News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Fri, March 29, 00:48 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, May 5, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    5.05.03 №69
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ПРЕЗИДЕНТИ УКРАЇНИ І РОСІЇ НА СПІЛЬНІЙ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ НАЗВАЛИ ПЛІДНОЮ НИНІШНЮ ЗУСТРІЧ У КРИМУ
    Ялта. 3 травня.
    Перед початком спільної прес-конференції, яку провели 2 травня в Ялті президенти України і Росії, Леонід Кучма виступив з короткою заявою.
    Я дуже радий, що у мене є нагода зустрітися в Криму з Володимиром Володимировичем, підкреслив Президент України. Я глибоко переконаний, що ці зустрічі сприятимуть розвитку найтіснішої, найпліднішої співпраці України з Російською Федерацією в усіх напрямах нашої життєдіяльності. І проведені нами переговори, - відбулася вже третя наша зустріч - якраз про це свідчать. А тим більше, в цих умовах ми можемо, нікуди не поспішаючи, не кваплячись, обговорити все, що хвилює Україну й Росію. Говорили ми про все: про економічне співробітництво, передусім про роботу щодо створення Єдиного економічного простору, про роботу в рамках Співдружності Незалежних Держав, про газовий консорціум, про ситуацію у світі, в тому числі про ситуацію в Іраку і навколо Іраку. Так що я можу висловити цілковите задоволення ходом нашої зустрічі і побажати Володимиру Володимировичу, щоб ті вільні хвилини, які тут з'являються, він використав на 100 відсотків для того, щоб, повернувшись назад до Москви, з новими силами розпочати ту величезну роботу, яка ще попереду у Російської Федерації, зазначив Президент України.
    Хочу підтвердити все, що було сказано Леонідом Даниловичем, я дуже вдячний за запрошення, заявив у свою чергу Президент Російської Федерації Володимир Путін. Справді, це унікальна нагода - не поспішаючи, в дуже відвертій атмосфері з усіх практично питань нашої взаємодії - обмінятися думками. Кожен день у нас присвячений певній проблематиці. Учора більше говорили про Єдиний економічний простір. Сьогодні говорили про двосторонні відносини і економіку, мимохідь торкнулися деяких питань політичної взаємодії. У нас ще буде можливість поговорити щодо ряду питань порядку денного міжнародної проблематики. Загалом і в цілому консультації ці проходять дуже результативно, вони допомагають краще зрозуміти одне одного і у багатьох питаннях допомагають зближувати позиції.
    Ми говорили, припустимо, про необхідність прискорити роботу з укладення угоди, яка підкреслила б стратегічний характер наших взаємовідносин, говорили і про розвиток співпраці у військово-технічній, військовій галузі, в тому числі на морі, сказав далі Володимир Путін. Загалом і в цілому мені здається, що нинішня наша зустріч дасть змогу нам у деяких питаннях просунутися значно вперед. І хочу ще раз подякувати за таку можливість Президентові України.
    Відповідаючи на запитання, чи багато часу приділялося в рамках створення організації "четвірки" - Росії, України, Білорусі й Казахстану, зокрема, чи не вплине негативно і чи не суперечить її створення планам кожної з країн щодо вступу до Світової торговельної організації, Володимир Путін підкреслив: я вже говорив, що ми почали обговорення цього питання першого травня, продовжили другого тому досить детально говорили про це. Ми загалом задоволені тим, як іде робота. Думаю, що нам вдасться вийти на певні параметри цих домовленостей десь у вересні поточного року і, зрозуміло, ми прагнемо того щоб синхронізувати нашу роботу щодо вступу в СТО і взагалі на інтеграційному треку з ЄС. Сенс цієї роботи полягає в тому, щоб максимально лібералізувати наші торговельно-економічні зв'язки всередині наших держав при винесенні єдиних позицій на зовнішній контур. Я думаю, що, звичайно ж, узгоджені дії щодо вступу в СТО мають

