News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Fri, April 19, 08:12 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, March 26, 2003, 1:00 pm ET

    Press Release
     
     
     
     

    Новини з України

    26.03.03. №41
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ЗУСТРІВСЯ З ПРЕЗИДЕНТОМ ТАДЖИКИСТАНУ ЕМОМАЛІ РАХМОНОВИМ


    Київ. 25 березня. Президент України Леонід Кучма зустрівся з Президентом Таджикистану Емомалі Рахмоновим. Спеціально для цієї робочої зустрічі Емомалі Рахмонов зробив коротку зупинку в Києві на шляху слідування до Бельгії та Німеччини.

    Леонід Кучма позитивно оцінив стан політичного діалогу між Україною і Таджикистаном.


    Під час зустрічі було обговорено питання стану, перспектив та збереження позитивних тенденцій розвитку торговельно-економічних відносин між двома державами. У 2002 році обсяг зовнішньої торгівлі товарами між двома країнами збільшився приблизно на 20 відсотків і становив 45,8 млн. доларів США. Сторони також обговорили питання взаємодії в рамках СНД, зокрема завершення формування і початку повномасштабного функціонування зони вільної торгівлі.

    Водночас у ході зустрічі було порушено питання регіональної безпеки та ситуації навколо Іраку.

    За результатами зустрічі глави держав домовилися про офіційний візит Президента України Леоніда Кучми 8-10 квітня 2003 року до Таджикистану.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРОМ УКРАЇНИ ДМИТРОМ ТАБАЧНИКОМ

    Київ. 25 березня. Президент України Леонід Кучма провів зустріч з віце-прем'єр-міністром України Дмитром Табачником.

    Під час зустрічі обговорювалися питання поліпшення пенсійного забезпечення населення в Україні, функціонування державної міграційної служби. Значну увагу було приділено питанням необхідності покращення механізмів координації у сфері молодіжної політики розвитку середньої та професійно-технічної освіти в Україні та поліпшенню забезпечення дітей шкільними підручниками.

    Леонід Кучма наголосив на необхідності збільшення розміру пенсій, вдосконалення системи призначення пенсій за особливі заслуги.

    Глава держави підтримав ініціативу щодо участі України у пісенному конкурсі "Євробачення-2003".

    Президент України дав урядові доручення підготувати проекти відповідних законодавчих актів.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ЗУСТРІВСЯ З ГОЛОВОЮ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ СЕРГІЄМ ТІГІПКОМ

    Київ. 25 березня. Президент України Леонід Кучма зустрівся з головою Національного банку України Сергієм Тігіпком.

    У ході розмови йшлося про стан грошового ринку України. Голова Нацбанку повідомив про ситуацію з українською грошовою одиницею і підкреслив, що гривня залишається стабільною. Збільшується резерв Нацбанку, зокрема, за останні півтора тижня Нацбанк придбав 61 млн. доларів, що ілюструє стабільність української валюти, зазначив голова Національного банку України.

    Під час зустрічі було також обговорено питання впровадження нового дизайну гривні. Сергій Тігіпко підкреслив, що нові купюри вводитимуться поступово, що не створить додаткових проблем із використанням купюр старого зразка.

    * * * * *

    ГЛАВА ДЕРЖАВИ ЛЕОНІД КУЧМА ЗУСТРІВСЯ З ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ НАЦІОНАЛЬНОГО КОСМІЧНОГО АГЕНТСТВА УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДРОМ НЕГОДОЮ

    Київ. 25 березня. Глава держави Леонід Кучма зустрівся з Генеральним директором Національного космічного агентства України Олександром Негодою.

    Обговорено питання стану та перспектив розвитку космічної галузі України та хід підготовки до реалізації спільних проектів в цій сфері, зокрема із США, Росією і Бразилією.

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ЗУСТРІВСЯ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ УКРАЇНИ МИКОЛОЮ ЖУЛИНСЬКИМ

    Київ. 25 березня. Президент України Леонід Кучма зустрівся з народним депутатом України Миколою Жулинським.

    У ході розмови було обговорено питання підготовки заходів з нагоди вшанування пам'яті Тараса Шевченка, святкування 190-річчя з дня народження видатного поета.

    Глава держави відзначив важливість видання Шевченківської енциклопедії.

