News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>

UkraiNEWStand BRAMA Press News UKR News ENG News RUS News GOV'T TV/Radio Journals Newsletters World Kiosks
Sat, April 20, 05:13 EDT
Main
  • BRAMA Press
  • Submit press releases here

  • BRAMA Home
  • BRAMA's UkraiNewstand

  • Search

  • full search
  • NEWS
     ·  Regional-National-Int'l
     ·  Politics/Elections
     ·  Business
     ·  Diaspora/Community
     ·  Issues/Health
     ·  Education
     ·  Arts/Culture
     ·  Religion
     ·  Sports
     ·  Travel
     ·  BRAMA Press
    Forums
  • News & Politics BB (Chat)
  • Nova Khvylia BB
  • Traditions BB
  • Travel BB
  • Business Connections BB
  • E-mail Lists

  • Features
     ·  Politics/Elections
     ·  History of Ukraine
     ·  Ukrainian Traditions
     ·  Ukrainian Shops

    [BRAMA Client Websites]
    places to visit

    Survey
    What will L.Kuchma's fate be under the Yushchenko presidency?
    Same as Ceausescu
    Exile in Russia or elsewhere
    Prosecution and jail in Ukraine
    Immunity from prosecution in Ukraine
    Pardoned by Yushchenko
    Other
  • [Results & comment board] ...
  • Horoscope
    Horoscope (Ukr1251 only):


    DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages.


    [ TOP]

    BRAMA News and Community Press

    BRAMA, March 7, 2003, 9:00 am ET

    Press Release

    Новини з України

    07.03.03 №29
    АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

    ВІТАННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
    ЛЕОНІДА ДАНИЛОВИЧА КУЧМИ З НАГОДИ


    МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ПРАВ ЖІНОК І МИРУ


    Любі жінки!


    Не вперше мені, як Президенту, вітати Вас з 8 Березня - чудовим святом, яке символізує незрівнянну мить пробудження природи. І щоразу я переконуюсь: наше найбільше щастя, наша найбільша радість і найбільша наша турбота - це Ви.
    Жінка-мати, жінка-берегиня, жінка-віддана подруга - Ви ті, без кого наш рід не міг би, навіть теоретично, зрівнятися з іншими народами, зайняти гідне місце в світі, ті, без кого ми не змогли б стати нацією і народом.
    Ми, чоловіки, любимо Вас. Даруючи вам квіти та найщиріші слова, ми прагнемо, аби ви почувалися щасливими й знали, як ми цінуємо Вас.
    Так, ми часто такі, які ми є. Але ми і є не в останню чергу такими завдяки Вам. Саме Ви своїми потужними енергією, силою і відповідальністю  живите наше буття яскравими барвами. І саме Ваша небайдужа й відповідальна життєва позиція, як і буденна домашня праця, є справжньою запорукою звершень наших сімей, миру й стабільності нашого народу, відродження нашої країни.
    Від усього серця бажаю Вам, дорогі жінки, здоров'я, добробуту та здійснення всіх ваших мрій.
    Низький уклін Вам та щира вдячність за материнську мудрість, за самовідданість і розуміння, за Вашу ніжність та чуйність.
    Нехай Ваш дім повниться любов'ю і радістю. Хай у Вас завжди весніє на душі.

