News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Fri, March 29, 05:25 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, April 17, 2003, 10:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    17.04.03 №57
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ПЕРЕБУВАЮЧИ З ВІЗИТОМ В АФІНАХ, ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПРОВІВ РЯД ЗУСТРІЧЕЙ З ЛІДЕРАМИ ДЕРЖАВ-УЧАСНИЦЬ  ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ
    Київ. 16 квітня.
    Під час зустрічі Президента України з Канцлером Німеччини  Герхардом Шредером  висловлювалося  взаємне бажання  в продовженні політичного діалогу між Україною та Німеччиною. У цьому зв'язку сторони домовилися про проведення 5-х українсько-німецьких  політичних консультацій в Німеччині у другій половині  цього року. Було обговорено також питання створення газового консорціуму. Леонід Кучма підтвердив те, що в 3-й декаді травня відбудеться зустріч експертів високого рівня для розгляду конкретних питань, пов'язаних із створенням газового консорціуму.
    Під час  розмови із Президентом України Леонідом Кучмою Президент Мальти Гвідо де Марко
    висловив повагу  до політики українського Президента і відзначив позитивні зрушення  в економіці, які відбуваються в Україні.  Він побажав Главі української держави  успішних кроків на шляху  європейської інтеграції і привітав те, що Україна вперше є учасником Європейської конференції. Гвідо де Марко запросив Президента України відвідати з офіційним візитом Мальту.
    Під час зустрічі з Президентом Румунії Іоном Ілієску  сторони обмінялися думками   щодо економічного розвитку обох країн. Іон Ілієску відзначив високі показники економічного розвитку, які спостерігаються в Україні останнім часом. Президенти торкнулися питання стану підготовки до підписання Договору про українсько-румунський державний кордон. Іон Ілієску та Леонід Кучма висловилися за необхідність прискорення  завершення цієї роботи, щоб підписати  Договір у ході наступної зустрічі  Президентів, яка має відбутися у червні цього року в Україні.
    У ході бесіди з Прем'єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі було проаналізовано результати минулого візиту Президента України до Італії в листопаді минулого року. З боку Берлусконі  була висловлена готовність  до здійснення візиту в Україну в жовтні цього року та підтримку України в її євроінтеграційних прагненнях.
    Під час розмови із Прем'єр-міністром Данії Андерсом Фог Расмуссеном йшлося про кроки України на євроінтеграційному шляху. Президент України висловив подяку  датському Прем'єру за послідовну політику Данії щодо євроінтеграційних устремлінь України і постійну підтримку їх.  А. Расмусен висловив задоволення зустріччю і підкреслив, що Данія уважно спостерігає за  кроками України  на шляху євроінтеграції і підтримує їх.
    У ході бесіди із Президентом Польщі Александром Кваснєвським
    було обговорено стан двосторонніх відносин, Президенти підтвердили домовленість  щодо наступної зустрічі  на початку  липня цього року.
    Під час зустрічі із Президентом Сербії і Чорногорії Світозаром Маровичем Президент України особисто привітав співбесідника із призначенням і побажав успіхів у розбудові нової держави. Президент Сербії і Чорногорії подякував Президенту України за постійну підтримку з боку України. Він також висловив особисту подяку Леоніду Кучмі за спрямування зовнішньополітичної діяльності України на розбудову взаємовигідних відносин із Сербією та Чорногорією.
    Під час розмови із Прем'єр-міністром Словаччини Міколашем Дзуріндою сторони оцінили стан нинішніх двосторонніх відносин. Прем'єр-міністр Словаччини запросив  Президента України взяти участь у засідання Вишеградської четвірки, яке відбудеться в Словаччині в червні цього року.


