. Виставка робіт Кобзаря та його речей, серед яких - перо поета, рідкісні видання його творів, проходить паралельно до моноекспозиції "Катерина".
    Дорога "гостя" пробуде у древньому місті до 7 червня. Незабаром побачать світ п'ять нових томів мистецької спадщини Тараса, які поповнять 12-томне видання його творів. Понад 150 робіт Шевченка-художника проілюстровано в новому альбомі. А справжня сенсація очікується наприкінці 2003 - на початку 2004 року, коли надійдуть оригінальні листи Кобзаря, світлини, документи, віднайдені за океаном.

    * * * * *


    ВИСТАВКУ СУЧАСНИХ МІСЦЕВИХ МАЙСТРІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА "КІРОВОГРАДСЬКА ПАЛІТРА", ПРИСВЯЧЕНУ 90-РІЧЧЮ ПЕРШОЇ ХУДОЖНЬОЇ ВИСТАВКИ В МІСТІ, ВІДКРИТО В КІРОВОГРАДІ
    Кіровоград. 23 травня. Виставку сучасних місцевих майстрів образотворчого мистецтва "Кіровоградська палітра" відкрито в обласному центрі. В експозиції представлені найкращі жанрові композиції народного художника України Михайла Надєждіна, степові пейзажі заслуженого художника України Бориса Вінтенка, краєвиди Сергія Шаповалова, Леоніда Бондаря та інших талановитих земляків.
    Ця мистецька акція присвячена 90-річчю першої художньої виставки в Єлисаветграді - тепер Кіровограді. Адже 1913 року тут було вперше представлено на огляд майже всі художні скарби міста. Виставку організувала відома в ті часи благодійна організація - Єлисаветградське товариство грамотності та ремесел. Саме тоді свою першу картину "Монастир" представив художник-початківець О. Осмьоркін, ім'я якого згодом стало відоме всьому світу.
    Виставка у далекому 1913 році сприяла популяризації українського образотворчого мистецтва, виховувала художні смаки. Нинішнє покоління художників продовжує давню традицію.





    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.