    У свою чергу, Микола Жулинський поінформував Леоніда Кучму про стан справ навколо побудови архіву рукописів класиків української літератури.

    За результатами зустрічі Президент України дав відповідні доручення.

    * * * * *

    УКРАЇНА І НІМЕЧЧИНА МАЮТЬ НЕОБХІДНІ ПЕРЕДУМОВИ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПІДНЯТИ ДВОСТОРОННІ ВІДНОСИНИ НА БІЛЬШ ЯКІСНИЙ РІВЕНЬ, ПЕРЕКОНАНИЙ ГЛАВА УКРАЇНСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ

    Київ. 25 березня. Україна і Німеччина мають необхідні передумови для того, щоб підняти двосторонні відносини на більш якісний рівень. Таку думку висловив Голова Верховної Ради України Володимир Литвин на зустрічі з головою правління Німецько-українського форуму Матіасом Кляйнертом. За словами українського спікера, країни мають "необхідну критичну масу, зокрема, на рівні громадських організацій, щоб вивести двосторонню співпрацю на вищий рівень". Україна готова і відкрита до співпраці з Німеччиною, оскільки вона відіграє для Української держави надзвичайно важливу роль, зазначив Володимир Литвин.

    Голова правління Німецько-українського форуму Матіас Кляйнерт подякував Голові Верховної Ради за оцінку роботи форуму та ролі його країни.

    Володимир Литвин, торкнувшись питання створення міжнародного консорціуму з управління та експлуатації газотранспортної системи України, наголосив на зацікавленості України в участі Німеччини у цьому проекті. Верховна Рада позитивно сприймає рішення глав держав щодо створення такого міжнародного консорціуму та участі в ньому Німеччини і зараз, за словами Володимира Литвина, необхідно тісно співпрацювати і переводити політичні наміри в практичну площину.

    * * * * *

    ПРЕМ''ЄР-MIHICTP УКРАЇНИ ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З НАДЗВИЧАЙНИМ І ПОВНОВАЖНИМ ПОСЛОМ США В УКРАЇНІ

    Київ. 25 березня. Прем'єр-міністр України Віктор Янукович та Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Карлос Паскуаль обговорили ряд аспектів українсько-американських відносин.

    В Україні сподіваються, наголосив на зустрічі Прем'єр-міністр, що США могли б сприяти вирішенню питання надання Українській державі статусу країни з ринковою економікою, активізувати консультації в рамках СОТ.

    Віктор Янукович висловив сподівання на вирішення найближчим часом ряду проблемних питань двостороннього економічного співробітництва та підписання відповідного двостороннього протоколу зі США. 25 березня делегація українських експертів, зокрема, держсекретар Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції Валерій П'ятницькій та голова Державного Департаменту ветеринарної медицини Міністерства аграрної політики Петро Вербицький, відбула до США.

    У свою чергу, посол США в Україні Карлос Паскуаль позитивно оцінив прагнення України інтегруватися в європейські та євроатлантичні структури. На його переконання, така інтеграція сприятиме розвитку демократичного економічно потужного українського суспільства. "На нинішньому етапі, - сказав Карлос Паскуаль, - важливо адаптувати законодавство України до законодавства ЄС та СОТ".

    Членство України у СОТ продовжує залишатися одним із зовнішньополітичних та зовнішньоекономічних пріоритетів нашої держави, зауважив Прем'єр-міністр Віктор Янукович. Саме з метою надання нового імпульсу процесу вступу до СОТ Україна здійснила ряд заходів, пов'язаних з прискоренням гармонізації Національного законодавства з нормами та принципами СОТ.

    * * * * *

    ЗВЕРНЕННЯ США ДО УКРАЇНИ ЗА ПІДТРИМКОЮ У ВІДНОВЛЕННІ ЧЛЕНСТВА В ЮНЕСКО СТАЛО ГОЛОВНОЮ ТЕМОЮ ЗУСТРІЧІ ВІЦЕ-ПРЕМ"ЄР-МІНІСТРА ДМИТРА ТАБАЧНИКА З ПРЕДСТАВНИКОМ США В ЕКОНОМІЧНІЙ ТА СОЦІАЛЬНІЙ РАДІ ООН ПОСЛОМ СІВОМ СІЧАНОМ

    Київ. 25 березня. За ініціативою американської сторони у Києві відбулася зустріч віце-прем'єр-міністра України Дмитра Табачника з представником США в Економічній та Соціальній Раді ООН Послом Сівом Січаном та Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Карлосом Паскуалем.