    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПРОВІВ  ДВОСТОРОННЮ ЗУСТРІЧ З ПРЕЗИДЕНТОМ МОЛДОВИ ВОЛОДИМИРОМ ВОРОНІНИМ
    Київ. 16 квітня.
    Президент України Леонід Кучма, який перебуває в Грецькій Республіці для участі в Європейській Конференції, провів  двосторонню зустріч з Президентом Молдови Володимиром Вороніним.
    У ході розмови було відзначено, що останнім часом значно активізувався діалог між обома країнами на найвищому рівні.
    Глави держав обмінялися думками щодо внутрішньополітичної ситуації в Україні та Молдові.
    Леонід Кучма поінформував Володимира Вороніна про основні положення, проголошеної ним політичної реформи в Україні, а також про результати свого недавнього візиту до країн Середньої Азії, як Голови ради глав-держав СНД. Президент України відзначив позитивні тенденції, які намітилися  у процесі врегулювання Придністровського конфлікту.
    Співрозмовники також наголосили на продовженні співпраці у питаннях реалізації курсу, прийнятого обома країнами, на європейську та євроатлантичну інтеграцію, обмінялися думками щодо розширення ЄС, а також головних тем, які винесено на розгляд Європейської Конференції. 
    Сторони також обмінялися думками щодо  останніх подій у світі.       


    * * * * *

    СПІВПРАЦЯ У НОВОМУ ФОРМАТІ ВЗАЄМОДІЇ З ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ ДАЛА ЗМОГУ ВИРІШИТИ РЯД КЛЮЧОВИХ ПРОБЛЕМ РОЗВИТКУ УКРАЇНИ
    Київ. 16 квітня.
    Програма діяльності Кабінету Міністрів України "Відкритість, дієвість, результативність" є результатом спільної роботи урядовців, народних депутатів

    України представників регіонів, громадськості та науковців, зазначив з парламентської трибуни Прем'єр-міністр України Віктор Янукович. Він доповідав у Верховній Раді України про Програму діяльності Кабінету Міністрів України, наголосивши при цьому, що документ пройшов широке публічне обговорення, в тому числі і на громадських слуханнях, основні його положення підтримані Національною академією наук України.
    Як відзначив Прем'єр-міністр, вже п'ятий місяць Кабінет Міністрів працює
    "у новому форматі взаємодії" з Верховною Радою України і має позитивні результати у вирішенні ключових проблем розвитку нашої держави. Він зупинився на деяких з них. Зокрема, наголосив, що результатом тісної співпраці Кабінету Міністрів і Верховної Ради є виконання бюджету за перший квартал. Маємо приріст загальної суми доходів Державного бюджету близько 20 відсотків, а податкових надходжень - на 34 відсотки, підкреслив глава уряду. Він поінформував, що доходна частина загального фонду Державного бюджету на 24 відсотки перевищила надходження за відповідний період минулого року. Видатки здійснювалися відповідно до бюджетних призначень, уряд відмовився від "ручного режиму управління видатками" , підкреслив Віктор Янукович. Стовідсотково профінансовано видатки загального фонду на заробітну плату у бюджетній сфері і грошове забезпечення військовослужбовців, а також пенсії і соціальний захист чорнобильців. Повністю профінансовано комунальні послуги та енергоносії. Більше того - це все забезпечено при виконанні значних зобов'язань по державному боргу - майже 2,7 млрд. грн., наголосив глава уряду. Він також підкреслив, що нині Кабінет Міністрів цілеспрямовано працює над погашенням заборгованостей соціального характеру, накопичених у минулі роки.
    Прем'єр-міністр зупинився на проблемах, які ще існують в Кабінеті Міністрів у питаннях подолання негативних явищ у соціально-економічній сфері в країні.


