News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Thu, March 28, 20:06 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, May 13, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    13.05.03 №75
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ЗУСТРІВСЯ З ДЕЛЕГАЦІЄЮ ООН НА ЧОЛІ ЗІ СПЕЦІАЛЬНИМ ПРЕДСТАВНИКОМ ГЕНЕРАЛЬНОГО СЕКРЕТАРЯ ООН, ПОМІЧНИКОМ ГЕНЕРАЛЬНОГО СЕКРЕТАРЯ ООН З ПОЛІТИЧНИХ ПИТАНЬ ДАНИЛОМ ТЮРКОМ
    Київ. 12 травня.



    Президент України Леонід Кучма зустрівся з делегацією ООН   на  чолі  зі   Спеціальним   представником   Генерального  секретаря   ООН,   помічником Генерального секретаря ООН з політичних питань Данилом Тюрком.
    Під час розмови було обговорено питання нинішньої кризової ситуації у Близькосхідному регіоні, врегулювання ізраїльсько-палестинського конфлікту шляхом мирного діалогу між сторонами, а також проведення Міжнародної конференції та Форуму громадськості ООН на підтримку миру на Близькому Сході, які пройдуть у Києві в "Українському домі" з 13 по 15 травня.
    У ході зустрічі Президент України висловив задоволення з приводу рішення Комітету ООН із здійснення невід'ємних прав палестинського народу провести міжнародну конференцію в Києві:
    "Такий захід проводиться вперше - це почесно і відповідально для нас". Глава держави наголосив, що "Україна занепокоєна нинішньою ситуацією на Близькому Сході та підтримує зусилля ООН щодо мирного шляху урегулювання цього конфлікту".
    Леонід Кучма також наголосив на підтримці Україною зусиль Міжнародного квартету і привітав офіційну передачу ним 30 квітня ізраїльській та палестинській стороні Плану дій (т.зв. Дорожньої карти), призначеного стати основою для врегулювання питання про створення Палестинської держави до кінця 2005 року.
    У свою чергу Спеціальний представник Генерального секретаря ООН подякував за прийом і відзначив, що для України це унікальний досвід - бути господарем цього Форуму
    . "Ми знаємо, яку велику роль ви відіграєте у підтриманні миру у світі", - сказав Данило Тюрк.
    Міжнародні зустрічі і конференції з палестинської проблематики на регулярній основі проводяться під егідою Комітету ООН із здійснення невід'ємних прав палестинського народу у всіх регіонах світу починаючи з першої половини 90-х років. В Україні заходи ООН такої тематики та рівня проходять вперше.
    Міжнародна конференція покликана сприяти конструктивному розгляду та обговоренню різних аспектів палестинської проблеми, а також мобілізації міжнародної допомоги палестинському народові.
    Близько 20 міжнародних експертів, включаючи палестинських та ізраїльських, зможуть представити свої дослідження з різних аспектів цієї проблеми. Для участі у конференції також запрошено представників урядів, органів системи ООН, а також інших міжурядових та громадських організацій, які активно займаються цією проблемою.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ЗУСТРІВСЯ З ЧЛЕНАМИ КОМІТЕТУ ПАРЛАМЕНТСЬКОЇ АСАМБЛЕЇ РАДИ ЄВРОПИ З ПИТАНЬ МОНІТОРИНГУ
    Київ. 12 травня.



    Президент України Леонід Кучма зустрівся з членами Комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи з питань моніторингу.
    У ході розмови сторони, зокрема, торкнулися питань виконання Україною зобов'язань, взятих перед ПАРЄ, суті змін до Конституції України, запропонованих Главою держави, стану свободи слова в Україні.
    Голова Комітету ПАРЄ з питань моніторингу Жозет Дюр'ю підкреслила:
    "Ми бачимо прогрес, досягнутий Україною в різних сферах, й інформуватимемо про це Парламентську Асамблею".
    Під час розмови Леонід Кучма наголосив, що відносини, які склалися останнім часом між Україною і ПАРЄ, є конструктивними. Говорячи про пропозиції щодо змін до Конституції, Глава держави відзначив, що їх основна мета - створення системи взаємної відповідальності гілок влади з урахуванням європейського і світового досвіду.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ З ФУТБОЛУ ПАМ'ЯТІ ВАЛЕРІЯ ЛОБАНОВСЬКОГО НА СТОЛИЧНОМУ СТАДІОНІ "ДИНАМО"
    Київ. 12 травня. "Це - особливий день для всіх нас. Ми вшановуємо пам'ять Людини з Великої літери - нашого видатного співвітчизника, неперевершеного Майстра. Пройдуть роки, минуть десятиліття, але і нинішнє, і прийдешні покоління українців вклонятимуться його духові і таланту", - сказав Леонід Кучма.

