News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Thu, March 28, 13:14 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, May 19, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    19.05.03 №80
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    19.05.03 №80

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПРИВІТАВ НАУКОВЦІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ НАУКОВОЇ СФЕРИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ - ДНЕМ НАУКИ
    Київ. 17 травня.
    Президент України Леонід Кучма привітав науковців та працівників наукової сфери з професійним святом - Днем науки.
    "Завдяки вашій наполегливій праці, творчому пошукові та подвижництву Україна володіє могутнім науковим потенціалом. Неоціненним є ваш внесок у інноваційний розвиток економіки, розв'язання актуальних проблем сьогодення.
    Переконаний, що ваші знання, досвід і талант гідно служитимуть суспільному прогресові, сприятимуть наближенню України до світових стандартів.
    У свою чергу, держава докладатиме всіх зусиль для забезпечення достойних умов життя та праці науковців",
    - йдеться у привітанні.
    Глава держави побажав науковцям та працівникам наукової сфери здоров'я, щастя, творчої енергії та нових досягнень.


    * * * * *


    ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ НАБЛИЗИВ НАС НА КРОК ДО НАШОЇ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ МРІЇ, ЗАЗНАЧИВ МІНІСТР ЗАКОРДОННИХ СПРАВ АНАТОЛІЙ ЗЛЕНКО
    Київ. 17 травня.
    День Європи - свято нового покоління, яке вже формується, росте, потребує підтримки. У тому числі й у такий символічний спосіб, як відзначення Дня Європи. Про це зазначив міністр закордонних справ України Анатолій Зленко, виступаючи на церемонії офіційного відкриття Дня Європи, яке відбулося на Європейській площі столиці. Свято вперше відзначається в Українській державі, й, воно, за словами міністра, на крок наблизило українське суспільство "до нашої європейської мрії".
    Анатолій Зленко підкреслив: коли дванадцять років тому на карті Європи з'явилася Українська держава, в її основі лежала одна велика мрія - мрія про європейську Україну, яка постійно прямуватиме вперед до успіху. Державу, яка даватиме дорогу сильним й турбуватиметься про слабких, яка поважатиме кожного громадянина й гарантуватиме його свободи, яка поєднає ринкову економіку та соціальну справедливість. У цьому, на думку міністра закордонних справ, полягає суть європейської ідеї. Це шлях до успіху, який обрали всі європейці. Це шлях, на який стала Україна. Міністр зазначив, що це важкий шлях, бо не можна за лічені роки подолати негативну спадщину сторіч. Але єдиний висновок з цього - необхідність ще більше працювати і не втрачати надію
    .  "Дорогу здолає той, хто йде.  Хто зупинився - той програв. Хто втратив мету - той загубився", - підкреслив він.
    Мета України - стати заможною демократичною європейською державою. Рівною серед рівних, але зі своїм голосом і власним обличчям. Велику увагу приділяє цьому Президент України Леонід Кучма, наголосив міністр закордонних справ. Від імені Глави держави він передав усім привітання з Днем Європи.
    Представник Європейської комісії в Україні Норбер Жустен, зі свого боку, передав привітання українцям із нагоди свята від голови Європейської Комісії Романо Проді. У ньому, зокрема, зазначається, що в ЄС Україну розглядають, як стратегічного партнера.
    "Сусідство з оновленою Європою принесе вашій країні тільки користь". У посланні висловлено впевненість, що Україна скористається нагодами, які зараз їй пропонуються, і незабаром стане повноправним членом європейської сім'ї.


