News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Tue, April 23, 18:54 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, April 23, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    23.04.03№62
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ОФІЦІЙНИЙ ВІЗИТ ПРЕЗИДЕНТА ГРУЗІЇ ЕДУАРДА ШЕВАРДНАДЗЕ В УКРАЇНУ
    Київ. 22 квітня.



    За підсумками першого дня перебування в Україні Президента Грузії Едуарда Шеварднадзе та його переговорів з главою Української держави Леонідом Кучмою підписано три двосторонні документи. Вони поповнили існуючу договірно-правову базу, яка нараховує понад 90 документів. Зокрема, підписано угоду між Кабінетом Міністрів України та виконавчою владою Грузії про прийом та передачу осіб, які незаконно перебувають на територіях держав. Другим документом стала угода між урядами двох країн про співробітництво в сфері інформації. Підписано також меморандум про співробітництво між Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва і Міністерством економіки, промисловості і торгівлі Грузії. Документи підписано у Маріїнському палаці у присутності президентів України і Грузії.
    Нинішній візит Президента Грузії в Україну має на меті підбиття підсумків розвитку двосторонніх відносин за десять років, що минули з часу підписання Договору про дружбу, співробітництво та взаємодопомогу, а також активізувати політичні, економічні та культурні відносини двох держав.
    Президенти України та Грузії обговорили широкий спектр питань двосторонніх відносин, шляхи подальшого вдосконалення стратегії українсько-грузинського співробітництва в економічній сфері, поглиблення співпраці в рамках ОЧЕС і ГУУАМ. Проаналізовано також проблеми вдосконалення механізмів забезпечення міжнародної безпеки, шляхи мирного врегулювання абхазького конфлікту, взаємодію в рамках ООН, ОБСЄ, Ради Європи, актуальні міжнародні та регіональні проблеми.
    Окремо йшлося про питання співпраці в рамках СНД, зокрема, щодо необхідності створення ефективно діючої зони вільної торгівлі. Особливу увагу було приділено закріпленню позитивних тенденцій зростання обсягів товарообігу, поглиблення співпраці України та Грузії в рамках реалізації економічних проектів, зокрема, створенню Євразійського транспортного коридору і спільної експлуатації поромної переправи Іллічівськ-Поті. Обговорювалося також коло проблем, пов'язаних з транспортуванням енергоносіїв до Європи територіями України та Грузії.

    * * * * *


    ВІД ТОГО, ЯК БУДЕ ПРОВЕДЕНО У КИЄВІ V ВСЕЄВРОПЕЙСЬКУ КОНФЕРЕНЦІЮ "ДОВКІЛЛЯ ДЛЯ ЄВРОПИ", ЗАЛЕЖАТИМЕ ІМІДЖ УКРАЇНИ ПРЕМ'ЄР-MIHICTP ВІКТОР ЯНУКОВИЧ ВВАЖАЄ, ЩО
    Київ. 22 квітня.
    Прем'єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що від того, як буде проведено у Києві наприкінці травня V Всеєвропейську конференцію міністрів охорони навколишнього середовища "Довкілля для Європи", залежатиме імідж України . "Подібні заходи Україна проводитиме ще не скоро, а тому нині потрібно докласти максимум зусиль, аби в учасників конференції, а це - представники 55 держав та впливових фінансових і політичних кіл світу, залишились якнайкращі враження про нашу державу", - заявив Прем'єр-міністр під час третього засідання Національного оргкомітету з підготовки та проведення V Всеєвропейської конференції "Довкілля для Європи".
    Віктор Янукович нагадав, що V Всеєвропейська конференція має бути проведена 21-23 травня у Києві. Передбачається, що в ній візьмуть участь понад тисячу гостей з різних країн світу, серед яких - міністри довкілля країн Європейської економічної комісії ООН, представники Центральної Азії, США, Канади, керівники провідних міжнародних організацій та фінансових установ, а також представники екологічних громадських організацій Європи.
    Під час засідання Національного оргкомітету, головою якого є Прем'єр-міністр, було проаналізовано і підбито підсумки підготовки до проведення Всеєвропейської конференції. Констатувалось, що Україна фактично готова приймати іноземних гостей і підготувала для затвердження на конференції відповідні документи. На засіданні визначено, що конференцію буде проведено у столичному Міжнародному виставковому центрі.
    Міністр екології та природних ресурсів Василь Шевчук поінформував, зокрема, що під час конференції планується підписання трьох протоколів: про стратегічну екологічну оцінку, про реєстри викидів і переносів забруднень та про відповідальність і компенсацію за збитки, спричинені внаслідок транскордонного впливу промислових аварій. Передбачається також підписання Стратегії екологічного партнерства і співробітництва між країнами Східної Європи, Кавказу і Центральної Азії та іншими країнами регіону ЄЕК ООН, Пріоритетних напрямів розвитку процесу "Довкілля для Європи" та Міністерської політичної декларації. Усі ці документи, за його словами, вже практично узгоджено. Водночас міністр зауважив, що для України особливо важливою є Рамкова конвенція про охорону та сталий розвиток Карпат, розгляд і підписання якої також заплановано на Всеєвропейській конференції. Крім цього, Україна готує на цей захід і спеціальну Національну доповідь про стан навколишнього середовища в Україні, а також презентацію книги "Гармонія життєвих сил Дніпра".