    серйозне значення. Але ми виходимо з того, що коли і будуть якісь розбіжності, то це не те, що зведе до нуля всі наші зусилля, спрямовані на створення Єдиного економічного простору, але, зрозуміло, вимагає певного доведення і у нас є розуміння того, що і як треба робити, щоб максимально синхронізувати нашу діяльність. Ми говорили з Президентом про необхідність узгодженіше діяти в напрямі створення єдиних параметрів нашої взаємодії з ЄС. У нас в Росії щодо цього є розуміння того, що і як нам треба робити. Багато ми маємо ще зробити і з Україною. Я хочу сказати, наприклад, щодо проблем нетарифного регулювання у нас дуже багато питань, я маю на увазі і санітарні норми, і технічні різні параметри на кордоні. Це величезний комплекс питань. Ми також говорили з Президентом України про можливість створення робочої групи на рівні урядів, додаткової, яка б серйозно зайнялася на професійному рівні гармонізацією нашого законодавства, підготовкою ряду питань, які можна потім винести на обговорення парламентів України і РФ. Питань, які лежать у сфері інтересів наших економік.
    Я можу цілком погодитися з Володимиром Володимировичем, заявив Президент України Леонід Кучма. Хочу лише додати, що альтернативи поглибленню взаємовідносин, насамперед з Російською Федерацією як нашим стратегічним партнером, так і в рамках економічного майбутнього простору "четвірки" в рамках СНД я в цьому переконаний, Україна не бачить. Хоч ми разом і єдині в тому, що маємо розвивати найтісніші взаємовідносини, в тому числі й думати про Єдиний економічний простір з Європейським Союзом. Це наші спільні погляди на наше майбутнє. У цьому плані наш поступ до Світової організації торгівлі, можливо, йде не так, як нам хотілося і, можливо, від нашого нерозуміння глибини цих процесів. Напевно, треба було більше приймати узгоджених рішень у цьому плані, тому що розуміємо, що наші економіки більше залежать одна від одної, ніж, наприклад, наші економіки від Європейського Союзу. І якщо ухвалити якесь не зовсім продумане рішення, то це може боляче ударити по економіці однієї із сторін або змусити цю сторону робити якісь додаткові бар'єри, а нам це сьогодні ні до чого. Але ми все ж таки єдині в тому, що в цій ситуації завжди є вихід і завжди є рішення, і ми обов'язково будемо рухатися цим шляхом.
    На запитання про плани Росії щодо реалізації спільного проекту з розробки літака Ан-70, і чи інвестуватиме вона в цей проект, Володимир Путін нагадав що Росія вже вклала у цей проект чимало коштів і нам би дуже хотілося, що б цей проект було завершено. Ми обговорювали і цю тему. Головне, на мій погляд, полягає в тому, щоб заздалегідь визначитися з ринком збуту цієї продукції. Це високотехнологічна продукція, і ми вкрай зацікавлені в тому, щоб підтримувати аерокосмічний комплекс як Росії, так і України. Головне, повторюю, це визначитися з тим, хто і на яких умовах у нас купуватиме цей літак. Я згодний з Президентом України в тому, що ми не повинні цей проект забувати, залишати його. Тим більше, що грошей вже витрачено чимало.
    Велику увагу на спільній прес-конференції двох президентів було приділено питанням створення газотранспортного консорціуму. Леонід Кучма зазначив, що українська сторона задоволена в принципі перебігом переговорного процесу, який спочатку відбувався на двосторонньому рівні, і ми досягли головного - розуміння загальних контурів майбутнього цього консорціуму і що на цьому етапі до нас підключилася і третя сторона - Німеччина. Наші погляди, наші думки - не зволікати з остаточним рішенням щодо створення консорціуму, а, навпаки, сприяти тому, щоб цей проект якнайшвидше побачив життя.
    Ми також задоволені тим, як ведеться ця робота, сказав у свою чергу Президент Росії. За його словами, експерти проаналізували дуже великий комплекс інформації з цієї теми. Зовсім недавно відбулася тристороння зустріч з представниками "Рургазу", які були

