News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Wed, May 01, 18:01 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, April 18, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    18.04.03 №58
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    В АФІНАХ ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ПРОВІВ РЯД ЗУСТРІЧЕЙ З ЛІДЕРАМИ ДЕРЖАВ-УЧА СНИЦЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ Афіни. 17 квітня. Перебуваючи з візитом в Афінах, Президент України Леонід Кучма провів ряд зустрічей з лідерами держав-учасниць Європейської конференції.
    Зокрема, Президент України Леонід Кучма провів двосторонню зустріч з Президентом Молдови Володимиром Вороніним.
    У ході розмови було відзначено, що останнім часом значно активізувався діалог між обома країнами на найвищому рівні.
    Глави держав обговорили внутрішньополітичну ситуацію в Україні та Молдові.
    Леонід Кучма поінформував Володимира Вороніна про основні засади проголошеної ним політичної реформи в Україні, а також про результати свого недавнього візиту до країн Середньої Азії як Голови ради глав держав СНД. Президент України відзначив позитивні тенденції, які намітились у процесі врегулювання Придністровського конфлікту.
    Співрозмовники також наголосили на продовженні співпраці у питаннях реалізації курсу на європейську та євроатлантичну інтеграцію, прийнятого обома країнами, обмінялися думками щодо розширення ЄС, а також головних тем, які винесено на розгляд Європейської Конференції.
    Президент України Леонід Кучма провів зустріч з Президентом Франції Жаком Шираком.
    Сторони відзначили високий рівень взаємовідносин між Україною і Францією. Жак Ширак висловив переконання, що ця зустріч стане позитивним імпульсом для активізації політичного діалогу та поглиблення двосторонніх відносин між країнами.
    Під час розмови йшлося також про питання асоційованого членства України в ЄС.
    "Мені хотілося б запевнити вас, що Франція буде підтримувати лінію щодо здобуття Україною асоційованого членства", - підкреслив Жак Ширак.
    Глава Української держави запросив Жака Ширака відвідати Україну, який із задоволенням прийняв запрошення.
    Президент України Леонід Кучма зустрівся з Прем'єр-міністром Угорщини Петером Меддяші.
    Під час цієї зустрічі сторони відзначили високий рівень діалогу між Україною та Угорщиною, а також наголосили на можливості поширення співробітництва як на двосторонньому, так і на міжрегіональному рівнях.
    Прем'єр-міністр Угорщини підкреслив, що його держава завжди підтримувала Україну в її прагненні інтегруватися у європейські та євроатлантичні структури.
    Петер Меддяші зазначив, що Угорщина зацікавлена у членстві сусідніх країн в Європейському Союзі та у їх динамічному розвитку.
    Глава Української держави розповів про основні засади політичної реформи, запропонованої ним в Україні, зупинився на основному принципі взаємної відповідальності законодавчої та виконавчої гілок влади.
    Сторони обговорили питання співпраці у проведенні протипаводкових заходів, а також домовилися про пошуки прийнятних рішень для розв'язання проблем, які можуть виникнути із введенням візового режиму. Леонід Кучма повідомив про основні домовленості щодо візового режиму, які на сьогодні вже існують між Україною та Польщею, Україною та Словаччиною.
    Президент України запросив Прем'єр-міністра Угорщини відвідати Україну для обговорення напрямків подальшої співпраці між обома країнами в усіх сферах.
    Президент України Леонід Кучма зустрівся з Президентом Литви Роландасом Паксасом.
    Глава Української держави привітав Роландаса Паксаса з обранням його Президентом і вступом Литви до Європейського Союзу.
    Леонід Кучма подякував Роландасу Паксасу за підтримку України в її євроінтеграційних прагненнях.
    Сторони обмінялися думками про економічну та політичну ситуацію в Україні. Леонід Кучма поінформував про основні засади політичної реформи, запропонованої ним в Україні.
    Під час розмови було обговорено питання пом'якшення візового режиму між обома державами за принципом, який вже існує між Україною і Польщею та Україною і Словаччиною. Президенти домовилися, що питання візового режиму буде винесено для обговорення та погодження на рівні Міністерств закордонних справ України та Литви з подальшим підписанням міжурядової угоди щодо цього.
    Роландас Паксас запросив Леоніда Кучму відвідати Литву з офіційним візитом.