    Глава держави передав доньці Валерія Лобановського Світлані Золоту Зірку Героя України. Це звання було присвоєно видатному тренеру Указом Президента від 15 травня 2002 року посмертно.
    Президент України Леонід Кучма поклав квіти до скульптурної композиції пам'яті Валерію Лобановському, який було відкрито 11 травня цього року. Квіти до пам'ятника також поклали Прем'єр-міністр України Віктор Янукович та відомий футболіст Мішель Платіні.
    Фотоматеріали додаються.


    * * * * *

    ТРИСТОРОННІ УКРАЇНСЬКО-АМЕРИКАНСЬКО-ПОЛЬСЬКІ ПОЛІТИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ РОЗПОЧАЛИСЯ В КИЄВІ
    Київ. 12 травня. Черговий раунд тристоронніх українсько-американсько-польських політичних консультацій на рівні заступників глав зовнішньополітичних відомств відкрився в Києві.
    У рамках тристоронніх консультацій заплановано обговорення широкого спектру питань, який зумовлюється відносинами стратегічного партнерства між Україною, Польщею та США. Зокрема, обговорюватимуться стан і перспективи інтенсифікації співробітництва трьох країн на міжнародній арені, у тому числі щодо стабілізації ситуації в Іраку, питань міжнародної безпеки, тристороннього співробітництва у сфері подолання нових глобальних викликів і загроз.
    Крім цього, відбудеться обмін думками стосовно імплементації Україною Плану дій щодо набуття членства в НАТО, сприяння з боку США та РП у проведенні військової реформи в Україні, а також ряду економічних питань.


    * * * * *

    ГРУПА УКРАЇНСЬКИХ ВЕРИФІКАТОРІВ ПРОВЕДЕ НА ТЕРИТОРІЇ ПОЛЬЩІ ІНСПЕКТУВАННЯ ОГОЛОШЕНИХ ОБ'ЄКТІВ ВІЙСЬКОВО-ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗА ДОГОВОРОМ ПРО ЗВИЧАЙНІ ЗБРОЙНІ СИЛИ В ЄВРОПІ
    Київ. 12 травня.
    Група з дев'яти українських верифікаторів в рамках Договору про звичайні Збройні сили в Європі (ЗЗСЄ) 12-18 травня здійснюватиме інспектування трьох оголошених об'єктів контролю на території Республіки Польща.
    "Інспекційний рік" за Договором ЗЗСЄ розпочався 17 березня, активна квота України у цьому році становить 21 інспекцію.


    * * * * *

    ІНСПЕКТОРИ КОРОЛІВСТВА НОРВЕГІЯ ЗДІЙСНЯТЬ СПОСТЕРЕЖНИЙ ПОЛІТ НАД ТЕРИТОРІЄЮ УКРАЇНИ
    Київ. 12 травня. Група верифікаторів Королівства Норвегія протягом 12-16 травня працюватиме в Україні у відповідності з договором про "Відкрите небо". До складу спостережної місії також входять інспектори з Німеччини та Франції
    Це вже другий в цьому році спостережний політ, який здійснюють іноземні верифікатори над територією України. Загальна довжина маршруту польоту - до 1 тис. 400 км.


