News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Thu, March 28, 19:27 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, April 26, 2003, 1:00 pm ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    26.04.03 №66
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПІДПИСАВ ЗАКОН УКРАЇНИ "ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ДЕЯКИХ ЗАКОНОДАВЧИХ АКТІВ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА БЕЗПЕРЕШКОДНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРАВА ЛЮДИНИ НА СВОБОДУ СЛОВА"
    Київ. 26 квітня.
    Президент України Леонід Кучма підписав ухвалений Верховною Радою України Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань забезпечення та безперешкодної реалізації права людини на свободу слова", який набуває чинності з дня його опублікування.

    * * * * *

    ВІКТОР ЯНУКОВИЧ ОБГОВОРИВ З МИХАЙЛОМ КАСЬЯНОВИМ ХІД РОБОТИ НАД СТВОРЕННЯМ ЄДИНОГО ЕКОНОМІЧНОГО ПРОСТОРУ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА РОСІЄЮ
    Київ. 26 квітня.
    Після повернення української делегації із засідання Ради голів урядів СНД державний секретар з питань європейської інтеграції Міністерства закордонних справ України Олександр Чалий розповів на прохання журналістів про результати зустрічі Віктора Януковича з Прем'єр-міністром Російської Федерації Михайлом Касьяновим.
    Ця зустріч, зазначив Олександр Чалий, відбулася з ініціативи Михайла Касьянова і мала протокольно-робочий характер. Михайло Касьянов привітав Віктора Януковича з прийняттям Верховною Радою України Програми дій уряду. Особлива увага була приділена роботі, яка ведеться в Групі Високого Рівня щодо створення єдиного економічного простору між Україною та Росією.
    Обговорювалися також питання співпраці України і Росії з ЄС.
    "Росіяни поінформували нас про своє бачення співпраці з ЄС, ми - про наші стратегічні завдання", - сказав Олександр Чалий. Було досягнуто домовленості, що дев'яте засідання українсько-російської комісії із співпраці відбудеться у середині липня в Ялті.

    * * * * *

    ПРЕМ'ЄР-MIHICTP УКРАЇНИ ВІКТОР ЯНУКОВИЧ ВІДВІДАЄ З ОФІЦІЙНИМ ВІЗИТОМ РЕСПУБЛІКУ МОЛДОВА
    Київ. 27 квітня.
    Прем'єр-міністр України Віктор Янукович відвідає з офіційним візитом Республіку Молдова. Про це повідомив державний секретар з питань європейської інтеграції Міністерства закордонних справ України Олександр Чалий, коментуючи зустріч Віктора Януковича з Прем'єр-міністром Республіки Молдова Василє Тарлєвим у Москві. Олександр Чалий зазначив, що конкретна дата поїздки буде погоджена пізніше.
    За словами Олександра Чалого, під час зустрічі Василє Тарлєв привітав Віктора Януковича з прийняттям Верховною Радою України Програми дій уряду. Керівники урядів обмінялися думками щодо внутрішньополітичної ситуації в своїх країнах.
    "Вирішено прискорити найближче засідання спільної українсько-молдовської комісії з питань торгово-економічної співпраці", - зазначив держсекретар МЗС.
    Під час зустрічі обговорено також питання започаткування спільного українсько-молдовського митного контролю, особливо на ділянці кордону яка проходить через Придністров'я. Порушувалося питання забезпечення транзиту молдовських товарів через Україну під час літнього сезону.
    Як повідомив Олександр Чалий, з боку України була висловлена зацікавленість у співпраці з Молдовою в енергетичній галузі.
    "Мова йде і про експорт електроенергії, і можливе залучення Молдови до проекту "Одеса - Броди", - повідомив

    Олександр Чалий. Стосовно проекту "Одеса -Броди" є декілька варіантів співпраці. Йдеться зокрема, про інвестиції Молдови в проект "Одеса-Броди". Можливе також відгалуження цього нафтопроводу до Молдови.

    * * * * *

    МІНІСТР ЗАКОРДОННИХ СПРАВ АНАТОЛІЙ ЗЛЕНКО ЗУСТРІВСЯ З ПРЕДСТАВНИКОМ СВІТОВОГО КОНГРЕСУ УКРАЇНЦІВ МИКОЛОЮ ПЛАВ'ЮКОМ
    Київ. 26 квітня.
    Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко зустрівся з представником Світового конгресу українців (СКУ) Миколою Плав'юком. Центральною темою бесіди було питання проведення VIII Конгресу СКУ, який відбудеться 18-21 серпня поточного року.
    Міністр привітав рішення керівництва СКУ провести вперше засідання свого найвищого керівного органу в Україні. На переконання Анатолія Зленка, Конгрес стане важливою подією не тільки для закордонного українства, а й усього українського суспільства. Глава зовнішньополітичного відомства підтвердив готовність міністерства надавати оргкомітету Конгресу посильне сприяння при підготовці заходу, а також взяти участь у його роботі.
    Під час зустрічі відбувся обмін думками щодо шляхів поглиблення співпраці Української держави із закордонним українством.