    Л. КУЧМА

    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПІДПИСАВ УКАЗ "ПРО ВИНЕСЕННЯ НА ВСЕНАРОДНЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ ЗАКОНУ УКРАЇНИ  "ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ"
    Київ. 6 березня.
    Глава держави постановив винести на всенародне обговорення проект Закону України "Про внесення змін до Конституції України", поданий Президентом України на розгляд Верховної Ради України, для визначення позиції громадян України стосовно питань перерозподілу конституційних повноважень між Президентом України, Верховною Радою України і Кабінетом Міністрів України, переходу від президентсько-парламентської до парламентсько-президентської форми правління та інших основних положень проекту.
    Президент України доручив офіційно опублікувати зазначений законопроект у газеті "Урядовий кур'єр" та видати окремою брошурою, а також звернутися до друкованих засобів масової інформації з пропозицією опублікувати законопроект для якомога ширшого ознайомлення громадян України з його положеннями.
    Як зазначається в Указі, всенародне обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України" провести протягом двох місяців з дня його офіційного опублікування.
    Леонід Кучма також дав доручення Міністерству юстиції України забезпечити узагальнення пропозицій, що надходитимуть у ході всенародного обговорення законопроекту, створивши для цього відповідну робочу групу. До складу зазначеної робочої групи запросити представників Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України,    центральних    та    місцевих    органів виконавчої влади, громадських організацій, провідних вчених та фахівців.
    За результатами узагальнення підготувати та подати до 15 травня   поточного року сформульовані пропозиції до проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України".
    Глава держави зобов'язав Адміністрацію Президента України за участю Національної академії наук України організувати проведення у строк, визначений для всенародного обговорення, соціологічних досліджень щодо ставлення громадян України до питань перерозподілу конституційних повноважень між Президентом України, Верховною Радою України і Кабінетом Міністрів України, переходу від президентсько-парламентської до парламентсько-президентської форми правління та інших основних положень проекту, запросивши до їх проведення Київський міжнародний інститут соціології, Центр "Соціс", Центр "Соціальний моніторинг" та Український центр економічних та соціальних досліджень імені О.Разумкова.
    Про результати проведених досліджень поінформувати до 15 травня 2003 року.
    Президент України Леонід Кучма також доручив Державному комітету телебачення і радіомовлення України та Міністерству юстиції України за участю Національної академії наук України, Академії правових наук України, Товариства "Знання", інших громадських організацій, провідних вчених-юристів, політологів забезпечити проведення "круглих столів", конференцій, дискусій, зокрема на телебаченні, радіо, сторінках газет та веб-сторінках, а також інших заходів для обговорення та роз'яснення змісту положень проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України", цілей та завдань його всенародного обговорення.
    Кабінету Міністрів України центральні та місцеві органи виконавчої влади зобов'язано всебічно сприяти проведенню всенародного обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України".
    Фінансове, матеріально-технічне та інші види забезпечення проведення всенародного обговорення та соціологічних досліджень покладено на Кабінет Міністрів України.


    * * * * *

    НАРОДНІ ДЕПУТАТИ КОМЕНТУЮТЬ ТЕЛЕВІЗІЙНЕ ЗВЕРНЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ЛЕОНІДА КУЧМИ
    Київ. 6 березня. Народні депутати України прокоментували телевізійне звернення Президента України Леоніда Кучми з нагоди підписання Указу про винесення на всенародне обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України".
    Зокрема, уповноважений фракції "Регіони України" Валерій Коновалюк висловив жаль з приводу того, що минулорічні ініціативи Президента України щодо політичних реформ у країні не консолідували до спільної праці всі політичні сили парламенту. За його словами, кожна політична сила як тоді, так і нині, "по-своєму розуміє політичну реформу" з урахуванням наступних президентських виборів, "як кому вигідно". "Регіони України" дотримуються іншої думки: саме сьогодні настав той момент, коли необхідна активізація дій щодо внесення змін до Конституції, як на цьому і наголошував Президент України. Адже зрозуміло, що рівень відповідальності влади повинен бути іншим, вона має "адекватно забезпечувати той комплекс заходів, які сьогодні спрямовані на забезпечення кращого життя пересічного громадянина", зазначив народний депутат. За його словами, "Регіони України" повністю підтримують Президента України і через своїх представників роз'яснюватимуть людям суть реформи, щоб у результаті схвалити позитивне рішення.
    Один із лідерів фракції НДП Анатолій Толстоухов ще раз підтвердив, що партія підтримує Главу держави у його прагненні створити парламент на європейському рівні. Він вважає, що рішення Президента щодо всенародного обговорення цього питання абсолютно доцільні.
    Виступ Президента України фактично відкрив можливості кращої ефективної демократичної і більш прозорої організації влади в країні, наголосив лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук. Минулого року Президент лише подав ідею політичної реформи, а нині
    "це вже не ідея, адже є проект закону" . Висловлене рік тому побажання набуло конкретних статей закону, наголосив Леонід Кравчук. І які б заяви не робила опозиція, Верховна Рада повинна розглянути законопроект і визначитися, вважає екс-президент України.
    На думку лідера "Нашої України" Віктора Ющенка, країні
    "вкрай необхідна політична реформа", але перш ніж робити якісь висновки, він пропонував би депутатам політичних сил зважено, професійно, з демократичної позиції підійти до розгляду і обговорення звернення і президентського законопроекту щодо змін у Конституції. Він вважає, що дискусії навколо політичної реформи потрібні, але вони мають бути "прозорими, відвертими, чесними".
    Як відзначив керівник депутатської групи "Демократичні ініціативи" Степан Гавриш, дискусії навколо звернення і законопроекту про зміни в Конституції України між різними політичними силами в парламенті відбудуться, і це нормально. При цьому він висловив побажання, щоб вони були менш політизованими.