    * * * * *

    УКРАЇНСЬКА МОЛОДЬ ПІДТРИМУЄ КУРС ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ КРАЇНИ, ПРОГОЛОШЕНИЙ ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ
    Київ. 17 травня.
    Українська молодь підтримує курс євроінтеграції країни, проголошений Президентом України Леонідом Кучмою у Посланні до Верховної Ради України. На цьому наголосили учасники Національних зборів України "Молодь - Європа - майбутнє", які відбулися в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка з нагоди святкування Дня Європи в Україні. У заході взяли участь майже 300 представників молодіжних громадських організацій з усіх регіонів України, зокрема, "Спілки молодих держслужбовців", "Ради молодих підприємців України".
    Як зазначила голова Державного комітету у справах сім'ї та молоді України Валентина Довженко, співробітництво молоді різних країн світу є не лише практичним втіленням співпраці державних органів, але й передумовою такої співпраці, своєрідним барометром, що визначає актуальні вектори міжнародної взаємодії. Від ініціативи молодих людей залежить ефективність міжнародного діалогу, впровадження досвіду інших держав у діяльності громадських організацій України.
    Мета форуму - координація зусиль української молоді щодо її інтеграції до європейської молодіжної спільноти, удосконалення принципів взаємодії влади та громадськості у формуванні та реалізації молодіжної політики, а також визначення місця й ролі молодіжного громадського руху в суспільно-політичному житті країни та у Європейському молодіжному русі.
    Учасники зборів прийняли звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, в якому, зокрема, йдеться про те, що молодь виступає за активну та плідну співпрацю з усіма гілками влади щодо реалізації державної молодіжної політики в Україні та забезпечення інтересів української молоді на світовому рівні.


    * * * * *


    30-31 ТРАВНЯ У КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ФОРУМ НАРОДНОЇ ДЕМОКРАТІЇ, МЕТОЮ ЯКОГО Є НАЛАГОДЖЕННЯ ДІЄВИХ КОНТАКТІВ МІЖ ПОЛІТИЧНИМИ ТА ГРОМАДСЬКИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ УКРАЇНИ
    Київ. 18 травня.
    30-31 травня у Києві відбудеться Форум народної демократії, ініційований Народно-демократичною партією. Його метою є відпрацювання механізму так званої "громадської експертизи" актуальних політичних та економічних проблем і проектів, які визначають етапний розвиток суспільства, а також налагодження дієвих контактів щодо їх реалізації між політичними та громадськими організаціями України.
    До участі у форумі запрошені громадські та громадсько-політичні організації, які сповідують традиції європейської народної демократії. Передбачається, що під час форуму будуть обговорені питання, пов'язані з проведенням політичної реформи, бюджетної політики, податкової і пенсійної реформ та розвитку місцевого самоврядування.
    За словами голови НДП Валерія Пустовойтенка, організатори форуму не ставили перед собою завдання створити якусь нову структуру, а розглядають Форум народної демократії лише як своєрідне віче громадських та політичних організацій, котрі орієнтуються на розвиток.


    * * * * *


    У ЗВ'ЯЗКУ З 59-Ю РІЧНИЦЕЮ ДЕПОРТАЦІЇ НАРОДІВ З КРИМУ В СІМФЕРОПОЛІ ВІДБУЛОСЯ ПОКЛАДЕННЯ КВІТІВ ДО ПАМ'ЯТНИХ ЗНАКІВ
    Сімферополь. 16 травня.
    Покладення квітів до пам'ятних знаків біля залізничного вокзалу і в парку Салгірка відбулося у Сімферополі. Церемонію приурочено до трагічної дати - депортації з Криму в 1944 році кримських татар, якій передувало виселення німців, вірмен, болгар, греків.
    У церемонії покладення квітів взяли участь голова Ради міністрів АРК Сергій Куніцин, заступник голови ВР автономії Ільмі Умеров, Постійний представник Президента України в Криму Анатолій Діденко, Сімферопольський міський голова Валерій Єрмак.