    Головною темою розмови стало можливе сприяння України у процесі відновлення членства США в ЮНЕСКО. Зокрема, посол Сів Січан звернувся до уряду України з проханням надати підтримку Сполученим Штатам на виборах до Виконавчої Ради, що є одним з трьох керівних органів організації. Посол запевнив, що за умови поновлення членства США мають намір вносити до цієї міжнародної організації щорічно кошти, які становитимуть 22 відсотки від усього бюджету ЮНЕСКО (США призупинили членство у цій організації у 1984 році. У вересні минулого року президент Джордж Буш прийняв рішення про поновлення членства).

    У свою чергу Дмитро Табачник запевнив посла, що найближчим часом Міністерство закордонних справ України розгляне ініціативу Сполучених Штатів. "Питання повернення США до активної співпраці з цією організацією є великим прогресом на шляху розвитку багатосторонніх міжнародних відносин не тільки тому, що з'явиться новий потужний донор а й тому, що рішення ЮНЕСКО прийматимуться з урахуванням більш широкого кола зацікавлених сторін", - підкреслив він.

    У ході зустрічі Дмитро Табачник також наголосив на необхідності докласти зусилля для вшанування міжнародною спільнотою пам'яті жертв голодомору в Україні 1932-33 років, під час якого загинуло понад сім мільйонів українців. У цьому зв'язку він нагадав, що 16 листопада минулого року в Нью-Йорку відбулися жалобні заходи у зв'язку з 69-ю річницею голодомору в Україні, які були організовані Постійним представництвом України при ООН.

    "Важливо зробити все можливе для того, щоб люди в усьому світі знали правду про цю жахливу планетарну трагедію", - підкреслив віце-прем'єр.

    * * * * *

    УКРАЇНА РОЗПОЧАЛА ЕВАКУАЦІЮ СІМЕЙ ДИПЛОМАТІВ ІЗ ІЗРАЇЛЮ

    Київ. 25 березня. Україна розпочала евакуацію сімей дипломатів із Ізраїлю, повідомив керівник прес-служби МЗС Маркіян Лубківський. За його словами, МЗС проводить постійний моніторинг ситуації в країнах, прилеглих до зони Іракського конфлікту. Про результати моніторингу міністру доповідають щогодини. На підставі цих даних приймаються рішення щодо доцільності евакуації українських громадян із тієї чи іншої країни. На даному етапі було прийнято рішення про евакуацію сімей дипломатів із Ізраїлю.

    Українські дипломати продовжують роботу, але якщо ситуація загрожуватиме їхньому життю, то евакуація відбудеться невідкладно, підкреслив Маркіян Лубківський.

    * * * * *

    ПРОЕКТ ЄВРОПЕЙСЬКОГО НАФТОТРАНСПОРТНОГО КОРИДОРУ ПРЕДСТАВЛЕНО В КИЄВІ

    Київ. 25 березня. У рамках засідання правлінь Українсько-німецького та Німецько-українського форумів, яке відбувається в Києві, представлено проект Європейського нафтотранспортного коридору (ЄНТК). На думку української сторони, проект вигідний як для України, так і для Німеччини. Україна може отримати німецькі інвестиції та вихід на європейський простір, а Німеччина - легку каспійську нафту.

    Як зазначив державний секретар МЗС України з питань європейської інтеграції Олександр Чалий, "для України співпраця з Німеччиною у напрямі транспортування енергоносіїв є "знаковою". Україна наразі зацікавлена у залученні німецьких колег до проекту Одеса-Броди-Гданськ, пошуку партнерів із південно-східної Німеччини, а відтак, збільшенні транспортування нафти територією України.

    Під час презентації зазначалося, що зважаючи на загострення політичної ситуації в Південній Азії та на Близькому Сході, Європа, а відтак і Німеччина, зацікавлені у транспортуванні на європейський ринок легкої каспійської нафти. Проект ЄНТК передбачає щорічне транспортування до Європи (Чехії, Словаччини та південної Німеччини) до 40 млн. тонн сирої каспійської нафти. Як підкреслив президент УСПП Анатолій Кінах, першу нафтопровідну ділянку ЄНТК Одеса-Броди, яка передбачає транспортування 10 млн. тонн нафти щороку, та термінал "Південний" вже введено в експлуатацію.