    * * * * *

    ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КУЧМА ПІДПИСАВ УКАЗ ПРО НАПРАВЛЕННЯ  БАТАЛЬЙОНУ РАДІАЦІЙНОГО, ХІМІЧНОГО ТА БІОЛОГІЧНОГО ЗАХИСТУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ В ЗАХИСТІ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ ДЕРЖАВ ПЕРСЬКОЇ ЗАТОКИ ВІД НАСЛІДКІВ МОЖЛИВОГО ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБІВ МАСОВОГО УРАЖЕННЯ
    Київ. 6 березня. Президент України Леонід Кучма підписав Указ "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 лютого 2003 року "Про направлення батальйону радіаційного, хімічного та біологічного захисту Збройних Сил України, в разі звернення держав (або однієї з держав) регіону Перської затоки і Близького Сходу, для надання допомоги у захисті цивільного населення держав регіону від наслідків можливого застосування засобів масового ураження".
    Цим документом враховано зобов'язання України як держави-члена Організації Об'єднаних Націй і те, що участь України в ліквідації наслідків можливого застосування засобів масового ураження в регіоні Перської затоки і Близького Сходу відповідає інтересам підтримання миру і безпеки у світі. Крім того, взято до уваги той факт, що тимчасова присутність спеціального підрозділу Збройних Сил України сприятиме захисту цивільного населення держав зазначеного регіону від наслідків можливого застосування засобів масового ураження та наданню допомоги в їхньому подоланні, а також у відповідності до статті 107 Конституції України. 
    Указом вводиться в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 лютого 2003 року "Про направлення батальйону радіаційного, хімічного та біологічного захисту Збройних Сил України, в разі звернення держав (або однієї з держав) регіону Перської затоки і Близького Сходу, для надання допомоги в захисті цивільного населення держав регіону від наслідків можливого застосування засобів масового ураження".
    Глава держави на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України дав відповідні доручення Кабінету Міністрів України,  Міністерству закордонних справ України, Міністерству оборони України, Міністерству внутрішніх справ України, Міністерству фінансів України, Службі безпеки України, Державному комітету у справах охорони державного кордону України.


