News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Fri, April 26, 00:05 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, March 31, 2003, 9:00 am ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    31.03.03. №44
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ВИРУШИВ З ОФІЦІЙНИМ ВІЗИТОМ У МОНГОЛІЮ

    Київ. 31 березня. Глава держави здійснює поїздку на запрошення Президента Монголії Нацагійна Багабанд і, який відвідав Україну літом минулого року.

     Метою поїздки є не лише визначення перспективних сфер взаємодії, але й також спрямування співробітництва у найбільш взаємовигідному напрямі. У рамках візиту передбачено узгодження програми україно-монгольського співробітництва на міжнародній арені, відпрацювання шляхів здійснення ефективної взаємодії в боротьбі з тероризмом та іншими проявами міжнародної злочинності.

     Під час візиту планується підписання ряду важливих двосторонніх міждержавних, міжурядових та міжвідомчих документів, які будуть регламентувати відносини між Україною та Монголією на найближчі роки у більшості основних сфер співробітництва:

                         спільна декларація за підсумками офіційного візиту Президента України до Монголії;

                         угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Монголії про співробітництво у сфері оборони;

                         угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Монголії про співробітництво в галузі карантину рослин;

                         угода про економічне та науково-технічне співробітництво між Міністерством аграрної політики України та Міністерством продовольства і сільського господарства Монголії.

    Програмою візиту передбачена офіційна церемонія зустрічі Президента України та церемонія покладання квітів до пам’ятника Сухебатору. Також планується зустріч Президента України Леоніда Кучми та Монголії Нацагійна Багабанді у вузькому колі, після чого відбудуться українсько-монгольські переговори у розширеному складі та церемонія підписання українсько-монгольських документів.

    За результатами зустрічі та переговорів президенти України та Монголії проведуть коротку зустріч з представниками ЗМІ України та Монголії.

    Згідно програми візиту передбачено широке коло зустрічей та переговорів між сторонами обох країн. Зокрема, планується зустріч Президента України з прем’єр-міністром Монголії Н. Енхбаяром, Міністром оборони Ж. Гуррагчаа, Головою Великого Державного Хуралу С. Тумур-Очіром та з членами президії Товариств дружби “Монголія-Україна”.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ЗУСТРІВСЯ З ПРЕМ`ЄР-МІНІСТРОМ КИРГИЗЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ МИКОЛОЮ ТАНАЄВИМ

    Київ. 28 березня. Під час зустрічі було обговорено питання торговельно-економічних відносин України і Киргизії. Президент України назвав "кроком уперед для поглиблення економічної взаємодії між країнами" перше засідання Міжурядової україно-киргизької комісії з економічного і гуманітарного співробітництва.

      Під час розмови обговорювалося питання взаємодії в рамках СНД, підкреслювалася необхідність активізації процесів у рамках Співдружності щодо створення зони вільної торгівлі. 

    Прем`єр-міністр Киргизії наголосив на підтримці кроків України щодо вступу до СОТ. 

    Було також обговорено питання регіональної безпеки та ситуацію навколо Іраку. Микола Танаєв передав вітання Главі української держави від Президента Киргизії Аскара Акаєва.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ЗУСТРІВСЯ З ГОЛОВОЮ КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ ЛИТВИ ЕГІДІУСОМ КУРІСОМ

    Київ. 28 березня. Президент України Леонід Кучма зустрівся з Головою Конституційного Суду Литви Егідіусом Курісом.

    Під час зустрічі було обговорено питання розвитку Конституційних Судів України і Литви. Глава держави назвав доброю практикою активну взаємодію органів конституційної юрисдикції України і Литви та підкреслив значення конституційних судів у експертизі законодавчих актів на предмет їх відповідності чинній Конституції.

    Під час розмови Глава держави зупинився на питаннях політичної реформи, підкресливши необхідність закріплення в Конституції механізму взаємної відповідальності парламенту і уряду.

    У свою чергу Егідіус Куріс поінформував Президента України про діяльність Конституційного Суду Литви та дії окремих норм Конституції Литовської Республіки. Так, Глава Конституційного Суду Литви наголосив, що Конституція цієї країни приймається на всенародному референдумі, а референдум має пряму дію.

    Довідка: Конституційний Суд Литви створено згідно з Законом Литовської Республіки "Про Конституційний Суд Литовської Республіки" від 3 лютого 1993 року.

    * * * * *

    ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА ЗУСТРІЧ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ З ГОЛОВОЮ ДЕРЖАВНОЇ КОМІСІЇ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ ОЛЕГОМ МОЗГОВИМ

    Київ. 28 березня. Голова комісії доповів Президентові України про стан та тенденції розвитку фондового ринку України, питання формування законодавчої бази у цій сфері, зокрема, щодо розгляду Верховною Радою України законопроектів «Про акціонерне товариство», «Про холдингові компанії», «Про концентрацію торгівлі на організованому ринку акціями інвестиційно привабливих підприємств».