    * * * * *

    МЕДАЛІ "ЗА СЛУЖБУ МИРУ" ОТРИМАЛИ У ЛІВАНІ 53 УКРАЇНСЬКИХ МИРОТВОРЦІ
    Київ. 12 травня. 53 військовослужбовці 3-го окремого інженерного батальйону Збройних Сил України у Лівані отримали медалі "За службу миру". Нагороди вручили Надзвичайний та Повноважний Посол України в Республіці Ліван Валерій Рилач, заступник командувача Тимчасових сил ООН в Лівані бригадний генерал Девід Каттах та представники національних контингентів місії.
    Медалі "За службу миру" отримують військовослужбовці, які сумлінно прослужили у складі миротворчого контингенту не менше одного терміну - півроку. Всі нагороджені прибули до Лівану в грудні 2002 року.
    Особовим складом Укрінжбату в Лівані було знайдено та знешкоджено  понад 3200 вибухонебезпечних предметів, зокрема, майже 1400 протипіхотних та 60 протитанкових мін. Перевірено на наявність ВНП 365 тис. кв. метрів землі та оглянуто понад 5 млн. 880 тис. кв. метрів мінних полів.


    * * * * *

    УКРАЇНСЬКІ ДИПЛОМАТИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 58-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД ФАШИЗМОМ
    Київ. 12 травня. Як повідомила прес-служба МЗС, представники українського дипломатичного корпусу взяли участь у заходах з нагоди відзначення 58-ї річниці Перемоги над фашизмом, які пройшли 8-9 травня у країнах їх акредитації.
    Зокрема, посол України у Грецькій Республіці Віктор Кальник взяв участь у церемонії покладання вінків до братських могил радянських воїнів на військовому кладовищі в місті Пірей і Військовому кладовищі союзників в місті Палео Фаліро.
    Співробітники Генерального консульства України у Франкфурті-на-Майні поклали вінки до місць масових поховань загиблих у роки Другої світової війни на Центральних кладовищах Франкфурта-на-Майні (федеральна земля Гессен) та Майнца (федеральна земля Рейнланд-Пфальц). Така акція стала можливою завдяки проведенню кропіткої роботи з пошуку військових поховань українців, які на цих територіях є найчисленнішими.
    Представники посольства України в Австрії взяли участь у церемонії покладання вінків і квітів до радянського військового пам'ятника та могил воїнів-земляків, які загинули визволяючи Відень від фашистів. Посол України Володимир Огризко, разом із керівниками ряду дипломатичних представництв, взяв також участь в урочистій церемонії вшанування переможців фашизму, яка, за традицією, проводиться на віденському майдані Шварценберг, біля монумента радянському воїну-визволителю.
    Посол України в Фінляндській Республіці Петро Сардачук у ході церемонії вшанування пам'яті радянських воїнів поклав квіти до меморіалу в місті Поркала. У заході також взяли участь представники фінської влади, товариств українсько-фінської та російсько-фінської дружби.
    Того ж дня в місті Суомуссалмі (Північна Фінляндія) співробітники українського посольства поклали квіти до меморіалу воїнам 44-ої Житомирської стрілецької дивізії, що загинули під час "зимової війни" 1939-40 рр.


    * * * * *

    КОЛИШНІ В'ЯЗНІ ТАБОРУ СМЕРТІ МАУТХАУЗЕН ТА УКРАЇНСЬКІ ДИПЛОМАТИ ВІДДАЛИ ДАНИНУ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВАМ ФАШИЗМУ
    Київ. 12 травня. Церемонія вшанування пам'яті десятків тисяч жертв страшної фашистської катівні - табору Маутхаузен, який у роки Другої світової війни був створений нацистами на території Австрії, - відбулася у неділю. У церемонії взяла участь велика делегація українських в'язнів Маутхаузена, яка прибула сюди на запрошення Посольства України в Австрійській Республіці.
    Звернення Президента України до ветеранів Великої Вітчизняної війни перед присутніми зачитав посол Володимир Огризко. Своїми спогадами поділилися колишні в'язні Роман Булькач та Володимир Іванов. Вони висловили вдячність Українській державі, яка встановила пам'ятник землякам, загиблим у концтаборі, гідно вшанувавши пам'ять полеглих.
    Напередодні відбулося покладання вінків до меморіалів у колишніх концтаборах Кузен та Ебензее.