    * * * * *


    МІНІСТР ЗАКОРДОННИХ СПРАВ УКРАЇНИ ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИКАМИ СЕКРЕТАРІАТІВ ЦЄІ ТА ОЧЕС
    Київ. 22 квітня.
    Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко провів зустріч з керівниками секретаріатів Центральноєвропейської ініціативи (ЦЄІ) та Організації Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) Гарольдом Крайдом та Валерієм Чечелашвілі, які перебувають у Києві з офіційним візитом.
    Під час зустрічі було обговорено ряд актуальних питань діяльності ЦЄІ та ОЧЕС на сучасному етапі й, зокрема, співпраці цих організацій з розширеним Європейським Союзом. Відбувся також обмін думками щодо значення результатів Європейської Конференції, яка відбулася в Афінах, для європейського континенту в цілому й для України зокрема.
    Як було зазначено українським міністром у ході обговорення питання діяльності України в рамках ЦЄІ та ОЧЕС, Київ розглядає ці регіональні організації як важливий та дієвий механізм для інтеграції до європейського економічного та політичного просторів, забезпечення безпеки і стабільності в регіоні, а також зміцнення добросусідських взаємин між їх країнами-учасницями.
    Сьогодні Гарольд Крайд та Валерій Чечелашвілі візьмуть участь у засіданні національних координаторів країн-учасниць ГУУАМ.

    За словами речника, візит Гарольда Крайда в Україну має особливу вагу з точки зору поглиблення співробітництва в рамках ЦЄІ, а також підготовки до майбутньої зустрічі міністрів закордонних справ країн-учасниць ініціативи у червні у Вроцлаві (Польща), чергового щорічного самміту глав урядів країн-учасниць ЦЄІ, а також VI Економічного та чергового Молодіжного форумів, які проходитимуть в його рамках у листопаді.

    * * * * *


    В УКРАЇНІ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ШИРОКОМАСШТАБНИЙ ПРОЕКТ "АННА ФРАНК - УРОК ІСТОРІЇ", СПРЯМОВАНИЙ НА ВИВЧЕННЯ ІСТОРІЇ ГОЛОКОСТУ
    Київ. 22 квітня.
    У Києві урочисто відкрилася виставка "Анна Франк - урок історії", що стало початком широкомасштабного проекту, спрямованого на виховання терпимості в української молоді до національних меншин та вивчення історії голокосту. Організаторами проекту виступають Фонд "Anna Frank Hause" (Нідерланди), Єврейський фонд України, асоціація вчителів України "Нова доба", Український центр вивчення голокосту, Центр єврейської освіти України та Інститут Юдаїки.
    Як повідомив генеральний директор Єврейського фонду України Аркадій Монастирський, проектом "Анна Франк - урок історії" передбачено, зокрема, відкриття виставки фотографій і документів про часи голокосту, яка з Києва вирушить іншими містами України, проведення семінарів для вчителів історії українських шкіл, залучення дітей до проведення виставок "Анна Франк - урок історії", організація творчого конкурсу про життя національних меншин в Україні та видання підручника про життя єврейської меншини в Українській державі.
    Виставка, що відкрилася в Києві у Палаці дітей та юнацтва, експонуватиметься до кінця травня, а згодом з унікальними фотографіями та документами зможуть ознайомитися мешканці Одеси, Дніпропетровська, Донецька, Харкова, Чернігова, Хмельницького, Вінниці, Сімферополя, Львова та Чернівців. Передбачається, що проект "Анна Франк - урок історії" завершиться наприкінці 2004 року.
    У ході відкриття виставки у столиці відбулася також презентація нового видання книги "Щоденник Анни Франк", який було вперше видано українською мовою.
    Як відзначив на прес-конференції координатор проекту "Анна Франк - урок історії" у Східній Європі Норберт Нитерлейтнер, організований проект є спробою ще раз осягнути трагедію голокосту, розповісти сучасній молоді про усі жахи тієї доби.
    "Ми маємо взяти для себе важливий урок з цієї історії, навчитися терпимості до інших націй та рас, оскільки певні корені цього зла виявляються і сьогодні практично в кожному суспільстві, і майже в кожній державі є факти порушення прав людини" , - наголосив він.