    * * * * *


    НАЛАГОДЖЕННЯ КОНСТРУКТИВНОЇ СПІВПРАЦІ  З НЕДЕРЖАВНИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ НА НОВИХ ЗАСАДАХ - МІНІСТР ВАЛЕРІЙ ХОРОШКОВСЬКИЙ ВИЗНАЧИВ ВАЖЛИВИМ НАПРЯМОМ ДІЯЛЬНОСТІ МІНЕКОНОМІКИ
    Київ. 5 березня. Міністр економіки та з питань європейської інтеграції Валерій Хорошковський зустрівся з керівниками неурядових дослідницьких організацій. У своїй короткій передмові він сконцентрував увагу на пріоритетних напрямах роботи Міністерства. Серед них - першочергові: впровадження податкової реформи та вступ України до Світової організації торгівлі. Для успішного досягнення цих цілей Міністерство запроваджує політику "малих кроків для великих перепон" та "зростання темпів зростання".
    Валерій Хорошковський наголосив на важливості співпраці Міністерства економіки та неурядових організацій. Така співпраця дасть позитивний результат обом сторонам. Державні інституції набудуть величезного досвіду як вітчизняного, так і зарубіжного, з подальшим його втіленням на практиці. Неурядові організації, на перших порах, отримають моральні дивіденди, усвідомлюючи престиж співпраці з вищими владними органами країни. Міністр сказав, що у своїй діяльності буде брати до уваги конструктивну критику з боку представників недержавних організацій, які, у свою чергу, повинні з розумінням ставитися до складної ситуації, в якій зараз знаходиться Уряд країни і Мінекономіки зокрема.
    За словами Валерія Хорошковського, Міністерство готове надавати ресурси на проведення робіт та досліджень недержавних аналітичних центрів. Зараз Мінекономіки веде активні переговори з донорськими організаціями стосовно залучення цих ресурсів.


    * * * * *


    ІТАЛІЙСЬКІ ПІДПРИЄМЦІ ЗАЦІКАВЛЕНІ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ГАЗОТРАНСПОРТНОМУ КОНСОРЦІУМІ
    Київ. 6 березня. Італійські підприємці зацікавлені взяти участь у створенні в Україні газотранспортного консорціуму. Про це заявив президент Союзу промисловців Риму Джанкардо Валорі під час зустрічі з президентом Українського союзу промисловців і підприємців Анатолієм Кінахом. Зокрема, інтерес до участі у газотранспортному консорціумі виявила італійська компанія "Брідас". На думку Джанкардо Валорі, до цього проекту варто більш активно залучати як український, так і закордонний приватні капітали.
    Під час зустрічі були обговорені питання розвитку малого і середнього бізнесу, його роль в економічних системах обох країн. Сторони визнали за необхідне активніше співпрацювати у туристичній сфері, а також докласти спільних зусиль до розбудови 5-го та 8-го європейських транспортних коридорів.


    * * * * *

    УКРАЇНУ ВІДВІДАВ РАДНИК З МІЖНАРОДНИХ ПИТАНЬ ОФІСУ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА АДМІНІСТРАЦІЇ ТЮРЕМ ТА ПРОБАЦІЇ ШВЕЦІЇ БО ЙОХАНСОН
    На виконання двосторонньої міжвідомчої угоди про співробітництво між Департаментом та Адміністрацією тюрем та пробації Швеції з 23 лютого по 4 березня поточного року тривав візит радника з міжнародних питань офісу Генерального директора Адміністрації тюрем та пробації Швеції Бо Йохансона в Україну.
    У рамках візиту проведено семінари для інспекторів підрозділів кримінально-виконавчої інспекції управлінь Департаменту в Харківській та Чернігівській областях з метою ознайомлення їх із досвідом застосування альтернативних позбавленню волі видів покарань у Швеції.
    За участю іноземного делегата у Чернігівському юридичному коледжі відбувся "круглий стіл" на тему: "Проблеми підготовки та підвищення кваліфікації працівників кримінально-виконавчої інспекції в Україні".
    Під час заключної зустрічі Бо Йохансона з керівними працівниками Департаменту  було обговорено результати співпраці та напрями подальшої взаємодії.