    поінформовані нашими експертами на високому рівні про результати виконаної роботи і залишилися задоволені, наскільки нам відомо 7 травня у Києві планується чергова тристороння зустріч, а наприкінці травня цього року в Києві відбудеться тристороння зустріч на найвищому рівні, повідомив Володимир Путін. На нашу думку, сказав він восени цього року ми могли б досягти певних домовленостей і нам би дуже хотілося, щоб ми підготували в проект ТЕО, і вийшли на рівень розуміння участі у майбутньому консорціумі всіх сторін у вартісному вираженні. Щоб ми зрозуміли, що чого варте на основі результатів аналізу стану газорозподільних систем України. За технічним станом. Ми повинні зрозуміти - і в цьому, власне, і була основна мета, - в якому стані знаходяться системи і скільки треба вкласти ресурсів (там гроші чималі) для того, щоб не лише підтримати її в нинішньому стані, а й розширювати її можливості для використання як одного з основних напрямків експорту російського газу в Західну Європу. Маю сказати, що ми з Президентом України обговорювали не лише співробітництво в газовій сфері, а й говорили також про розширення нашої взаємодії щодо використання України як транзитної країни для російської нафти. Говорили про розширення нашої співпраці і в галузі електроенергетики. Все це разом дає нам надію вважати, що ми зможемо побудувати наші відносини з ЄС і нашими партнерами в Західній Європі з вироблення єдиної енергетичної політики між Росією - Україною і нашими партнерами в Східній Європі, Середній Азії та Євросоюзі.
    Я можу лише додати: приємно, що Президент ЄБРР, пан Лем'єр заявив, що Європейський банк готовий інвестувати або просто кредитувати цей проект. Так що перспективи у нас хороші, сказав Леонід Кучма.
    Президенти України і Росії на спільній прес-конференції торкнулися і проблем післявоєнної відбудови Іраку. Важко судити про те, у виграші чи програші опинилася Росія, яка зайняла свою позицію щодо Іраку, тому що ми не ставили ні на жодну сторону, заявив Володимир Путін. Ми були просто проти війни, і у нас не було ставок на одну з воюючих сторін. Росія була за розв'язання проблеми Іраку мирними засоби, і ми зараз також вважаємо, що наша позиція була цілком моральною, зваженою і виправданою. Але треба виходити з реалій, які є на сьогодні, і треба думати про майбутнє. У цьому зв'язку, звичайно, дуже важливо побудувати правильно наші взаємодії в перспективі, в тому числі й щодо проблеми відбудови Іраку. Стосовно того, що було, то загалом і в цілому - все ніби сконцентрувалося на боргах Іраку РФ. Повинен вам сказати, що борг хоч і було визнано, але ж режим Хусейна нам нічого не платив. Тому це все, в основному, химерні міркування. Хоч, повторюю, ми готові обговорювати цю тему, і я згодний з тими нашими колегами, в тому числі й з Сполучених Штатів, які вважають, що тема ця має обговорюватися в рамках Паризького клубу. А щодо відбудови то ми досить детально обговорили це з Прем'єр-міністром Великої Британії зовсім недавно, і я свою позицію висловлював. Прем'єру Тоні Блеру вдалося переконати російську сторону в тому, що в основу врегулювання може бути покладено його план триетапної відбудови Іраку. Ми з цим згодні й будемо працювати з нашими партнерами в рамках Ради Безпеки, проводити двосторонні консультації, сказав Президент Росії.
    Мені легше, напевне відповідати на запитання про Ірак, оскільки Україна не мала таких інтересів у цій країні, які мала Російська Федерація і це зрозуміло, зауважив Леонід Кучма. Можу лише сказати, ми братимемо участь там, де можемо бути корисними. Сьогодні говорити про якісь конкретні проекти ще рано.
    Але найголовніше, додав Володимир Путін, - це не продаж позицій тієї чи іншої країни за гроші в обмін на майбутню світобудову і в обмін на параметри міжнародної архітектури безпеки. Криза навколо Іраку, нафта, гроші, кредити - це все надзвичайно важливо. Але значно важливіше відповісти на запитання, який світ ми

    збираємося побудувати, якою буде нова система міжнародної безпеки. Ось про що ми повинні думати і на чому зосередити увагу. І якщо це питання, головне для людства, ми вирішимо належним чином, на засадах принципів демократії та рівності, тоді й іракське питання буде вирішено досить швидко і ефективно.