    * * * * *


    УКРАЇНА Є ТАМ, ДЕ ЖИВЕ УКРАЇНСЬКИЙ ДУХ, ЗАЗНАЧИВ ГОЛОВА УКРАЇНСЬКОЇ ВСЕСВІТНЬОЇ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ МИХАЙЛО ГОРИНЬ НА ПРЕЗЕНТАЦІЇ КУБАНСЬКИХ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ У КИЄВІ
    Київ. 22 квітня. На запрошення Української Всесвітньої Координаційної Ради (УВКР) та з нагоди Року Росії в Україні з творчим звітом у Києві перебувають колективи Українського центру культури й мистецтв Лазарівського району міста Сочі Краснодарського краю Росії, їх презентація відбулася в Центральному державному архіві-музеї літератури і мистецтва України.
    В осередку української культури на Кубані зберігаються традиції України, популяризується українська народна музика, проводяться художні виставки. На базі Центру у 2000 році створено експериментальну лабораторію культури українців Росії, метою якої є об'єднання зусиль України та Росії для збереження й розвитку культури українського народу.
    Голова УВКР Михайло Горинь зазначив, що
    "Україна є там, де живе український дух". Тому, підкреслив він, УВКР робитиме все можливе для підтримки Українського центру культури й мистецтв на Кубані, оскільки за сотні кілометрів від рідної землі "важко нашим землякам" плекати рідне слово і звичаї.
    22 квітня у Київським міському Будинку вчителя відбувся концерт художнього колективу "Покуть" та дитячого фольклорного ансамблю "Рушничок". Директор Українського центру культури й мистецтв, заслужений працівник культури України і Кубані Ганна Гніденко наголосила:
    "ми покажемо Києву, як в Краснодарському краї співають українські пісні й шанують українську культуру".

    * * * * *


    ВЕЛИКИЙ УСПІХ СУПРОВОДЖУВАВ БАЛЕТНІ ВИСТАВИ НА СЦЕНАХ ТОКІО ТА ОЦУ, ЯКІ ВІДБУЛИСЯ ЗА ПРОЕКТОМ "МОЛОДІ АРТИСТИ УКРАЇНИ ТА ЯПОНІЇ"
    Токіо. 22 квітня. Великий успіх супроводжував балетні вистави "Молоді артисти України і Японії", які відбулися в рамках українсько-японського проекту в сфері культури. Серед учасників вистав були видатні митці - народні артисти України Вадим Писарєв, Інна Дорофієва, заслужений артист України Нобухіро Терада, а також молоді танцюристи - учні Київського державного хореографічного училища, Донецької школи хореографічного мистецтва Вадима Писарєва та балетної школи Мітіко Теради з міста Кіото.
    На сценах токійського Нового оперного театру та міста Оцу (префектура Сіга) було представлено балет "Корсар", сцени з багатьох класичних вистав. Виступи завершувалися яскравим українським "Гопаком".
    За словами губернатора префектури Сіга Йосіцугу Кунімацу, "безперечний успіх спільного українсько-японського культурного проекту демонструє наскільки широкими є можливості співпраці між двома народами".