    * * * * *

    НА ВИКОНАННЯ РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ЛЕОНІДА КУЧМИ "ПРО ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕТЬМАНА УКРАЇНИ ПАВЛА СКОРОПАДСЬКОГО" В МУЗЕЇ МІСТА КИЄВА ВІДКРИТО ІСТОРИКО-ДОКУМЕНТАЛЬНУ ВИСТАВКУ "ГІДНИЙ РОДУ СВОГО"
    Київ. 18 травня.
    Цей захід є першою спробою відтворити спільними зусиллями різних інституцій за допомогою унікальних документів, фотографій, особистих речей образ Павла Скоропадського як одного з визначних державотворців ХХ століття. В експозиції використано документи і матеріали з фондів Центрального державного історичного архіву України, Музею історії м. Києва, Центрального музею Збройних сил України, Національного художнього музею, Музею гетьманства, Бібліотеки-архіву ім. Т.Г. Шевченка, Союзу українців у Великій Британії, Науково-довідкової бібліотеки центральних державних архівів України.
    Глава держави прийняв рішення про відзначення на державному рівні 130-ї річниці від дня народження гетьмана саме з огляду на значний внесок, що зробив Павло Скоропадський в розбудову української державності. На виконання цього Розпорядження ім'ям гетьмана вже названо вулицю в центрі Києва. Також готується видання монографій, присвячених життю і діяльності Павла Скоропадського.


    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УСПП ВВАЖАЄ ЗА НЕОБХІДНЕ ЗМІЦНЮВАТИ СПІВПРАЦЮ З ФРАНЦУЗЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ MEDEF ДЛЯ ПОДАЛЬШОГО РОЗВИТКУ ЕКОНОМІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА УКРАЇНИ ТА ФРАНЦІЇ
    Париж. 16 травня.
    Президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах вважає за необхідне зміцнювати співпрацю з французькою асоціацією MEDEF для подальшого розвитку економічного співробітництва України та Франції. Про це він заявив під час відкриття українсько-французького бізнес форуму в Парижі.
    Асоціація французької промисловості MEDEF найпотужніша в країні, вона об'єднує понад 1 млн. французьких підприємців, суттєво впливає на прийняття законодавчих рішень економічного змісту, є загальновизначеним учасником соціального партнерства в трикутнику "уряд-роботодавці-профспілки".
    У форумі беруть також участь представники авіаційної, енергетичної, металургійної, машинобудівної галузей, інформаційних технологій, банківського сектору, загалом понад сто підприємців

    України та Франції.
    На сьогодні економічні відносини України та Франції є стабільними. Обсяги торгівлі між країнами характеризуються сталим зростанням. Торік товарообіг між обома країнами становив 445,6 млн. доларів США, що на 10,9 відсотка більше, ніж у 2001 році. Однак все ще недостатніми є обсяги інвестиційного співробітництва. В Україні працює 134 підприємства з французькими інвестиціями та 76 українсько-французьких компаній.


    * * * * *


    РИНКИ ІНДІЇ, БРАЗИЛІЇ ТА РЯДУ ІНШИХ КРАЇН ОСОБЛИВО ПЕРСПЕКТИВНІ ДЛЯ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ЕНЕРГЕТИЧНОГО МАШИНОБУДУВАННЯ
    Київ. 16 травня.
    Ринки Індії, Бразилії та ряду інших країн особливо перспективні для діяльності українських підприємств енергетичного машинобудування, вважають фахівці Державного підприємства зовнішньоекономічної діяльності (ДПЗД) "Укрінтеренерго". Про це повідомив представник "Укрінтеренерго" Аркадій Черевик у ході Міждержавної виставки-ярмарку промислових технологій, засобів виробництва, товарів і послуг країн СНД, що працює в Києві.
    За словами Аркадія Черевика, в Індії та Бразилії "Укрінтеренерго" вже юридично оформило свої представництва, їх роботу можна розгорнути протягом двох тижнів, сказав він, наголосивши, що ситуація постійно відстежується.
    За словами представника ДПЗД, найбільш активно нині працює "Укрінтеренерго" у В'єтнамі. З енергетиками цієї країни українське підприємство плідно співробітничає вже близько 10 років. Тут виконано робіт майже на 100 млн. дол. США з проектування, постачання обладнання, авторського нагляду і шеф-монтажу. Наприклад, у постачанні обладнання для гідроелектростанції на річці Ялі (В'єтнам), де ДПЗД виконало проектування, авторський нагляд за будівництвом, шеф-монтаж обладнання станції, взяли участь новокаховський завод "Укргідромех" (28,38% від загального обсягу поставок обладнання), "Запоріжтрансформатор" (27,89%), "Запоріжкран" (13,97%), "Турбоатом" (8,18%) і ряд інших підприємств України.
    Як відзначив Аркадій Черевик, "Укрінтеренерго" зарекомендувало себе в ділових колах багатьох країн світу надійним партнером. Нині підприємство працює з компаніями Росії, Білорусі, Узбекистану, Молдови, В'єтнаму, Польщі, Угорщини, Чехії і Словаччини. При цьому географія співпраці має тенденцію до розширення. Так, нині ДПЗД веде передконтрактну роботу з компаніями Туреччини, Індії, Австрії, Німеччини, Іспанії, Куби, Пакистану, Лівії та Бангладеш.
    Крім того, Укрінтеренерго" здійснює поставки електроенергії в країни Східної Європи (Польщу, Угорщину, Словаччину). За 10 років підприємство експортувало 30 млрд. 891,67 млн. кВт-годин української електроенергії, а також імпортувало 5 млн. 834,87 тис. тонн енергетичного вугілля для потреб підприємств енергогалузі України. З 2002 року ДПЗД надає послуги з транзиту російської електроенергії через енергомережі України до Молдови.