    * * * * *

    ПІД ЧАС ЗУСТРІЧІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ЛЕОНІДА КУЧМИ З ПРЕЗИДЕНТОМ ЄВРОКОМІСІЇ РОМАНО ПРОДІ ОБГОВОРЕНО АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ
    Афіни. 17 квітня. У рамках участі Президента України Леоніда Кучми у Європейській конференції в Афінах відбулася зустріч Глави Української держави з Романо Проді. Президент Європейської Комісії відзначив серйозні економічні зрушення та зміцнення політичної стабільності в Україні.
    Під час цієї зустрічі обговорено питання європейської інтеграції України. Романо Проді наголосив, що
    "вкрай важливим для всіх європейців є те, щоб в українському суспільстві не панувала думка, що позиція ЄС - це чергове пересування "залізної завіси" на схід. Натяку на це навіть не може бути".
    У зв'язку з цим Романо Проді обговорив з Леонідом Кучмою детальну програму розвитку і суттєвого поглиблення відносин між Україною та ЄС, насамперед у галузі транспорту й комунікацій на базі конкретних проектів. Президент Європейської Комісії підкреслив, що в співробітництві з Україною настав час переходу від короткострокових до середньо- та довгострокових проектів.

    Сторони домовилися про підготовку до проведення зустрічі Леоніда Кучми та Романо Проді, яка має відбутися у цьому році.
    Під час розмови також особливу увагу було приділено врегулюванню Придністровського конфлікту.
    Леонід Кучма поінформував Романо Проді про заплановане на 17 травня цього року в Україні відзначення Дня Європи.
    Президент України Леонід Кучма також провів коротку бесіду із Генеральним Секретарем Ради ЄС Хав'єром Соланою. Були обговорені питання реалізації євроінтеграційних кроків України, поглиблення співпраці України з ЄС, а також проблема врегулювання Придністровського конфлікту.


    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА В АФІНАХ ЗУСТРІВСЯ З ГЕНЕРАЛЬНИМ СЕКРЕТАРЕМ ООН КОФІ АННАНОМ
    Афіни. 17 квітня.
    Президент України Леонід Кучма у ході роботи Європейської конференції, яка проходить в Афінах, зустрівся з Генеральним Секретарем ООН Кофі Аннаном.
    Сторони обговорили питання співробітництва між Україною та цією світовою організацією.
    Кофі Аннан відзначив активну участь України в діяльності ООН. Він високо оцінив миротворчу діяльність України у вирішенні проблем, з якими стикається ООН і міжнародна спільнота. "ООН розраховує на Україну у післявоєнній розбудові Іраку", - сказав Генеральний Секретар ООН.
    Кофі Аннан подякував Главі Української держави за
    "надзвичайно вчасну пропозицію щодо лікування та реабілітації постраждалих іракських дітей у лікувальних і санаторних закладах України".
    Під час розмови було обговорено також інші пропозиції щодо надання українською стороною гуманітарної допомоги післявоєнному Іраку.
    Генеральний Секретар ООН висловив задоволення минулим візитом до України і подякував Леоніду Кучмі за прекрасну організацію візиту і гостинність.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ВИСЛОВИВ ЗАДОВОЛЕННЯ РЕЗУЛЬТАТАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ
    Афіни. 17 квітня. Президент України Леонід Кучма висловив задоволення результатами Європейської конференції, яка проходить в Афінах.
    "Ця конференція має величезне значення для самої України, по-перше, бо Україна була її повноцінним учасником. По-друге, важливою є сама атмосфера виступів усіх учасників, в яких пролунала тверда впевненість, що Україна є в Європі, але, в першу чергу, все залежить від самої України, від того, які процеси відбуватимуться в країні. А з боку учасників конференції Україні буде надано всіляке сприяння", - сказав Леонід Кучма під час спілкування з журналістами.