    * * * * *

    РОБОТИ ВИДАТНОГО УКРАЇНСЬКОГО МИТЦЯ ВАСИЛЯ КРИЧЕВСЬКОГО НАДІЙШЛИ У ДАРУНОК УКРАЇНСЬКИМ МУЗЕЯМ З ВЕНЕСУЕЛИ
    Київ. 12 травня. Роботи всесвітньо відомого українського митця Василя Григоровича Кричевського надійшли у дарунок українським музеям з Венесуели від доньки Майстра Галини Кричевської де Лінде за підтримки міжнародної інвестиційної компанії "SigmaBleyzer". Офіційна церемонія передачі відбулася в Палаці мистецтв "Український дім" за участі віце-прем'єр-міністра України Дмитра Табачника, представників Міністерства культури та мистецтв України, голови Державної служби контролю за переміщенням культурних цінностей через державний кордон України Олександра Федорука, представників мистецької громадськості держави.
    Ця церемонія є глибоко символічною, адже до України повертаються художні скарби, які було втрачено на довгі роки, підкреслив віце-прем'єр-міністр Дмитро Табачник. За його словами, в уряді нині готується законопроект про внесення змін до ряду законів, які пов'язані з питанням повернення в Україну історичних цінностей, зокрема, про безмитний ввіз до нашої держави втрачених раніше історичних надбань українського народу.
    З творчого доробку видатного архітектора, маляра, графіка театрального декоратора, педагога та дослідника, серед яких олія, акварелі, замальовки, ескізи (у тому числі архітектурні проекти музею Шевченка у Каневі), графіка, орнаменти, зразки книжкових обкладинок та предметів із сімейного архіву, Україна отримала 300 робіт, що прибули з Каракаса (Венесуела), де п'ятдесят років тому закінчився земний шлях митця. Передбачається, що роботи буде розподілено відповідно до побажань Галини Кричевської де Лінде між музеями Києва, Харкова, Полтави та Канева - міст, з якими тісно пов'язаний творчий шлях митця. Творча спадщина Кричевського - це сотні картин, замальовок, ескізів, книжкових обкладинок, десятки спроектованих будинків, зокрема, споруди Полтавського земства та музею Тараса Шевченка у Каневі, а також оформлення ряду вітчизняних фільмів, серед яких перлини кінематографу -"Звенигора", "Сорочинський ярмарок", "Борислав сміється".
    Василя Кричевського по праву вважають творцем національного державного відродження. Саме він на прохання Михайла Грушевського виготовив ескізи Великого та Малого українського герба (тризуба) та банкноти національної валюти. Він був знаним педагогом - одним із засновників та викладачів Української академії мистецтва, де формувалася когорта нового покоління українських митців. Творчість Василя Кричевського постійно знаходила відображення і у декоративно-ужитковому мистецтві - за його проектами виготовляли посуд, килими, вишиванки та меблі. Своє натхнення Майстер завжди черпав з духовної спадщини українського народу.
    Значна частина творчої спадщини Василя Кричевського нині перебуває за кордоном, зокрема, в колекції Українського музею у Нью-Йорку. Робота по передачі частини сімейної колекції з Венесуели в Україну тривала більше року і її успішне завершення стало можливим завдяки особистим зусиллям подружжя Майкла та Наташі Блейзерів - громадян США, що походять з Харкова.
    Київській експозиції, яка буде відкрита для усіх бажаючих 13 травня в "Українському домі", передувала виставка даних робіт у посольстві України у США Компанія "SigmaBleyzer" також організує показ робіт, що передаються, у Полтаві та Харкові у середині травня.