    * * * * *


    ПОТЕНЦІЙНИМ ПОКУПЦЕМ НАДВОДНОЇ РАДІОЛОКА-ЦІЙНОЇ СТАНЦІЇ "БУРЕВІСНИК-1" Є КИТАЙ
    Київ. 16 травня.
    Потенційним покупцем надводної радіолокаційної станції "Буревісник-1" виробництва київського державного заводу "Буревісник" є Китай. Ця міні-"Кольчуга" для

    стеження за надводним простором може вирішувати широкий спектр завдань з виявлення об'єктів на будь-якій частоті з документуванням обстановки.
    Технічні характеристики станції унікальні й набагато перевершують іноземні аналоги. При цьому вона має більш привабливу вартість, у тому числі й післягарантійного обслуговування. Залежно від модифікації - понад 100 тис дол. США.
    Крім того, зараз завод працює над проектами модифікації РЛС. За бажанням замовника можна розробити будь-яку конфігурацію станції на основі базового комплекту і закладеного в нього програмного забезпечення. Йдеться у тому числі, про цілевизначення і приймання інформації від корабельних систем, відправлення на пости спостереження всієї повторної інформації з незалежного інтерфейсу.
    Велика частина продукції, виробленої державним заводом "Буревісник", постачається на експорт, зокрема, в країни СНД, Південно-Східної Азії та інші. РЛС "Буревісник-1" встановлюється на різних видах швидкісних суден, що їх виробляє Феодосійська суднобудівна компанія "Море".