    * * * * *

    У ПРОГРАМІ СВОЄЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНСЬКИЙ УРЯД ВИЗНАЧИВ РЯД НЕВІДКЛАДНИХ ЗАВДАНЬ ТА МЕХАНІЗМІВ ДЛЯ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ В КРАЇНІ
    Київ. 16 квітня. Прем'єр-міністр України, доповідаючи у Верховній Раді України про Програму діяльності уряду, визначив ряд невідкладних завдань та механізмів їх реалізації, які необхідно синхронно запроваджувати разом з податковою реформою.
    Віктор Янукович одним з перших завдань поряд із проведенням податкової реформи назвав пенсійне реформування. Зокрема, це зниження навантаження на фонд оплати праці. Він підкреслив, що необхідно забезпечити становлення та захист прав власності, інвесторів та кредиторів, а також вдосконалити корпоративне управління та забезпечити розвиток фондового ринку. Необхідною є також і подальша розбудова фінансового сектора - інститутів спільного інвестування, страхових та пенсійних фондів, інших небанківських установ. Віктор Янукович наголосив, що
    "завдання дуже складні, їх вирішення вимагає напруженої роботи разом із Верховною Радою".
    Прем'єр-міністр повідомив, що уряд вже розробив та вніс до парламенту ряд відповідних законодавчих ініціатив, зокрема, проект закону "Про акціонерні товариства". Кабінет Міністрів вживає необхідних заходів для забезпечення повнофункціональної діяльності Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг. Наша спільна відповідальність - досягти прозорості функціонування цього сегменту фінансового сектора, відродити довіру громадян до пенсійних та інвестиційних накопичень і вкладень, створити умови для їх прибутковості, наголосив Прем'єр-міністр. За словами Віктора Януковича, будуть упорядковані контролюючі функції органів з перевірки суб'єктів підприємницької діяльності і забезпечено неухильне виконання принципу персональної відповідальності посадових осіб за прийняття неефективних регуляторних рішень. Окремо Прем'єр-міністр зупинився на питаннях приватизації, розвитку і фінансуванні науки, культури, освіти, медицини.


    * * * * *

    ПІД ЧАС ПРЕЗЕНТАЦІЇ ПРОГРАМИ ДІЯЛЬНОСТІ УРЯДУ ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР ВІКТОР ЯНУКОВИЧ ВИЗНАЧИВ ПРІОРИТЕТНІ ГАЛУЗІ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОЇ ЕКОНОМІКИ
    Київ. 16 квітня. Під час презентації Програми діяльності уряду у Верховній Раді Прем'єр-міністр України визначив пріоритетні галузі розвитку української економіки, які потребують активної кредитної підтримки банківської системи та належного науково-технічного забезпечення. Серед них були названі ракетотехнічна галузь, літако- та моторобудування, виробництво товарів народного споживання, транзитні перевезення та трубопровідний транспорт, біотехнології, ВПК, машинобудування, електротехніка, розвиток інформаційних технологій та агропромисловий комплекс з його унікальними можливостями виробництва екологічно чистої продукції.
    Особливу увагу Віктор Янукович привернув до інноваційного забезпечення цих галузей.
    "Світовий досвід свідчить, що рушійними силами досягнення фази постіндустріального суспільства економічно розвиненими країнами виступають чинники інноваційного розвитку", - зазначив він. Саме тому в Програмі поряд із засобами, які мають забезпечити збільшення фінансових ресурсів на інноваційний розвиток, передбачені дієві механізми державного замовлення на реалізацію пріоритетних інноваційних проектів.
    За словами Віктора Януковича, уряд підтримуватиме провідні науково-технічні дослідження.
    "Вже готується спільно з НАН перелік таких найперспективніших готових до провадження розробок, таку ж роботу буде проведено і в галузевій науці", - повідомив він.
    Щодо фінансового забезпечення пріоритетних галузей, Віктор Янукович зазначив, що відповідну роботу вже започатковано Національним банком України. Уряд, у свою чергу, забезпечує також реалізацію та розробку спільно з МВФ та ЄБРР ряду проектів у паливно-енергетичному, аграрному секторах, транспорті та сфері інформатизації, додав Прем'єр-міністр.