    Наразі завершується розробка бізнес-плану європейського нафтотранспортного коридору та техніко-економічне обґрунтування його діяльності. У технологічному аудиті нафтопровідної ділянки Одеса-Броди та терміналу "Південний" вже брали участь німецькі компанії "Простак" та "Розен".

    Проект Європейського нафтотранспортного коридору буде презентовано на виставці у Ганновері, запланованій на квітень поточного року.

    * * * * *

    ТЕРНОПІЛЬЩИНА ТА ОЛЬШТИНСЬКЕ ВОЄВОДСТВО РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА НАЛАГОДЖУЮТЬ ЕКОНОМІЧНІ ТА КУЛЬТУРНІ КОНТАКТИ

    Тернопіль. 25 березня. Ряд пропозицій щодо інвестування в сільське господарство Тернопільщини коштів для вирощування та переробки насіння ріпаку, оренди земельних ділянок висловлено під час зустрічі офіційної делегації Ольштинського воєводства Республіки Польща з керівництвом Тернопільської області.

    Польські гості виявили готовність співпрацювати у соціально-економічній та культурно-освітній галузях. Інтерес до таких взаємин зумовлений тим, що в Ольштинському воєводстві проживає до 50 відсотків етнічних українців.

    Досягнуто також домовленості щодо участі художніх колективів області у Міжнародному фестивалі дитячих фольклорних колективів. Учасники зустрічі переглянули спільний концерт, в якому взяли участь танцювальний ансамбль з Польщі "Черемош", народний ансамбль народної музики "Галицький розмай" та ансамбль українського народного танцю "Неопалима купина". У репертуарі аматорів з Польщі були українські та польські танці. До складу ансамблю "Черемош" входять діти із сімей українського походження.

    Члени польської делегації побували в Кременці, де відвідали музей польського поета Юліуша Словацького, Кременецький краєзнавчий музей та інші заповідні куточки Тернопільщини.

    * * * * *

    ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ СВЯТО В БАШКОРТОСТАНІ

    Уфа. 25 березня. В історико-культурному центрі українців Республіки Башкортостан - селі Золотоношка Стерлітамакського району відбулося республіканське свято, присвячене 189-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

    Шостий рік поспіль на Шевченківське свято збираються учні українських шкіл, педагогічного коледжу №1 Уфи, студенти філії Московського державного відкритого педагогічного університету імені Mихайла Шолохова в Уфі. Вони демонструють знання мови і поезії великого Кобзаря, народних звичаїв і українського фольклору. Як постійний учасник Шевченківських свят, Народний хор української пісні "Кобзар" Палацу культури "Хімік" Уфи знову задав високу планку виконавської майстерності молодому поколінню. У його виконанні прозвучали шедеври української фольклорної класики "Реве та стогне Дніпр широкий", "Садок вишневий коло хати", "Учітеся, брати мої", "Заповіт".

    * * * * *

    КРИМ СПОДІВАЄТЬСЯ НА АКТИВІЗАЦІЮ СПІВРОБІТНИЦТВА З ТУРЕЧЧИНОЮ

    Сімферополь. 25 березня. Керівництво Автономної республіки Крим висловлює вдячність народові та уряду Туреччини за допомогу в облаштуванні депортованих кримських татар і сподівається, що співробітництво Криму з Туреччиною не обмежуватиметься цією проблемою. Про це, як повідомляє прес-служба Ради міністрів АРК, йшлося під час зустрічей голови Верховної Ради АРК Бориса Дейча та голови Ради міністрів АРК Сергія Куніцина з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Алі Більге Джанкорелєм, який відвідав Крим з робочою поїздкою. За словами Б.Дейча, „нам би не хотілося обмежувати наші відносини з Туреччиною тільки цими проблемами (тобто облаштуванням репатріантів), я впевнений, що потенціал наших взаємних інтересів є набагато ширшим”. Зокрема, на думку Б.Дейча, для турецької сторони може стати привабливим інвестиційний ринок Криму.

    Під час свого перебування в Криму турецький дипломат узяв участь у відкритті другої гілки водогону в селі Піонерському, будівництво якого також профінансовано турецьким урядом. Також при сприянні посольства в Криму реалізовується великий інвестиційний проект в аграрному секторі.