    * * * * *

    НАРОДНОМУ АНСАМБЛЮ ТАНЦЮ ЧЕРКАСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВИКОНУЄТЬСЯ 50 РОКІВ

    Черкаси. 12 травня. У середу виповнюється 50 років народному ансамблю танцю "Черкащанка", який було засновано 1953 року Оленою Діденко та концертмейстером Михайлом Мусієнком при студентському клубі тоді ще Черкаського державного педагогічного інституту. Нині ансамбль "Черкащанка" Черкаського державного університету імені Богдана Хмельницького, маючи у складі понад 50 учасників - студентів університету, його випускників, а також учнів загальноосвітніх шкіл міста - сягнув вершин професійної майстерності і вийшов на міжнародну арену.
    Танці та хореографічні композиції, поставлені народним артистом України Олексієм Гоманом та хореографом Михайлом Кругліковим, Валентином Чугуновим користуються великою популярністю. А "Український ліричний", "Гопак", "Квіти України" стали візитною карткою ансамблю.
    Вагомий внесок до творчого становлення ансамблю зробили художній керівник та головний балетмейстер, заслужений працівник культури України Валентин Луценко, який працює в ансамблі близько 35 років, балетмейстер Наталія Федорук, концертмейстери Анатолій Лемко та Андрій Козлов.
    За півстоліття свого існування колектив здійснив понад 3000 концертних виступів. Гастрольні маршрути ансамблю пролягли далеко за межі Черкащини. Ансамбль виступав у багатьох містах України, Росії, Молдови, Польщі, Чехії, Болгарії, Угорщини, Німеччини, Сирії, Югославії, Словенії.
    "Черкащанка" - золотий лауреат всесоюзних та республіканських фестивалів самодіяльного народного мистецтва, лауреат республіканської премії імені Миколи Островського та обласної премії імені Олега Кошового. Ансамбль нагороджений численними грамотами та дипломами. За піднесення хореографічного мистецтва, розвій самодіяльної народної творчості колективу у 1970 році присвоєно звання народного.
    В ансамблі зросли і стали професійними танцюристами багато сучасних українських діячів мистецтв. Ансамбль "Черкащанка" становить собою творчу хореографічну лабораторію. На його базі проводяться обласні семінари з народного сценічного танцю. Тут кожен керівник танцювального колективу області завжди може одержати допомогу й пораду.
    У середу в Черкаському палаці "Дружба народів" відбудеться  свято колективу "Ми діти твої, Україно".


    * * * * *

    У ЧЕРНІВЦЯХ АВСТРІЙСЬКІ ФАХІВЦІ НАДАЮТЬ ПРАКТИЧНУ ДОПОМОГУ МІСЦЕВИМ РЕСТАВРАТОРАМ ІСТОРИЧНИХ ПАМ'ЯТОК МІСТА
    Чернівці. 12 травня. У понеділок у Чернівцях розпочав роботу міжнародний семінар з питань реставрації пам'яток історико-культурної заповідної території міста. У його роботі бере участь делегація австрійських фахівців на чолі з начальником управління охорони пам'яток архітектури землі Штаєрмарк Фрідріхом Бюв'є. Співпраця реставраторів Чернівців і Ґраца (столиці Штаєрмарка) продовжується вже півтора року і нинішній семінар є її логічним продовженням. Саме Ґрац є взірцем прекрасного збереження архітектурних пам'яток і цього року, за рішенням ЮНЕСКО, його проголошено культурною столицею Європи.
    Семінар відбувається у приміщенні Художнього музею. Його основною відмінністю від подібних заходів є практична направленість. Будинок Художнього музею зараз реставрується, отже австрійські гості збираються на практиці показати, як вони проводять реставраційні роботи в Австрії. У складі їхньої делегації є відповідні фахівці, наприклад, Йоганн Вайсенбех - керівник     групи майстрів з малярних робіт, або Едуард Ретенбахер, який відповідає за роботи з фарбами, лаками, трафаретними розписами. Є й фахівці із столярних робіт і реставрації металевих виробів. Спільна праця українських та австрійських реставраторів  безпосередньо на об'єкті - Художньому музеї - плануєься протягом чотирьох днів.
    На відкритті семінару міський голова Микола Федорук подякував австрійцям за допомогу, але зауважив, що всі роботи по збереженню архітектурної краси міста українці повинні  робити самі. Він пообіцяв постійне сприяння в цьому з боку міської влади.
    Довідка: Будинок Художнього музею, який збудовано у 1901 році для дирекції Буковинської ощадної каси за проектом віденського архітектора Губерта Гесснера, є одним з найкращих зразків модерну в Чернівцях. У внутрішньому оформленні будинку виділяється  плафон роботи відомого українського художника Миколи Івасюка (1865-1937). У фондах Художнього музею зберігаються кілька десятків тисяч експонатів, окремі з них унікальні.

    13.05.03 №75



    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.