    * * * * *

    ДО КИЄВА ПРИБУЛА ОДНА З СЕМИ КОПІЙ ТУРИНСЬКОЇ ПЛАЩАНИЦІ
    Київ. 3 травня.
    До Києва прибула одна з семи копій Туринської плащаниці - полотна, в яке було загорнуто тіло померлого на Хресті Спасителя і на якому відбилося його зображення. Святиню зустріли глава Української греко-католицької церкви Любомир кардинал Гузар та предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Після зустрічі плащаницю хресним ходом перенесли до Свято-Володимирського патріаршого кафедрального собору, де вона знаходитиметься 10 днів.
    Мінська (наймолодша з семи існуючих) копія Туринської плащаниці після перебування у Володимирському соборі буде перенесена до храму Святого Василія Великого УГКЦ. Там копія Туринської плащаниці перебуватиме два місяці, а потім буде перевезена до Донецька та Харкова.
    У розмові з журналістами патріарх Філарет зазначив, що кожного року на Страсній седмиці православні віруючі звершують поклоніння перед плащаницею - зображенням померлого на Хресті Спасителя. А цінність і особливість плащаниці, яка перебуває у Києві, полягає в тому, що завдяки їй ми маємо можливість побачити точну копію з того зображення Спасителя, яке відбилося на поховальних пеленах відомих під назвою "Туринської плащаниці" і поклоняючись Самому Спасителю, ми, християни, віддаємо належну шану його образові, який є не плодом натхнення іконописця, а точною копією справжнього нерукотворного зображення, підкреслив владика Філарет.


    * * * * *

    РОЗШИРЮЄТЬСЯ ПРИРОДНИЙ ЗАПОВІДНИЙ ФОНД РІВНЕНЩИНИ
    Рівне. 3 травня.
    До необхідності розширення природного заповідного фонду на Рівненщині спонукають результати наукової експедиції, проведеної у трьох районах області. Одержані дані стали відправною точкою для створення Дермансько-Мостівського регіонального ландшафтного парку площею майже 20 тисяч гектарів. Підготовлено матеріали також щодо облаштування ще двох десятків заповідників. Нині в області таких налічується 269, що становить майже дев'ять відсотків усієї території Рівненщини, а це один із кращих показників в Україні.
    Особливі багатства оберігаються у північній частині, де є загальнозоологічний, ботанічний, гідрологічний та ландшафтні заказники, де спеціалісти докладають багато зусиль для збереження генофонду цінних популяцій та льодовикових реліктів. На цих територіях впродовж двадцяти років проводять дослідження спеціалісти Інституту ботаніки АН України.

    * * * * *

    У ЛЬВОВІ РОЗПОЧАВСЯ МІЖНАРОДНИЙ ФОЛЬКЛОРНИЙ ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "ГОРИЦВІТ"
    Львів. 3 травня.
    Урочистим концертом фольклорних колективів із різних куточків нашої країни розпочався у стародавньому місті Міжнародний телевізійний фестиваль української пісні та музики "Горицвіт". Сценою просто неба для самобутніх колективів та солістів стала мальовнича околиця міста Львова - музей