    А.Джанкорель також повідомив, що Туреччина збирається взяти активну участь у пам'ятних заходах в Криму, присвячених 150-річчю Кримської війни 1853-1856 років.

    У свою чергу С.Куніцин проінформував посла про початок робіт по реставрації найстарішої на півострові мечеті Джума Джумі і Ханського палацу в Бахчисараї, а також запросив його на святкування 500-річчя Бахчисарая.

    * * * * *

    ЗРОСТАННЯ ПОПИТУ ПРИМУШУЄ КІРОВОГРАДСЬКИХ МАШИНОБУДІВНИКІВ ПРАЦЮВАТИ В ДВІ ЗМІНИ

    Кіровоград. 25 березня. Один з найбільших в Україні виробників сільськогосподарської техніки, кіровоградське ВАТ „Червона зірка” з кінця лютого через збільшення попиту на свою продукцію змушено перейти на двозмінний графік роботи у режимі шестиденного робочого тижня. Для цього довелося збільшити трудовий колектив на 250 працівників масових професій.

    Як повідомив генеральний директор ВАТ “Червона зірка” Олександр Саінсус, нинішній етап розвитку підприємства він вважає "етапом становлення в умовах ринку”. За його словами, "2000 року ВАТ збільшило обсяги виробництва на 42 відсотки до попереднього року, у 2001 – вже на 77 відсотків. І нині ми йдемо з ростом.”

    Зараз частка нових моделей техніки виробництва „Червоної зірки” становить близько 30 %.

    Якщо 2000 року тільки 10 відсотків продукції було продано за кордон, то минулого експортні поставки вже склали 36 відсотків. У 2002 році майже сімдесят відсотків виготовленої на підприємстві продукції було реалізовано через власну дилерську мережу - підприємство є одним із піонерів створення дилерської мережі серед сільгосппідприємств України. Сьогодні мережа налічує 94 дистриб’ютори, дилери та представництва інших організаційних форм. Загалом ними покрито значну територію колишнього СРСР, існують представництва також у Болгарії.

    * * * * *

    НАЙКРАЩІ ПЛАВЦІ УКРАЇНИ НА ПОЧАТКУ КВІТНЯ ЗМАГАТИМУТЬСЯ У ХАРКОВІ

    Харків. 25 березня. Найсильніші плавці України, серед яких - заслужені майстри спорту Яна Клочкова, Олег Лісогор, Світлана Бондаренко, Денис Силантьєв – візьмуть участь у ІІ Всеукраїнських літних спортивних іграх з плавання під патронатом Президента України Леоніда Кучми.

    Змагання відбудуться у басейні харківського Олімпійського центру “Акварена” з 2 по 6 квітня. Ці змагання є відбірковими для участі у чемпіонаті світу 2003 року в Барселоні (Іспанія) та ліцензійними для участі в Олімпійських іграх 2004 року в Афінах (Греція).

    * * * * *

    У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ПРОХОДИТЬ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЯРМАРОК “СУЧАСНА БРИТАНІЯ”

    Хмельницький. 25 березня. Сьогодні у Хмельницькому в обласній універсальній науковій бібліотеці відкрився інформаційний ярмарок "Сучасна Британія”. Захід проходитиме до 27 березня, проводять посольство Великобританії та Британська рада в Україні. Ярмарок відбувається в рамках партнерського проекту “Сучасна Британія в Україні”, ініційованого у вересні 2001 року Британською Радою в Україні спільно з британським посольством та обласними науковими бібліотеками на відзначення 10-ї річниці діяльності Ради. Хмельниччина – 17-й регіон, у якому відбувається подібний захід.

    Відвідувачі ярмарку можуть дізнатися, як отримати освіту в Сполученому королівстві, як вивчити англійську мову у мовному середовищі чи як установити зв”язки з британськими партнерами. Проводяться різноманітні презентації, тематичні дійства, експозиції, виставки та семінари, віртуальні подорожі.

    Це не перший британський проект у Хмельницькому. Минулого тижня в Хмельницькому на базі Технологічного університету Поділля відкрився єдиний в Україні центр перепідготовки звільнених у запас віськовослужбовців. Хмельниччина виграла тендер на його заснування, а кошти виділило Британське військове відомство.

    26.03.03. №41



    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.