    * * * * *


    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ВІДКРИВ У АФІНАХ ВИСТАВКУ СУЧАСНОГО УКРАЇНСЬКОГО МИСТЕЦТВА  "УКРАЇНСЬКІ КОЛЬОРИ"
    Афіни. 17 квітня.
    Президент України Леонід Кучма, перебуваючи в Афінах для участі в Європейській конференції, відкрив виставку сучасного українського мистецтва  "Українські кольори", розміщену в Культурному центрі "Механікі".
    Глава держави висловив задоволення тим, що цю виставку відкрито в Грецькій столиці під час роботи Європейської конференції.
    "Для мене дуже приємно, що я присутній на відкритті виставки українських митців, і особливо приємно, що це відбувається в Греції, в Афінах, в місті, де все - історія", - сказав Леонід Кучма. Він також згадав свій минулий візит до Афін і наголосив, що місто змінили новобудови, "але все це гармонійно вписується в історію. Це - заслуга архітекторів і людей, які будують це місто".
    За словами Леоніда Кучми, Афіни будуть чарівними під час відкриття Олімпійських ігор 2004 року.
    Оглянувши виставку, Глава Української держави висловив впевненість, що наші країни стануть ближчими одна до одної.
    "Дума єдина - бачити наші країни, Європу багатими і процвітаючими", - сказав він.
    Глава держави подякував організатору виставки Продромосу Емфіедзоглу та художникам, побажавши їм творчої та життєвої удачі.
    У свою чергу, Продромос Емфіедзогл  зазначив, що між Україною та Грецією існують багаторічні і стабільні стосунки і побажав, щоб вони розвивалися краще. Він також поінформував Президента України про свою готовність організувати спільну українсько-грецьку виставку сучасного мистецтва в Україні.


    * * * * *


    ВЕРХОВНА РАДА СХВАЛИЛА ПРОГРАМУ ДІЯЛЬНОСТІ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
    Київ. 17 квітня. Народні депутати України прийняли Програму діяльності Кабінету Міністрів України. "За" проголосувало 335 народних депутатів. Відтак, протягом року Кабінет Міністрів України зможе спокійно працювати, адже згідно з чинним законодавством ніхто не має права у цей час ставити питання про відставку Уряду.
    Програма діяльності Кабінету Міністрів України "Відкритість. Дієвість. Результативність" розроблена відповідно до Конституції України та положень Послання Президента до Верховної Ради "Європейський вибір. Концептуальні засади стратегії економічного і соціального розвитку

    України на 2002-2011 роки". Програма складається з кількох розділів: соціально-гуманітарний розвиток, захист прав і свобод громадян, поглиблення ринкових перетворень та удосконалення державного управління трансформаційними процесами, структурні зрушення та підвищення конкурентоспроможності економіки, зміцнення обороноздатності держави.
    Основною метою урядової політики є підвищення якості життя населення, забезпечення прав і свобод громадян, створення можливостей для вільного розвитку особистості на основі сталого економічного зростання. Програма визначає головні пріоритети розвитку держави на найближчі кілька років
    Президент України Леонід Кучма позитивно оцінив схвалення Парламентом Програми дій Уряду.
    "Я позитивно ставлюся до того, що сьогодні прийнята Програма Уряду, причому прийнята конституційною більшістю. Це значить, що весь Парламент взяв на себе відповідальність".
    При цьому Президент України висловив переконання, що голосування показало наявність у Парламенті більшості, "яка  сформувала цей Уряд і сьогодні підтримала цю Програму".
    "Я думаю, що це сьогодні головна подія в Україні. Дай Боже, цьому Уряду виконати те, за що він взяв на себе відповідальність", - сказав Леонід Кучма.