    * * * * *


    У ЖИТОМИРСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ВІДБУДЕТЬСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ „МОДЕЛЬ ООН -- УКРАЇНА"
    Житомир, 22 квітня.
    Регіональна теоретично-практична конференція "Модель ООН -- Україна" відбудеться під егідою ООН з 15 по 18 травня в житомирській гуманітарній гімназії №23. Конференція буде присвячена ролі інформаційних технологій в освіті. 120 учнів ІХ-ХІ класів сільських шкіл пройдуть попередній конкурсний відбір та сформують делегації від кожного району області. На конференції буде відтворено процедуру проведення Генеральної асамблеї ООН. Місце проведення конференції вибрано не випадково: житомирська гімназія №23 вже 16 років є членом Асоціації шкіл ЮНЕСКО.
    Гуманітарний проект „Модель ООН -- Україна"  має за мету розширити знання українських старшокласників про структуру ООН та її роль в цілому світі. Проект існує з 1998 року. За цей час було проведено чотири всеукраїнські конференції та декілька регіональних: в Одесі, Харкові, Донецьку, Рівному, Львові, Запоріжжі та Кривому Розі. У Житомирі регіональна теоретично-практична конференція „Модель ООН -- Україна" проходитиме вперше.

    * * * * *


    У СЕВАСТОПОЛЬСЬКОМУ ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКОМУ КОЛЕДЖІ ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ ВИПУСК
    Севастополь. 22 квітня.
    У севастопольському військово-морському інституті імені П. Нахімова відбувся перший випуск військово-морського коледжу. На урочистому шикуванні погони мічманів були вручені 71 курсанту. Два з них закінчили учбовий заклад з відзнакою.
    Випускники коледжу продовжать службу на кораблях і у підрозділах Військово-Морських Сил України за фахом "експлуатація радіоелектронного обладнання, радіотехнічних засобів і засобів зв'язку", "експлуатація і ремонт систем озброєння", "експлуатація і ремонт енергетичних і електроенергетичних установок надводних кораблів і підводних човнів".
    За даними прес-служби ВМСУ, зараз у військово-морському коледжі продовжують навчання близько 120 курсантів. Цього року їхні лави поповнять ще 60 майбутніх фахівців.

    * * * * *


    ДВА ПРИКАРПАТСЬКИХ МУЗЕЇ ЗБАГАТИЛИ СВОЇ КОЛЕКЦІЇ ПИСАНОК
    Івано-Франківськ, 22 квітня
    . Напередодні Великодня два музеї Івано-Франківщини збагатили свої колекції традиційних розписних яєць - писанок. Виставку писанок Юстини Нагорняк відкрито у Івано-Франківському художньому музеї. 83-річна Ю. Нагорняк передала в дар музею понад 40 писанок зі своєї колекції, серед яких є розписані страусине, качаче, гусяче яйця та навіть яйце банківської курочки.           
    Ю. Нагорняк народилася на Стрийщині, а зараз проживає у США. Писанкарством вона займається з восьми років, щорічно виготовляючи понад тисячі писанок. Її писанки є навіть у колекції Папи Римського.
    Десяте регіональне дитяче свято писанки відбулося у неділю в Коломиї. Зазвичай писанкарів збирали в Івано-Франківську, однак ювілейний захід вирішили провести біля найбільшої колекції писанки у світі - Коломийського музею писанки. На свято зібралися понад 50 юних писанкарів з різних областей України. Кожен учасник демонстрував писанковий розпис, притаманний його регіону. Діти розповідали, що ходять по рідному селу в пошуках давніх писанок, вивчають символічне значення їх орнаментів. Найкращі роботи, відзначені журі, організатори свята передали в дарунок Коломийському музею писанки. Тепер вони стануть частиною його експозиції.