    Під час зустрічі обговорювалися питання удосконалення роботи Комісії, підвищення її ефективності. Голова Держкомісії повідомив про позитивну тенденцію до збільшення обсягів випуску корпоративних облігацій та акцій для залучення обігових коштів українських підприємств.

    У сфері уваги постало питання стану виконання Указу Президента України «Про розвиток корпоративного управління в Україні». Зокрема, Олег Мозговий повідомив Л.Д. Кучмі про недосконалість виконання регуляторної функції держави у питаннях функціонування фондового ринку, що відбувається через практику призупинення господарськими судами на невизначений термін нормативних актів ДКЦПФР. Фактично йдеться про перебирання господарськими судами відповідної державної функції, що знижує прозорість і інвестиційну привабливість фондового ринку України в цілому.

    За результатами зустрічі Президент України дав відповідні доручення урядові України.

    * * * * *

    ГОЛОВА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИР ЛИТВИН У ВАТИКАНІ ЗУСТРІВСЯ З ПАПОЮ РИМСЬКИМ ІОАННОМ ПАВЛОМ II

    Рим. 28 б ерезня . Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, перебуваючи у Римі, отримав аудієнцію у Папи Римського Іоанна Павла II .

    На зустрічі було з приємністю згадано візит Папи Римського до України у червні 2001 року. Папа Римський Іоанн Павло II благословив Україну і всіх її мирян.

    Україна розвиває відносини з Ватиканом як державою, яка посідає особливе місце на міжнародній арені, користується безперечно високим моральним і політичним авторитетом та є впливовим суб'єктом міжнародних відносин. Інтерес до України є важливою складовою східної політики Ватикану і особисто Папи Іоанна Павла II , спрямованої на підтримку реформ, зміцнення демократії, європейської інтеграції України, духовне відродження країн Східної Європи, "зближення в Європі двох гілок християнства - католицизму і православ'я". Варто нагадати, що під час державного візиту до України глави держави Ватикан Папи Римського Іоанна Павла II , який відбувся 23-27 червня 2001 року, відбулася розмова Понтифіка з Президентом України Леонідом Кучмою, зустріч обох глав держав із представниками політичних, культурних наукових та ділових кіл України. Окрім того, Папа відвідав урочище Бабин Яр та меморіальний комплекс жертвам репресій 30-х років у селі Биківня. Контакти між Україною і Ватиканом у гуманітарній галузі зазнали активізації з 2001 року. Так, 26 квітня у зв'язку з 15-ою річницею Чорнобильської трагедії у Ватикані відбулася зустріч солідарності з дітьми Чорнобиля за участю Папи Римського.

    * * * * *

    НА ПОЧАТКУ ТРАВНЯ У КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗУСТРІЧ ГОЛОВИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРА ЛИТВИНА З ГОЛОВОЮ РАДИ ФЕДЕРАЦІЇ РОСІЇ СЕРГІЄМ МИРОНОВИМ

    Київ. 29 березня. На початку травня у Києві відбудеться зустріч Голови Верховної Ради України Володимира Литвина з Головою Ради Федерації Росії Сергієм Мироновим. Домовленості щодо цього Володимир Литвин і Сергій Миронов досягли на зустрічі у Римі, яка відбулася під час їхніх офіційних візитів до Італійської Республіки. За словами спікера Українського парламенту, зустріч у Києві проводиться з метою продовження і закріплення двостороннього діалогу. Він також повідомив про те, що невдовзі буде реалізовано ряд спільних проектів.

    * * * * *

    МЕМОРАНДУМ ПРО ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ МІЖ УРЯДАМИ УКРАЇНИ ТА США ПРО СПІВПРАЦЮ ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО ПАВОДКИ У ЗАКАРПАТТІ ПІДПИСАНО У КИЄВІ

    Київ. 30 березня. Меморандум про взаєморозуміння між урядами України і США про співпрацю з питань попередження про паводки у Закарпатській області підписали голова Державного комітету України по водному господарству Віктор Хорєв та директор регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (AMP США) Крістофер Д. Краулі. Меморандумом, зокрема, передбачено в басейні ріки Тиса встановити автоматизовані гідрометеорологічні станції із супутниковим зв'язком, які мають вдосконалити процес збору інформації для прогнозування паводків і спостереження за рівнем поверхневих вод. Загальна вартість проекту становить 400 тисяч доларів США.