    * * * * *

    ГЕНЕРАЛЬНИЙ СЕКРЕТАР ООН ЗАКЛИКАВ МІЖНАРОДНУ СПІЛЬНОТУ НАДАТИ РЕАЛЬНУ ДОПОМОГУ В ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
    Київ. 26 квітня.
    У штаб-квартирі ООН було розповсюджено заяву Генерального секретаря ООН Кофі Аннана у зв'язку з 17-ю річницею Чорнобильської трагедії.
    "Вибух Чорнобильського атомного реактора, який стався 26 квітня 1986 року, призвів до тяжких наслідків для усього людства. Трагічний спадок Чорнобиля залишатиметься з нами, нашими нащадками і майбутніми поколіннями", - йдеться у заяві.
    Кофі Аннан звернувся до міжнародного співтовариства із закликом пам'ятати про жертви Чорнобиля. За словами Генерального секретаря, система ООН у партнерстві з неурядовими організаціями підтверджує свою відданість справі підтримки урядів і народів постраждалих держав на шляху подолання наслідків катастрофи. Генсек ООН закликав міжнародних донорів до широкої і реальної допомоги і заявив, що
    "Чорнобиль ніколи не буде забутий".

    * * * * *

    ПРОВІДНІ ЯПОНСЬКІ ЗМІ РОЗПОВІДАЮТЬ ПРО МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРОВЕДЕНИЙ 26 КВІТНЯ В КИЄВІ
    Токіо. 28 квітня.
    Дві провідні японські газети - "Джепен Таймз" і "Дейлі йоміурі" помістили на своїх сторінках матеріали, присвячені 17-й річниці Чорнобильської аварії. У цих публікаціях йдеться про мітинг-реквієм,   проведений у Києві 26 квітня, та про проблеми, які залишила після себе ця трагедія.
    Річниця катастрофи на ЧАЕС була також темою передач на закордон відомої державної телерадіокомпанії Ен-Ейч-Кей.
    Скорботними заходами та благодійним концертом відзначила річницю аварії відома організація "Чорнобильський дитячий фонд Японії". Під її егідою в Токіо відбувся концерт "Чорнобиль і Земля", в якому поряд з японськими виконавцями взяла участь відома в Японії молода українська співачка і бандуристка Наталія Гудзій. Про цей концерт написала газета "Асахі сімбун" і тижневик "Йоміурі уіклі". А

    напередодні українська артистка з метою допомоги потерпілим від Чорнобильської аварії дала ще два благодійних концерти у японських містах Міе та Ice.
    У зв'язку з 17-ою річницею аварії на ЧАЕС в Токіо відкрилася фотовиставка
    "Рани від чорнобильського атома" Р. Хірокаві - керівника "Чорнобильського дитячого фонду Японії" та автора кількох книг з багатим ілюстративним матеріалом про наслідки Чорнобильської трагедії.

    * * * * *

    ТЕРНОПІЛЬСЬКА АКАДЕМІЯ НАРОДНОГО ГОСПОДАРСТВА МАЄ НАМІР ВІДКРИТИ СВОЮ ФІЛІЮ В АФІНАХ
    Тернопіль. 27 квітня.
    У Тернопільській академії народного господарства (ТАНГ) розпочався підготовчий процес щодо створення філії цього вузу в столиці Греції. Проректор ТАНГ з навчальної роботи Євген Савельєв підписав протокол про наміри з проректором Independent Technology Study (м. Афіни) Георгієм Бриндізі.
    За словами ректора вузу Сергія Юрія, рішення про створення філії виникло після зустрічі з українцями, що мешкають у Греції. Вони висловили побажання, аби їх діти мали змогу здобути економічну освіту рідною українською мовою не виїжджаючи з країни. Зараз у Греції мешкає близько 200 тисяч лише легальних українських мігрантів.
    Філію планується відкрити у вересні-жовтні цього року. Вона складатиметься з двох факультетів: міжнародної економіки та міжнародного туризму.
    Філіал в Афінах має стати другою філією Тернопільської академії народного господарства за кордоном. Першу було відкрито два роки тому в Єревані. Там готують спеціалістів у галузі фінансового обліку, аудиту та міжнародної економіки.
    Тернопільська академія народного господарства існує з 1966 року. Вона має 9 факультетів і 15 філій.