    * * * * *




    ПОЛТАВСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "ПРОСВІТИ" ВІДКРИЛА САЙТ В ІНТЕРНЕТІ
    Полтава. 22 квітня.
    Полтавська обласна організація Всеукраїнського товариства "Просвіта" ім. Тараса Шевченка відкрила свій офіційний сайт в мережі Інтернет за адресою: www.prosvita.poltava.ua  На сайті розміщена інформація про статут, програми, структуру та історію товариства "Просвіта". Також сайт має форум, що дозволяє будь-якому користувачу безпосередньо звернутися до представників товариства "Просвіта", а також висловити власну думку щодо різноманітного кола проблем. Зокрема, будь-який бажаючий може внести свої пропозиції чи опублікувати свою новину, статтю чи відгук.
    Інформація сайту подана українською, англійською і російською мовами, містить щоденні регіональні новини (політика, культура, суспільство, освіта, історія, релігія). Сайт також містить інформацію про регіон, у тому числі історичні, освітні і культурні досягнення, інформацію про партії і громадські організації Полтавської області.
    Cайт відкрито в рамках проекту товариства - "Віртуальна Україна", що ставить за мету створення в Інтернеті цікавих та корисних україномовних ресурсів. Як заявив журналістам на прес-конференції голова полтавської "Просвіти" Микола Кульчинський,

    "це - крок до сучасних інформаційних технологій, які ми хочемо використати для поширення знань як про сучасне суспільне життя, так і про минулі події з життя українського народу."
    Довідка: Всеукраїнське товариство "Просвіта" ім. Тараса Шевченка - громадська культурно-просвітницька організація. Товариство є правонаступником "Громади" (1860 р. - поч. ХХ ст.), "Просвіти" (1868-1939 рр.) і Товариства української мови ім. Тараса Шевченка (1989-1991 рр.). Товариство в основу своєї діяльності ставить утвердження української національної ідеї, українського національного відродження, розвиток національної культури та піднесення духовності і добробуту українського народу.

    * * * * *


    У КІРОВОГРАДІ ОБ'ЄДНАНІ СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТИ ІНІЦІЮЮТЬ СПОРУДЖЕННЯ ПАМ'ЯТНИКА ВИННИЧЕНКОВІ
    Кіровоград. 22 квітня. Кіровоградська обласна організація Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) вирішила взяти на себе справу спорудження пам'ятника видатному українському письменнику і політику Володимирові Винниченку. Поштовхом для такого рішення стала проведена обласною організацією партії у жовтні 2002 року  науково-практична конференція "Володимир Винниченко і українська соціал-демократія" із залученням відомих в Україні вчених і політиків. 
    Як розповів секретар обкому СДПУ(о) Сергій Грінченко, бюро обкому прийняло рішення про добровільну участь у збиранні коштів на пам'ятник членів партії. Вже надійшли перші пожертви, що дозволяє розпочати детальну розробку проекту. Кіровоградський скульптор Аркадій Мацієвський запропонував три варіанти скульптури, які обком пропонує для обговорення митцями, літераторами, широкою громадськістю .                                                 
    Володимир Кирилович Винниченко (1880-1951) народився у селі Веселий Кут Єлисаветградського повіту на Херсонщині (тепер Григор'ївка Кіровоградської області). Навчався у сільській народній школі, згодом у Єлисаветградській гімназії, на юридичному факультеті Київського університету.

    * * * * *


    ШВИДКУ ДОПОМОГУ ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ ПОВНІСТЮ УКОМПЛЕКТОВАНО АВТОМОБІЛЯМИ
    Івано-Франківськ, 22 квітня.
    Івано-Франківська обласна державна адміністрація придбала за бюджетні кошти для кожного району області автомобілі швидкої допомоги. 15 нових, УАЗів передано для обслуговування сільської місцевості. Усі машини є повноприводними, що дозволяє експлуатувати їх у гірській місцевості.             
    Ще 5 років тому середній вік автомобілів швидкої допомоги в області складав понад 10 років, сьогодні - 4-5 років. За словами начальника обласного управління охорони здоров'я Михайла Яворського, за останні 5 років на кошти обласного бюджету було придбано 148 автомашин.
    "На цей рік всі райони забезпечені машинами „швидкої" повністю", - сказав М. Яворський під час офіційної передачі машин.
    Один автомобіль швидкої допомоги здійснює за добу 20-30 виїздів. Через таке навантаження щорічно 2-3 автомобілі виходять з ладу. Отже, на думку головного лікаря Івано-Франківської станції швидкої допомоги Ігоря Ковалюка, наступного року перед медиками знову постане необхідність купувати кілька нових автомобілів. Але на сьогоднішній день "швидка" забезпечена стовідсотково.

    23.04.03№62




    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.