    народної архітектури та побуту. Гостями яскравого фольклорного свята, що триватиме упродовж чотирьох днів стали понад триста аматорів і професіоналів з Вінницької, Івано-Франківської, Київської та Львівської областей, а також Білорусі, Польщі, Румунії, Словаччини, Придністров'я.
    Цей фестиваль - єдиний в Україні, що пропагує і популяризує народне мистецтво й повністю транслюється по телебаченню, - розповіла директор "Горицвіту" музикознавець Ніоніла Грищанюк. Мета проекту - сприяти міжрегіональному культурному обміну, знайомити з фольклорними особливостями, здобутками окремих митців та творчих колективів як з українських етнічних земель, так і з діаспори. Широке представництво стимулює вдосконалення майстерності аматорів фольклору, визначає мистецькі та художні орієнтири і цінності, відкриває можливості виходу на європейські фестивалі і телепрограми. З відзнятої телеверсії виступів на "Горицвіті" монтуються стрічки для країн-учасниць, а також Австралії, Канади та США. Отже, не тільки львів'яни зможуть побачити самобутні обряди, присвячені проводам вівчарів на полонину або ж характерні для сільського весілля, почути різноманітні веснянки й купальські пісні. Здобутки і проблеми популяризації народного музичного мистецтва обговорюватимуться на "круглому столі" фахівців-фольклористів, що також включений у програму фестивалю.


    * * * * *

    РЕСПУБЛІКА МОЛДОВА ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ-ЯРМАРКУ В КИЄВІ
    Кишинів. 4 травня.
    Близько 50 підприємств Молдови представлять свою продукцію на Міждержавній виставці-ярмарку промислових технологій, товарів і послуг країн СНД, яка пройде 14-17 травня у Києві.
    За словами керівника Управління виставок і ярмарок Торгово-промислової палати Марини Петрової, участь в міждержавній виставці сприятиме розвитку економічного і науково-технічного співробітництва Молдови з країнами СНД. У національному павільйоні Молдова буде експонувати продукти харчування, напої, товари легкої промисловості, побутову техніку, меблі, косметику, парфюмерію. На виставці у Києві День Республіки Молдова пройде 16 травня.


    * * * * *

    СТАТУСУ ШКОЛИ "ЗІРКИ СВІТУ" ПЕРШОЮ В ЄВРОПІ УДОСТОЄНА КИЇВСЬКА ШКОЛА ДЖАЗОВОГО Й ЕСТРАДНОГО МИСТЕЦТВА
    Київ. 4 травня.
    Статусу школи "Зірки світу" удостоєна Київська школа джазового й естрадного мистецтва. Такий статус уперше надано європейській школі, а усього їх у світі вісім, відзначив президент Японського благодійного фонду "Зірки світу" Казутоші Йошида, вручаючи сертифікат директору школи Петру Полтареву.
    Таке високе звання кияни здобули за заслуги, вважає Казутоші Йошида. Він ще під час свого першого візиту до України був приголомшений майстерністю юних музикантів, співаків і танцюристів, умінням педагогів розкрити найкращі якості своїх вихованців. Підтвердженням суб'єктивної думки японського гостя є цілком реальні нагороди, здобуті на різних конкурсах, учнями школи, якій трохи більше року.
    Поки найяскравіша зірочка - одинадцятирічна джазова співачка Юлія Головань - володар Гран-прі "Слов'янського базарчика", першої премії будапештского фестивалю "Мир молодых" та інших призів.
    За словами Петра Полтарьова, спочивати на лаврах в єдиній в Україні державній школі джазового й естрадного мистецтва не мають наміру. Нині тут на джазово-естрадному й академічному відділенні, а

    також у спеціалізованих групах естетичного виховання займаються понад 500 дітей і підлітків. Основи майстерності їм викладають лауреати міжнародних джазових фестивалів і конкурсів Геннадій Івченко (саксофон), Володимир Молотков і Сергій Капелюшок (гітара), Петро Пашков і Володимир Соляник (клавішні), вокалісти Наталія Гура, Ольга Войченко, Олексій Тузов і багато інших. Не менш імениті й постійні консультанти естрадного відділення Оксана Білозір, Таїсія Повалій, Павло Зібров, Ян Табачник, Олександр Тищенко, Віктор Шпортько.
    Так що можна чекати в найближчому майбутньому розширення експозиції нагород у шкільному музеї

    5.05.03 №69



    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.