    Виконавцями проекту є Геологічна служба США (USGS ) та некомерційна неурядова науково-технічна організація Український центр менеджменту землі та ресурсів, діяльність якого підтримується AMP США через американський інститут "Алтрум". Центр здійснюватиме свою роботу за проектом у тісній співпраці з Державним комітетом України по водному господарству й Державною метеорологічною службою Міністерства екології та природних ресурсів України.

    * * * * *

    В УКРАЇНІ 31 БЕРЕЗНЯ - 2 КВІТНЯ ПЕРЕБУВАТИМЕ ДЕЛЕГАЦІЯ ФРАНЦУЗЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ

    Київ. 30 березня. У рамках спільного проекту Паризької Торгово-промислової палати та Економічної місії посольства Франції в Україні з 31 березня по 2 квітня у Києві перебуватиме делегація французьких підприємців. Мета їх візиту - встановлення ділових контактів з українськими підприємцями.

    Делегацію очолює віце-президент Паризької Торгово-промислової палати та уповноважений з питань міжнародного співробітництва Філіп Вендрі. До її складу входять представники 12 провідних французьких підприємств. Серед них - світовий лідер з виробництва терміналів для електронних розрахунків INGENICO , відомий виробник вин та коньяків ABRIS DIFFUSION, виробник французьких музичних інструментів RIGOUTAT, виробник косметики під торговими марками Лора Бомон та Ан де Монсе SUDD та інші.

    * * * * *

    ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО НАУКОВОГО ПРОЕКТУ З ВИВЧЕННЯ НЕЙТРИНО ІНСТИТУТ МОНОКРИСТАЛІВ ПОСТАЧАТИМЕ ДО ФРАНЦІЇ СПЕЦІАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ, ЩО РЕЄСТРУЮТЬ ВИПРОМІНЮВАННЯ

    Харків. 30 березня. Для забезпечення міжнародного наукового проекту з вивчення властивостей нейтрино науково-технологічний концерн "Інститут монокристалів" синтезує і постачатиме у Францію 70 тонн спеціальних сцинтиляційних матеріалів. Такі матеріали використовуються в установках для реєстрації різних видів випромінювань при фізичних дослідженнях.

    НТК "Інститут монокристалів" переміг у тендері проведеному за рішенням французького уряду Національним центром наукових досліджень Франції. Міжнародний науковий проект OPERA реалізовується у Франції. Вартість замовлення становить 500 тис. євро, термін виконання -1,5 року.

    НТК "Інститут монокристалів" є одним із світових лідерів із синтезу сцинтиляційних матеріалів. Поставки таких матеріалів для міжнародних наукових проектів дозволяють Україні брати участь у таких престижних дорогих дослідженнях.

    * * * * *

    ВОЛОДИМИР ГОРБУЛІН ВВАЖАЄ, ЩО УКРАЇНА МОЖЕ ЗАПРОПОНУВАТИ СВОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИ СТВОРЕННІ ЗАГАЛЬНОЄВРОПЕЙСЬКОЇ І ГЛОБАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПРО

    Київ. 28 березня. Україна є однією з двох країн, яка може змоделювати ефективну систему протиракетної оборони. Другою такою країною є Росія. Про це заявив під час прес-конференції помічник Президента України з питань національної безпеки, Голова Національного центру з питань євроатлантичної інтеграції України Володимир Горбулін.

    Він зазначив, що два роки тому під час міжнародної конференції у НАТО вже висловлював пропозиції щодо участі України у створенні європейської системи протиракетної оборони. Сьогодні головним ініціатором створення національної системи ПРО виступають США, не виключено, що невдовзі вестиметься мова навіть про створення глобальної системи ПРО. У цьому контексті Україна може задіяти свій промисловий та інтелектуальний потенціал, залучити вчених до розробки елементів цієї системи. Технології, які використані при виробництві ракет СС-22 та СС-24, розроблені в Україні і на сьогодні є неперевершеними. Ці досягнення мають бути враховані при розробці захисту протиракетної зброї

    * * * * *

    У ЛЬВОВІ ЗАТВЕРДЖЕНО ПЛАН МАЙБУТНІХ НАВЧАНЬ УКРАЇНСЬКИХ ТА ІТАЛІЙСЬКИХ МИРОТВОРЦІВ

    Львів. 30 березня. Плануванню українсько-італійських тактичних навчань "Прикарпаття-2003", що відбудуться у вересні-жовтні поточного року, було присвячено конференцію, яка пройшла у Львові. У ній взяли участь представники управління міжнародного військового співробітництва Головного командування Сухопутних військ, управління Західного оперативного командування та Департаменту міжнародного співробітництва Міністерства оборони України. До складу італійської делегації, яку очолив підполковник П'єтро Луїджі Монтедуро, входили члени апарату аташе з питань оборони при посольстві Італії в Україні, управління бойової підготовки сухопутних військ, командування танкової бригади "Арієте" та механізованої бригади "Аоста".