    * * * * *


    У КРИМСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ВИНОГРАДУ І ВИНА "МАГАРАЧ" ВІДКРИЛИСЯ КУРСИ ВИНОРОБІВ, ДЕ ПІДВИЩУЮТЬ КВАЛІФІКАЦІЮ ФАХІВЦІ БІЛОРУСІ, РОСІЇ Й УКРАЇНИ
    Київ. 17 травня.
    У Ялті в Інституті винограду і вина "Магарач" відкрилися чергові 10-денні курси з підвищення кваліфікації хіміків і мікробіологів виноробних підприємств, які об'єднані з курсами дегустаторів  виноробної  продукції. 
    36 фахівців з України, Росії та Білорусі прослухають курс лекцій провідних учених Інституту з новітніх методів технохімічного і мікробіологічного контролю, про сучасні вимоги до стандартизації винопродукції, про фальсифікацію вин і методи боротьби з нею, про основні принципи дегустації вин. Найважливішою частиною курсів будуть практичні заняття в наукових відділах і лабораторіях Інституту. Слухачі здійснять ознайомлювальні поїздки на винзаводи, а також у палаци-музеї Великої Ялти.
    За 8 років це вже 26-й потік слухачів курсів, організованих Інститутом "Магарач" спільно зі Спілкою виноробів Криму. Курси популярні в країнах СНД, де Інститут добре відомий і як колишній координатор галузевих досліджень, і як нинішній організатор щорічних міжнародних конкурсів винопродукції.
    З 16 по 25 червня на базі Інституту проходитиме Міжнародний конкурс виноградних вин, коньяків (бренді), шампанських вин (ігристих і шипучих), плодово-ягідних вин, горілок і міцних напоїв
    "Ялта. Золотий Грифон-2003". Серед тих, хто підтвердив свою участь у конкурсі, представники практично всіх країн СНД, Балтії, а також Франції, Югославії, Ізраїлю, Болгарії та інших.
    Довідка: Інститут винограду і вина "Магарач" заснований 1828 р. на базі Магарацького дослідного закладу виноградарства і виноробства. Тут уперше було розпочато планомірну дослідну роботу, розповсюдження цінних виноградних сортів, розробка технологічних прийомів вироблення самобутніх вин, підготовка фахівців високого класу, створено понад 30 нових високопродуктивних сортів винограду і понад 20 високоякісних марок вина.
    З 1952 року при інституті створено аспірантуру, в якій навчаються 60 аспірантів і 10 претендентів. З 1988 - відкрито докторантуру. Постійні наукові контакти інститут підтримує з 15 зарубіжними країнами. Вчені інституту отримали понад 450 авторських свідоцтв на винаходи, ряд яких запатентовано в Іспанії, США, Югославії, Канаді, Болгарії.
    Цього року "Магарач" відзначає 175-річчя своєї наукової

    діяльності.


    * * * * *


    НАГОРОДЖЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ЧЕТВЕРТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТВОРЧОГО КОНКУРСУ "УКРАЇНСЬКА МАДОННА"
    Київ. 17 травня.
    Переможців Четвертого всеукраїнського творчого конкурсу "Українська мадонна" відзначено в Національному академічному театрі опери та балету України ім. Т.Г. Шевченка.
    У творчому змаганні на кращий газетний та журнальний матеріали, радіо- і телепередачу про нашу сучасницю взяли участь понад сорок представників різних засобів масової інформації. У своїх творах журналісти багатогранно розкрили роль жінки-сучасниці у розбудові незалежної України, розповіли про представниць найрізноманітніших професій, які сповна віддають себе роботі, виховують дітей, бережуть сімейне вогнище.
    Сімнадцять переможців у чотирьох номінаціях: "Віра", "Надія", "Любов" і "Софія" отримали дипломи та премії в розмірі 300 грн., шістьох журналістів нагороджено заохочувальними призами, героїням нарисів присвоєно почесний титул "Українська Мадонна".
    Народні артисти і відомі творчі колективи подарували переможцям конкурсу святковий концерт.


    * * * * *




    20 ТРАВНЯ В КІРОВОГРАДІ РОЗПОЧНЕТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ "ТРАВНЕВІ МУЗИЧНІ ЗУСТРІЧІ"
    Кіровоград. 18 травня.
    Справжнім святом для шанувальників камерної та класичної музики стане фестиваль "Травневі музичні зустрічі", який пройде в Кіровоградській обласній філармонії з 20 травня по 1 червня.
    Організаторами фестивалю виступають Міністерство культури та мистецтв України й управління культури облдержадміністрації. Його учасниками стануть відомі в нашій державі колективи з Києва - камерний оркестр симфонічної капели "Ренесанс", Національний ансамбль солістів України "Київська камерата", Одеси - Національний філармонійний симфонічний оркестр, Львова - International New SYMPHOY ORCHESTRA (українсько-швецький колектив) та інші. Заплановано і концерт оркестру класичної та сучасної музики "Єлисавет" Кіровоградської обласної філармонії.








    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.