    * * * * *

    ЗАВЕРШИВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВІДКРИТИЙ АРХІТЕКТУРНИЙ КОНКУРС НА НАЙКРАЩИЙ ЕСКІЗНИЙ ПРОЕКТ МОНУМЕНТА УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКОГО ПРИМИРЕННЯ
    Луцьк. 27 квітня.
    Завершився всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращий ескізний проект монумента українсько-польського примирення, який передбачається спорудити у Луцьку. Його переможцем став волинський архітектор Андрій Сеник, який запропонував твір під назвою "Ротонда миру - Каплиця ікони Холмської Божої Матері", головною ідеєю якого є примирення українського і польського народів під покровом Чудотворної ікони Холмської Божої Матері.
    Проект передбачає зведення монумента у формі круглої каплиці без вівтаря з кіотом для ікони і внутрішньою колонадою. Спорудити її передбачається в одному із скверів у центрі Луцька, де колись були православний та католицький цвинтарі.
    Нині Чудотворна ікона Холмської Божої Матері - одна з найдавніших пам'яток візантійського іконописного мистецтва ХІ-ХІІ століть - знаходиться у музеї Волинської ікони у Луцьку.

    * * * * *


    УЧАСТЬ УКРАЇНИ У ВИСТАВЦІ-ЯРМАРКУ "ГАННОВЕР-МЕССЕ-2003" СПРИЯТИМЕ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ СУЧАСНИХ РОЗРОБОК ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

    Київ. 28 квітня. Участь українських підприємств у найбільшій європейській промисловій виставці-ярмарку "Ганновер-Мессе-2003" дає можливість ознайомити широку громадськість та спеціалістів усього світу з досягненнями та реальним станом вітчизняної промисловості, підтримує імідж України як розвиненої індустріальної держави, сприятиме популяризації сучасних розробок українського виробництва. Про це в інтерв'ю, присвяченому підсумкам участі України у виставці, заявив державний секретар Мінпромполітики Віктор Падалко.
    Виставкова експозиція була сформована Міністерством промислової політики за участю Національного космічного агентства міністерств освіти і науки, палива та енергетики і Національної Академії наук України. Українська експозиція була представлена за п'ятьма напрямами: виробниче обладнання та інструмент, комплектуючі та матеріали, мікротехнології, енергетика, дослідження та технології.
    У найпрестижнішій міжнародній промисловій виставці-ярмарку "Ганновер-Мессе-2003" взяли участь понад 50 вітчизняних підприємств. На головному стенді України у натурних експонатах, макетах та планшетах свою продукцію та послуги представили провідні промислові підприємства, серед яких Запорізьке МКБ "Прогрес" їм О.Г. Івченка, ДАХК "Артем" (Київ), ЗАТ "НКМЗ", м Краматорськ, Полтавський алмазний завод, Запорізький абразивний комбінат, ДП "Новатор" з Хмельницького, ЦКБМ "Донець" (Луганськ), Ямпільський приладобудівний завод, НВО "Електроважмаш" (Харків), дніпропетровське НВО "ДЕВЗ", маріупольське ВАТ "Азовмаш", чернігівське ВАТ "ЧеЗаРа", а також підприємства хімічної та металургійної галузей.
    Під час роботи виставки-ярмарку проведено засідання Українсько-німецької коопераційної ради та Дні економіки України, де НВО "ДЕВЗ" (Дніпропетровськ) представило інноваційний проект з виробництва спільно з німецькою фірмою "Siemens" електровозу універсального змінного струму типу ДС-3 з асинхронним приводом.
    За словами держсекретаря, інтерес до продукції з українською маркою виявили понад 3000 іноземних фірм Європи, Азії та Близького Сходу.
    Найбільшу увагу привернули нова техніка та технології для виготовлення деталей ДАХК "Артем", новітня розробка КБ "Прогрес" ім. О.Г.Івченка - генератор інертних газів для гасіння пожеж, інструмент Полтавського алмазного заводу та Запорізького абразивного комбінату, кулько-гвинтова пара для верстатів та різьбові калібри для труб ВАТ "Одеський завод прецизійних верстатів "Мікрон", нові розробки КДГМК "Криворіжсталь", ВАТ "Азовсталь" та ВАТ "Запоріжсталь" щодо виготовлення металів для застосування у високотехнологічному виробництві та багато іншого.

    * * * * *

    ЗАРУБІЖНИЙ СЕРТИФІКАТ ЯКОСТІ СВОЄЇ ПРОДУКЦІЇ ОТРИМАВ КРАМАТОРСЬКИЙ ЗАВОД "ЕНЕРГОМАШСПЕЦСТАЛЬ"
    Донецьк. 28 квітня. Зарубіжний сертифікат якості на свою продукцію отримало одне з провідних підприємств Краматорська - ВАТ "Енергомашспецсталь". Високе визнання незалежних експертів, які тривалий час пропрацювали на підприємстві й ознайомилися з усіма аспектами випуску, отримали валки сталеві ковані листових, обтискних і сортових станів для гарячої прокатки чорних металів. У загальному обсязі виробництва акціонерного товариства вони займають близько 35 відсотків. Раніше "Енергомашспецсталь" працював на атомну промисловість Радянського Союзу. Взагалі ж підприємство, на якому сьогодні працює понад 3 тисячі робітників, спеціалізується на виробництві обладнання для

    гірничозбагачувальних комбінатів і прокатних валків для металургійних комбінатів. 15 відсотків виробів іде на експорт, у тому числі в Німеччину і Близький Схід. Отримання сертифіката дозволить заводу отримати доступ на величезний ринок Російської Федерації, а отже, поліпшити фінансовий стан і зберегти робочі місця. Найближчим часом "Енергомашспецсталь" планує продовжити роботу щодо сертифікації всієї своєї продукції.