    * * * * *

    У РАМКАХ РОКУ РОСІЇ В УКРАЇНІ ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ "УКРАЇНСЬКА КНИГА - ЧИТАЧАМ РОСІЙСЬКИХ БІБЛІОТЕК"
    Київ. 17 квітня. Презентація проекту "Українська книга - читачам російських бібліотек" у рамках Року Росії в Україні відбулася в Російському медіа-центрі. Ініціаторами проекту є Українське товариство сприяння соціальним інноваціям і комітет Верховної Ради України з питань   законодавчого   забезпечення   правоохоронної діяльності.
    Приводом для цієї презентації став вихід у видавництві Верховної Ради України російського перекладу монографії "Велика розтока (Глобальні проблеми сучасності. Історико-соціологічний аналіз)", що незабаром має надійти до 236 бібліотек усіх регіонів Росії.
    За словами радника-посланника Посольства Російської Федерації в Україні Всеволода Лоскутова, цей захід є свідченням відновлення наукових зв'язків між двома країнами та активізації співпраці у гуманітарній сфері.
    Наступним кроком у реалізації проекту "Українська книга - читачам російських бібліотек" має стати видання російського перекладу східноукраїнської поезії XX століття.


    * * * * *

    ВИСТАВКА ФАНТАСМАГОРІЙ АСРОРА МУРАДОВА ВІДКРИЛАСЯ У КИЇВСЬКІЙ ГАЛЕРЕЇ "ГРИФОН"
    Київ. 17 квітня. Персональна виставка Асрора Мурадова, що відкрилася в галереї "Грифон" на вулиці Костельній у Києві, вражає суто східним буянням фарб, властивою лише Півдню насиченістю кольору. Полотна - фантасмагоричне переплетіння казкових персонажів із "Тисячі й однієї ночі" і дивовижних створінь, породжених фантазією художника.
    Часом вони вражають здатністю Мурадова відобразити фарбами нематеріальні поняття: тугу, біль, захоплення, і, навіть, зупинити час, зробити його відчутним (як на полотні "Між учора і завтра"). Іноді картини Асрора викликають відчуття недомовленості фрази,  незавершеності жесту.
    В інтерв'ю кореспонденту Укрінформу художник зізнався, що пише свої видіння без попередніх ескізів, практично "начисто", прислухаючись лише до власних емоцій, до інформації, яка йде звідкись із зовні. Це робить кожен мазок неповторним, миттєвим, як внутрішній мікросвіт і зовнішній макрокосмос. Водночас будь-яка робота наповнена глибоким філософським змістом, що змушує зазирнути в самого себе. Такою є "Дорога до храму", що чимось нагадує хрестоматійне зображення Вавілонської вежі. Вдивляючись у напівзруйновані контури, розумієш, що можливість звести храм ще не втрачена - треба лише знову почати розуміти один одного.
    Здатність розуміння на міжособистісному міжнаціональному, міжрелігійному рівні закладена в особистості автора.
    Довідка: Асрор Мурадов народився в м. Душанбе (Таджикистан), де закінчив художнє училище. Однак Мурадова можна вважати українським художником. З 1989 року він живе і працює в Кам'янці-Подільському. За цей час взяв участь у 25 виставках (всі в Україні), із них шість - персональні. Проте роботи живописця розійшлися по всьому світу, їх можна зустріти в Чернівецькому художньому музеї, галереях і приватних колекціях України, Німеччини, Італії, Франції, Іспанії, Канади, Ізраїлю, Польщі, США та інших країн.