    * * * * *


    ВІДБУЛОСЬ ПІДПИСАННЯ ПРОТОКОЛУ СЬОМОГО ЗАСІДАННЯ СПІЛЬНОЇ МІЖДЕРЖАВНОЇ КОМІСІЇ З ДЕМАРКАЦІЇ УКРАЇНСЬКО-МОЛДОВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ
    Вінниця. 6 березня. У Вінниці відбулась церемонія підписання протоколу сьомого засідання спільної міждержавної комісії з демаркації українсько-молдовського кордону.
    Документ підписали співголови спільної комісії з демаркації державного кордону: Борис Тригубов - з української сторони та Іон Буларга - з молдовської.
    Протягом трьох днів роботи членами комісії було парафовано декілька документів та підготовлено до розгляду на наступному засіданні. Також підписано й узгоджено план виконання робіт з демаркації державного кордону.


    * * * * *


    ВІДОМА АВТОРКА КУЛІНАРНИХ КНИЖОК З ПРИКАРПАТТЯ ОТРИМУЄ ДЕРЖАВНУ НАГОРОДУ
    Івано-Франківськ. 6 березня. Серед жінок, нагороджених Президентом України Леонідом Кучмою з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру, ордена княгині Ольги III ступеня удостоєна й пенсіонерка та громадська діячка з Івано-Франківщинг Дарія Цвєк. Вона є відомою на Прикарпатті і в Україні громадською діячкою, авторкою кулінарних книг, які видаються українською, російською, польською, білоруською та іншими мовами.
    Дарія Яківна Цвєк народилась 10 жовтня 1909 року на Тернопільщині. За освітою - педагог, вчителювала у школах Львівської та Тернопільської областей. Під час німецької окупації працювала вчителем біології Вищої школи жіночих знань у Станіславі (нині - м. Івано-Франківськ). Відзначена значком "Відмінник народної освіти".
    Але головним чином вона відома як авторка книжок з української кулінарії. Серед них "Солодке печиво" (дев'ять видань), "До святкового столу" (три видання), "У будні і свята" (два видання), "Для гостей і сім'ї" (декілька видань у 1978, 1981 та 1983 роках), "Нашим найменшим" (1993 р), "На добрий вечір".
    Зараз Д.Цвєк готує ще дві книги до друку, які пропагують українські традиції. Серед них -"Енциклопедія української кухні".
    Довідка: Згідно зі Статутом, орденом княгині Ольги нагороджуються жінки за визначні особисті заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності, вихованні дітей у сім'ї.

    * * * * *


    ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ШОЛОМА-АЛЕЙХЕМА В НАЦІОНАЛЬНІЙ ПАРЛАМЕНТСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДКРИЛАСЯ ВИСТАВКА КНИГ "ПІСНЯ ДУШІ МОЄЇ"
    Київ. 6 березня. Виставка книг "Пісня душі моєї", присвячена 144-річчю з дня народження видатного єврейського письменника, класика світової літератури Шолома-Алейхема (1859-1916), відкрилася в Національній парламентській бібліотеці України.
    Експозицію організовано Єврейською радою України за підтримки Центру "Джойнт".
    Виставка "Пісня душі моєї" презентує найвідоміші твори Шолома-Алейхема, надруковані за життя письменника, а також сучасні видання, автобіографію "З ярмарку". Окремий розділ експозиції присвячено рукописам, листам, фотографіям великого митця, які знайомлять глядача з приватним життям письменника, його родиною, друзями. Дуже цікавим експонатом виставки є закордонний паспорт Шолома-Алейхема, з яким він 1905 року емігрував до Європи.
    У своїй промові на честь відкриття виставки "Пісня душі моєї" голова Єврейської ради України Ілля Левітас наголосив, що Шолом-Алейхем був визнаним класиком не лише єврейської та української, а й світової літератури. У його мудрих творах виражаються дух і сподівання єврейського народу, які близькі й представникам інших національностей. Шолом-Алейхем створив галерею чудових характерних образів, що увійшли до золотого фонду світової літератури і драматургії.