    * * * * *

    ЗА УЧАСТЮ УКРАЇНИ В БРАЗИЛІЇ ЗАВЕРШИЛАСЯ ВИСТАВКА ОБОРОННИХ ТЕХНОЛОГІЙ "LAD 2003"
    Київ. 26 квітня.
    У виставковому центрі "Ріосентро" в бразильському місті Ріо-де-Жанейро завершила роботу четверта міжнародна виставка оборонних технологій для Латинської Америки "LAD 2003".
    "LAD 2003" є найбільшим у Латинській Америці форумом провідних компаній світу - виробників озброєння та військової техніки.
    Зразки озброєння та техніки для всіх видів збройних сил і силових структур на виставці демонстрували 250 підприємств, компаній та фірм з 51 країни світу.
    Україна на цій виставці була представлена делегаціями ДК "Укрспецекспорт" та її дочірніх підприємств "Прогрес" і "Спецтехноекспорт". На окремому стенді свої можливості продемонстрували також такі відомі підприємства українського оборонно-промислового комплексу, як ДП "Завод імені В.О. Малишева", КП "Харківське КБ з машинобудування імені О.О. Морозова", корпорація "ФЕД" (м. Харків), КЕМЗ "Іскра" (м. Запоріжжя), ВАТ "Топаз" (м. Донецьк), ТОВ "Аеротехніка" (Київська обл. ) та корпорація "ТАСКО" (м. Київ).
    Пропозиції українських виробників зброї привернули велику увагу спеціалістів ряду країн та відвідувачів виставки.
    За даними організаторів виставки, протягом чотирьох днів її відвідали близько 150 офіційних делегацій.

    * * * * *

    У ЛОЗАННІ НА КОШТИ КИЇВРАДИ БУДЕ ВСТАНОВЛЕНО ПАМ'ЯТНИК ВСЕСВІТНЬО ВІДОМОМУ УКРАЇНСЬКОМУ ТАНЦЮРИСТУ Й ХОРЕОГРАФУ СЕРЖУ ЛИФАРЮ
    Київ. 28 квітня.
    Пам'ятник всесвітньо відомому українському танцюристу й хореографу Сержу Лифарю (1905-1986) буде встановлено в Лозанні на кошти Київради. Відповідне рішення прийняли депутати Київради. Гроші на створення пам'ятника виділяються з коштів, передбачених на розвиток міжрегіональних зв'язків.
    У Національному музеї історії України напередодні була відкрита виставка
    "Серж Лифар Життя для танцю". Вона стала важливою подією в рамках проголошеного Президентом України Року культури в Україні.
    Серж Лифар - провідний соліст трупи Сергія Дягілєва
    "Російський балет", балетмейстер і танцюрист паризької Гранд Опера народився 2 квітня 1905 року в Києві. Перші уроки танцю він отримав у спеціальному класі при Київській опері. 3 1923 року Серж Лифар жив і працював у Франції, де 1933 року очолив Паризьку оперу. До 1956 року був танцюристом, створивши головні образи у виставах "Весілля Аврори" "Зефір і Флора", "Ромео і Джульєтта", "Лебедине озеро", "Ода", "Аполлон Мусагет", "Блудний син" та інші. Хореограф Серж Лифар відіграв значну роль у розвитку балетного мистецтва Франції, збагатив репертуар паризької опери, поставивши понад 200 оригінальних балетів і дивертисментів. Завдяки його зусиллям паризький театр став всесвітньо відомим храмом танцю. 1947 року

    Серж Лифар заснував у Парижі Інститут хореографії.
    Більш як 500 предметів творчої спадщини й особистих речей великого маестро передала Україні його дружина - Ліллан Алефельдт. Її нагороджено орденом Княгині Ольги І ступеня як засновника і президента фонду великого танцюриста і балетмейстера. Громадянку Королівства Данія відзначено цією високою нагородою за видатний особистий внесок у популяризацію культурно-художньої спадщини України й активну благодійну діяльність.
    У планах київських властей - на основі постійно діючої виставки в Національному музеї історії України створити музей легендарного танцюриста.

    26.04.03 №66




    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.