    На конференції визначено тип заходу як навчань оперативно-тактичної групи полкового рівня з бойовою стрільбою, їх мета - відпрацювання злагоджених дій в операціях щодо встановлення миру в зоні внутрішнього етнічного конфлікту під егідою ООН. Від Італії візьмуть участь бригада "Арієте" - близько 1 300 осіб й 90 одиниць бронетанкової техніки та 30 - автомобільної і спеціальної. Україну представлятимуть аеромобільна рота, артилерійська батарея, підрозділ забезпечення. Місцем для навчань визначено об'єднаний центр "Партнерство заради миру" Західного оперативного командування, де традиційно відбуваються міжнародні маневри Україна-НАТО.

    * * * * *

    ЄВРОПЕЙСЬКІ ІНОМАРКИ КОМПЛЕКТУВАТИМУТЬСЯ ЕЛЕКТРОУСТАТКУВАННЯМ, ВИГОТОВЛЕНИМ НА ЗАКАРПАТТІ

    Ужгород. 30 березня. Перший етап робіт з будівництва нового заводу, який споруджує в Ужгороді відома японська фірма "Язакі" і котрий виготовлятиме електроустаткування до автомобілів популярних європейських марок, планується завершити вже 20 квітня. Загальна сума передбачених інвестицій - майже 32 мільйони доларів. На даному етапі у будівництво підприємства вкладено понад мільйон євро. Роботу отримають понад 2 тисячі осіб.

    * * * * *

    ГРАНТ НА СУМУ БЛИЗЬКО 400 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ США ОТРИМАЛА КИЇВСЬКА ДИТЯЧА АКАДЕМІЯ МИСТЕЦТВ ВІД УРЯДУ ЯПОНІЇ

    Київ. 28 березня. У рамках урядової програми "Офіційна допомога для розвитку" у сфері культури та мистецтв України Київська дитяча Академія мистецтв отримала від уряду Японії грант на суму близько 400 тисяч доларів США. Угоду про це у формі обміну нотами підписали міністр економіки та з питань європейської інтеграції України Валерій Хорошковський та посол Японії в Україні Кіщиро Амае.

    Як зазначив ректор Київської дитячої Академії мистецтв Михайло Чембержі, на ці кошти планується придбати 180 нових музичних інструментів, комплект обладнання для симфонічного та естрадно - симфонічного оркестрів. В академії навчаються 570 юнаків та дівчат віком від 6 до 20 років, які мають змогу отримати підготовчу, початкову, середню та вищу освіту.

    Окрім цього грант а , Японія вже надавала Україні допомогу як на двосторонній, так і багатосторонній основі на загальну суму понад 117 млн . доларів США .

    * * * * *

    У КВІТНІ В КРИМУ ВІДБУДЕТЬСЯ ПЕРША ЗУСТРІЧ СПІЛЬНОЇ ДЕПУТАТСЬКОЇ ГРУПИ ПАРЛАМЕНТУ АВТОНОМІЇ ТА МІСЬКОЇ ДУМИ МОСКВИ  .

    Сімферополь. 28 березня. У другій половині квітня нинішнього року в Криму відбудеться перша зустріч спільної депутатської групи Верховної Ради АРК і Московської міської Думи.

    Про це повідомив спікер парламенту автономії Борис Дейч у Сімферополі на зустрічі з делегацією уряду Москви, яку очолює заступник московського мера Людмила Швецова.

    За словами Б. Дейча, відповідну домовленість досягнуто під час його нещодавньої телефонної розмови з Головою Мосміськдуми Володимиром Платоновим.

    Сторони домовилися включити до складу спільної депутатської групи по десять осіб, а не по п'ять, як планувалося раніше.

    Б. Дейч також повідомив, що дане питання розглядатиметься на наступному пленарному засіданні Верховної Ради Автономної Республіки Крим, яке відбудеться 16 квітня.

    Делегація московського уряду прибула до Криму в четвер і відвідала в Євпаторії дитячі оздоровчі заклади, а також брала участь у відкритті бюста М.Гоголю. У неділю, перед вильотом до Москви, планується відвідання московською делегацією Російського культурного центру в Сімферополі, Російського академічного драматичного театру ім. M. Горького.

    На початку березня підписано програму співпраці між органами представницької та виконавчої влади Автономної Республіки Крим і урядом Москви на 2003-2004 рр.

    Угоду про співпрацю між органами представницької та виконавчої влади міста Москви й АРК підписано 26 серпня 1998 року.

    31.03.03. №44



    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.