    * * * * *


    НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ ОБГОВОРИЛИ ПРОГРАМУ ДІЯЛЬНОСТІ УРЯДУ
    Київ. 16 квітня. Народні депутати України обговорили Програму діяльності уряду. При цьому вони відзначили, що Кабінетом Міністрів запропоновані конкретні дії, які сприятимуть створенню передумов для прискорення економічного зростання. Зокрема, зміцнення фінансів суб'єктів господарювання, подолання кризи платежів та легалізації прихованої економічної діяльності, прискорення розвитку малого і середнього бізнесу та формування на цій основі середнього класу. Як позитив відзначалося бажання уряду забезпечити нагромадження власного інвестиційного капіталу та залучення іноземних інвестицій, а також інші вагомі чинники для досягнення економічного зростання у 2003-2004 роках.
    Водночас було висловлено і критичні зауваження. Уряд повинен узгодити Програму своєї діяльності з Посланням Президента України до Верховної Ради, наголошував представник "Нашої України" Валерій Асадчев. За його словами, Президент України чітко і аргументовано визначає стратегічні та пріоритетні напрями розвитку економіки країни, пропонує нову стратегію приватизації, чого, на думку Валерія Асадчева, бракує урядовій програмі.
    Лідер соціалістів Олександр Мороз зазначив, що погляди його однопартійців у деяких питаннях розходяться з Програмою діяльності уряду. Зокрема, соціалісти проти прискорення переведення землі у товар, проти санкцій до боржників за житлово-комунальні послуги та деяких інших ініціатив. Олександр Мороз запропонував парламентській більшості проголосувати завтра за проект закону про вибори народних депутатів України на пропорційній основі з тим, щоб опозиція у такому разі підтримала Програму діяльності уряду.
    Лідер Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Леонід Кравчук висловився за підтримку Програми, оскільки вона "краща від попередніх" . Верховна Рада не виробила критеріїв програми, не визначила, що там має бути, що дає підстави для дискусій, наголосив Леонід Кравчук. Як позитив урядової програми він відзначив налаштованість уряду на тісну співпрацю з парламентом і висловив побажання, щоб виконавча влада виконувала всі закони, схвалені Верховною Радою України. Найважливішим аргументом підтримки Програми Леонід Кравчук назвав те, що вона "вже виконується, особливо по статтях бюджету".
    Лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко наголосив, що Програма є "маніфестом намірів" і потребує доопрацювання, можливо, в межах спільних наробок парламентських і урядових комітетів. Він висловив думку, що можливо краще було б розробити Програму розвитку на 20 років і чітко визначити завдання всіх гілок влади на кожен рік. Він також висловив побажання, щоб Кабінет Міністрів більше уваги приділяв розвитку паливно-енергетичного та агропромислового комплексів.
    Валентин Ландик, представник фракції "Регіони України", висловився за підтримку Програми, висловив задоволення тим, що Кабінет Міністрів України врахував зауваження регіонів і сформував завдання уряду з того, що
    "має місце бути".
    Власне, представники всіх фракцій, що входять до парламентської більшості, висловилися за підтримку Програми і готовність нести з Кабінетом Міністрів солідарну відповідальність за стан справ в Україні.
    Депутатська група "Демократичні ініціативи" готова підтримати Програму дій уряду. Таку думку висловив її лідер Степан Гавриш. Водночас він припускає, що опозиція не голосуватиме за цей документ, оскільки, проголосувавши за Програму дій уряду, бере на себе відповідальність за її виконання. Саме тому, на його думку, зараз дуже важко спрогнозувати, чи опозиція її підтримає. Останню крапку в цьому питанні буде поставлено під час голосування.


    * * * * *

    В УКРАЇНІ РОЗПОЧАТО РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОЕКТУ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ З ПИТАНЬ БОРОТЬБИ З ВІДМИВАННЯМ ДОХОДІВ, ОТРИМАНИХ ЗЛОЧИННИМ ШЛЯХОМ
    Київ. 16 квітня. Реалізацію проекту технічної допомоги Європейського Союзу з питань боротьби з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом, розпочато в Україні. Відповідні аспекти розглядалися на міжнародному семінарі за участю голови Представництва Європейської Комісії в Україні Норбера Жустена. Вартість проекту становить 1 млн. євро. Він фінансується Європейською Комісією в рамках Регіональної програми співробітництва TACIS за підтримки Ради Європи.
    Метою проекту є налагодження відповідно до стандартів Ради Європи та FATF дієвої системи боротьби з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом. Зокрема, передбачаються навчання кадрів, стажування та обмін досвідом, інформаційне супроводження.