    * * * * *

    У КИЄВІ ПРОХОДИТЬ ШАХОВА КЛУБНА ПЕРШІСТЬ КОНТИНЕНТУ СЕРЕД СПОРТСМЕНІВ З ВАДАМИ СЛУХУ
    Київ. 17 квітня. У столиці України стартував 16-й клубний чемпіонат Європи з шахів серед спортсменів з вадами слуху. Боротьбу за перемогу ведуть дванадцять команд з 12-ти країн - України, Білорусі, Росії, Литви, Болгарії, Словаччини, Хорватії, Німеччини, Англії, Швеції, Італії та Швейцарії.
    У ході урочистої церемонії відкриття турніру виступили президент Національного параолімпійського комітету України Валерій Сушкевич і президент Федерації шахів України Віктор Петров.
    Честь України на чемпіонаті захищає шаховий клуб "Каштан" у складі майстрів Володимира Коваленка, Володимира Семичишина, Петра Бабія, Олексія Мусієнка і Юрія Зуєва. Тренер - Спартак Височин.
    Наші спортсмени в 1993 і 1997 роках двічі ставали срібними призерами таких чемпіонатів. На думку керівника української команди Тараса Мазуренка, шанси господарів змагань на перемогу дуже високі, оскільки всі наші учасники мають солідний міжнародний досвід.
    Чемпіонат триватиме до 20 квітня. У першому турі українська збірна зустрічається з шахістами Словаччини (клуб "Глоговець").


    18.04.03 №58

    ВИСТУП ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ЛЕОНІДА КУЧМИ
    НА ЄВРОПЕЙСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ "НОВЕ СУСІДСТВО ЄС"


    м. Афіни, 17 квітня 2003 року


    Шановний пане Голово, Шановні колеги, Пані та панове!
    Дякую за запрошення взяти участь у роботі Євроконференції як її учасника.
    Вчора була відкрита нова віха в історії континенту. Україна вітає нинішнє розширення ЄС. Зроблено суттєвий крок у створенні нової "Об'єднаної Європи".
    Ми високо цінуємо той факт, що, незважаючи на безпрецедентну складність завдань з реформування та розширення, Євросоюз не замикається у собі. У цьому контексті ухвалення, а головне, реалізація нової концепції "Ширша Європа - сусідство" матимуть важливе значення для поширення зони стабільності і процвітання.
    Нам особливо імпонує поєднання комплексного і індивідуального підходів, закладене у цій концепції. У цьому сенсі ми вітаємо поширення комунікації Єврокомісії на усі країни, що межують з ЄС.
    Україна підтримує також готовність Євросоюзу брати більш активну участь у вирішенні відкритих та законсервованих конфліктів. Перш за все - це остаточне врегулювання ситуації навколо Придністров'я.
    Що стосується власне відносин Україна - ЄС, то наша позиція гранично чітка і недвозначна. Україна вітає все, що наближає її до реалізації стратегічної мети - повноправного членства в ЄС у довгостроковій перспективі. Відповідно, ми не можемо погодитись з тим, що цю перспективу підміняє.
    Тому із задоволенням сприймаємо запропоновані можливості з асиметричного відкриття ринків, створення зони вільної торгівлі, поширення всіх чотирьох свобод і розглядаємо їх як важливі етапи повномасштабної інтеграції України в ЄС.
    Хочу, щоб мене вірно зрозуміли. Для України головне не терміни, а зміст. Скажу навіть більше - Київ не зацікавлений у форсуванні питання про членство в ЄС. Більш актуальними для нас сьогодні є завдання щодо вступу до СОТ, а також адаптації внутрішнього законодавства до стандартів ЄС.
    Не менш важливе питання - виконання УПС. Із вдоволенням відзначу, що обидві сторони констатували суттєвий прогрес у реалізації Угоди в усіх напрямах.
    Наші європейські партнери можуть і надалі розраховувати на Україну в плані її активної участі у миротворчих операціях, взаємодії та підтримки в питаннях спільної зовнішньої політики та політики безпеки, а також співробітництва в сфері юстиції та внутрішніх справ.
    Разом з тим, ми хотіли б отримати підтвердження того факту, що необговорення питання про членство сьогодні не означає, що воно остаточно і назавжди знімається з порядку денного.
    Говорячи словами Демокріта -
    "Ми не стільки потребуємо допомоги друзів, скільки впевненості, що ми й отримаємо".
    Шановні колеги!
    Мені здається, що ми присутні при формуванні нової, можливо, безпрецедентної форми спілкування держав. Я б назвав це Дружнім Союзом. Союзом не у формальному, а у більш високому, світоглядному, якщо хочете, духовному сенсі.

    Дякую за увагу!





    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.