    * * * * *


    ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ НАРОДНОГО АРТИСТА УКРАЇНИ ПАВЛА ДВОРСЬКОГО "ТОВАРИСТВО МОЄ" НЕЗАБАРОМ ВІДБУДЕТЬСЯ В КИЄВІ
    Київ. 6 березня. Ювілейний концерт "ТОВАРИСТВО МОЄ" народного артиста України Павла Дворського , присвячений 50-річчю від дня народження співака, відбудеться 15 березня в Національному палаці "Україна" за сприяння Міністерства культури та мистецтв України і Київської міськдержадміністрації.
    Цей концерт відрізнятиметься від попередніх виступів митця тим, що буде виключно сольним. Артисту лише допомагатимуть його сини - Павло і В'ячеслав, шоу-балет "А-6" та ВІА "Шлягер бенд".
    За словами Павла Дворського, пісні, що звучатимуть на концерті "Товариство моє", абсолютно різнопланові: про українську землю, людські переживання та кохання. І найголовніше, що через усю концертну програму буде пронесено "щиру ідею єдності, гуртування і любові до ближнього".
    Павло Дворський також повідомив, що невдовзі побачить світ і його новий аудіоальбом, у якому пісні маестро виконуватимуть його творчі побратими Василь Зінкевич, Віталій Білоножко, брати Яремчуки, Лілія Сандулеса та інші зірки української естради. У квітні ж Павло Дворський планує виступити перед своїми земляками-буковинцями, а згодом - із сольним концертом в Італії.

    07.03.03 №29






    * * * * * * * * * * * * * * * * * *

    More BRAMA Press Releases -- Click Here
    Comments and observations about this article and other news
    may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

     

    Ukraine video timeline: a year of protests and violence. Daily Telegraph 2/21/2015


    Nadiya Savchenko's speech in Basmanny Court, Moscow, 10.02.2015 (Voices of Ukraine)


    Joe Biden: Don’t tell us. Show us, President Putin. 2/7/2015 Munich Security Conference


    Speech by President of Ukraine at the Munich Security conference Feb 7 2015


    #FreeSavchenko video by Adriana Luhovy [Twitter storm Jan 26 2015]


    FREE NADIYA SAVCHENKO

    FREE NADIYA SAVCHENKO
    Twitter storm day Jan 26 2015


    Live map of Ukraine

    Ukraine Today TV LIVE on Youtube


    Live map of Ukraine

    Live map of Ukraine


    Timothy Snyder: Ukrainian History, European Future. Timothy D. Snyder is a well-known historian and professor of history at Yale University. Speaking at the National University 'Kyiv-Mohyla Academy' on May 15, 2014 on deep connection and strong bonds between Ukrainian and European history.


    Громадське радіо

    Громадське радіо


    Громадське телебачення

    Громадське телебачення


    Facebook Євромайдан

    Facebook Євромайдан


    Happy Kyiv (inspired by Pharrell Williams 'Happy')


    Inauguration of Ukraine's President Petro Poroshenko, June 7, 2014


    The Kyiv Post

    День The Day Newspaper

    Експрес онлайн -- Львів

    Voice of America/Голос Америки

    Mirror Weekly/Дзеркало Тижня

    TVi

    Tochka.net

    Zaxid.net

    Yahoo!
    Foto I |  Foto II |  Slideshow

    World Issues
    Google
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq
    Yahoo
     ·  Afghanistan
     ·  Iran
     ·  Iraq

    Climate Effects
    Google
     ·  Global Warming
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu
    Yahoo
     ·  Climate Change
     ·  Hurricanes
     ·  Earthquake
     ·  Bird Flu

    Nasha knopka Наша кнопка

    SLIDESHOWS
    Yushchenko 2009 (NYC)
    Yushchenko 2008 (NYC)
    Genocide (NYC)
    Rushnyk (NYC)
    more ...

    AUDIO and VIDEO
    Video: OC Yushchenko speech
    Video: Orange Circle Yushchenko
    Video: Heritage Days
    more ...


    Calendar
    more ... ]  


    ** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

    BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
    Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.