    * * * * *

    ГРУЗИНСЬКІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ У БАГАТОНАЦІОНАЛЬНИХ НАВЧАННЯХ НАТО, ЯКІ ПРОХО-ДИТИМУТЬ У ЧЕРВНІ В УКРАЇНІ
    Тбілісі. 16 квітня.
    Грузинські військовослужбовці візьмуть участь у багатонаціональних військово-морських навчаннях "Кооперейтів партнер-2003", які пройдуть у червні в Україні в рамках програми НАТО "Партнерство заради миру".
    У навчаннях візьме участь взвод грузинської морської піхоти з бронетехнікою, а також десантний корабель і ракетний катер. Мета навчань - відпрацювання спільних дій військових підрозділів держав-членів і партнерів НАТО. У 2001 році навчання "Кооперейтів партнер" пройшли в Грузії.


    * * * * *

    НА ВІННИЧЧИНІ ДЕПУТАТИ ОБЛАСНОЇ РАДИ

    СПРИЯЮТЬ РОЗПОВСЮДЖЕННЮ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ ПРО АГРАРНУ РЕФОРМУ
    Вінниця. 16 квітня. Акцію «Допоможи аграрній реформі» розпочав спільно з групою депутатів обласної ради регіональний благодійний фонд «Подільський центр «Соціальні ініціативи». Створене фондом видавництво „Тірас" видало посібник з агрореформи та захисту майнових прав селян. По кілька десятків примірників посібника безкоштовно передано кожному депутату обласної ради для передачі фермерам і в агропромислові господарства, а також для ведення роз'яснювальної, консультаційної роботи на своїх округах.
    Книга видана при сприянні Вінницької облради і є досить повним збірником законодавчих та інших актів і документів, що роз'яснюють головне: що потрібно знати і враховувати при розпаюванні землі, розподілі та перерозподілі майна і техніки колишніх колективних сільгосппідприємств. Видання користується неабиякою популярністю серед голів територіальних громад, фермерів, керівників новоутворених сільгосппідприємств.
    Як повідомив директор видавництва «Тірас» Михайло Каменюк, у найближчих планах видавництва - випуск підручника
    «Музичне виховання дітей» для студентів музично-педагогічних факультетів вузів, підтриманий Міністерством культури та мистецтв України, а також двотомника поетичної Шевченкіани.


    * * * * *

    КИЇВ СТАНЕ МІСЦЕМ ПРОВЕДЕННЯ ІІ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ ЮНИХ ТАЛАНТІВ "ЧАРІВНА СВІЧКА"
    Київ. 16 квітня.
    Місто Київ стане місцем проведення ІІ Міжнародного фестивалю юних талантів "Чарівна свічка", що є благодійним проектом. Ініціатором фестивалю став творчий центр "Євгенія".
    У конкурсній програмі фестивалю візьмуть участь понад 500 дітей з різних регіонів України та інших країн-учасниць. Уже надійшли заявки від делегацій з Молдови, Прибалтики, Білорусі, Австрії, Німеччини. У першому турі конкурсанти змагатимуться в номінаціях "Фольклор" і "Естрадна пісня, музика, танець".
    Неабиякий інтерес представлятиме мистецтво юних дизайнерів. Не менш цікавими обіцяють стати номінації
    "Театральне мистецтво", "Образотворче мистецтво" та "Дитяче аматорське кіно". Усі учасники будуть нагороджені пам'ятними сувенірами та призами, а лауреати та переможці - спеціальними дипломами і цінними подарунками, серед яких - відпочинок на узбережжі Чорного моря. Найвища нагорода - поїздка до Італії. Лауреати та переможці також візьмуть участь у заключному гала-концерті, їх запрошуватимуть до участі в благодійних акціях, концертно-гастрольних поїздках по Україні й за кордоном за програмою благодійного проекту "Чарівна свічка, сяй - Миколай допомагай!"
    У програмі фестивалю - знайомство учасників та гостей зі столицею України, екскурсії з метою ознайомлення з пам'ятками архітектури та визначними місцями, зустрічі з цікавими талановитими людьми - акторами, співаками, модельєрами; відвідання театрів, музеїв, виставок.


    17.04.03 №57



    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.