News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>


 
Submit press releases here

BRAMA, July 30, 2002, 3 pm ET


Press Release

40-й Ювілейний З'їзд Західного Українського Євангельсько Баптистського Об'єднання у США

On July 5-7 2002, a 40th Annual Western Ukrainian Evangelical Baptist Convention of the United States took place in Sacramento, California. Participants included Ukrainian Baptist Churches of the West Coast along with guests from other states, Canada, and Ukraine.

Evangelical Baptist Ukrainian Church
of Sacramento, UkrChurch Inc. www.UkrChurch.com

5-7 липня 2002 року в місті Сакраменто, Kaліфорнія, відбувся 40-й Ювілейний З'їзд Західного Українського Євангельсько Баптистського Об'єднання у США з участю українських баптистських церков західної Америки та гостей з інших штатів, Канади та України. Темою з'їзду було місце з Біблії-“Я та дім мій будемо служити Господу”. (Іс. Навина 24:15). Реєстрація делегатів та урочисте відкриття з'їзду відбулось 5 липня в Євангельсько Баптистській Українській церкві міста Сакраменто (5501 Dewey Dr.), яка приймала ювілейний з'їзд і провідником в якій є пастор Ярослав Борсук. Відкрив роботу з'їзду голова ЗУЄБО пастор Володимир Вільчиця. Під супроводом чудового співу хору “Глорія” присутніх вітали делегації від церков з міст Гемет(CA), Лос Анжелос(CA), Санта Барбара(CA), Лівентавн(FL), Сакраменто(CA), Сан Матео(CA), Ванкувер(WA), Сієтл(WA), та інші. Вітальні проповіді виголосили пастори Я. Борсук (Сакраменто), Богдан Прихітько (Санта Барбара) та гість з Флоріди, головний промовець з'їзду пастор Анатолій Кадаєв який був уповноваженим представником від братнього Об'єднання Українських Євангельсько Баптистських церков у США.

Шостого липня о 9-й годині ранку делегати зібрались в конференційному залі Пресвітеріанської церкви за адресою: 11427 Fair Oaks Blvd. для спільної молитви. На ранковому богослужінні яке розпочалось о 10-й годині брали участь гості з різних церков об'єднання. Пастори Володимир Білоус (Сан Діего) та Володимир Вільчиця (Сакраменто) поділились з присутніми змістовними проповідями на тему “Поводження чоловіка та дружини у сім'ї.” Одночасно велась пряма радіо трансляція для міста Сакраменто про хід ведення з'їзду, подаючи інформацію та поточні оголошення відносно наступних активностей, українська телепрограма “Надія” освітлювала події з'їзду на місцевому телебаченні (Interfaith Chanel 19/75) з участю пастора Ярослава Борсука, секретаря об'єднання Валерія Тютюнника та ведучого Миколи Гонтар, запрошуючи бажаючих приєднатись до праці з'їзду

Після смачного обіду відбулось пленарне засідання з'їзду, на якому обсуджувались та вирішувались питання пов'язані з покращенням праці об'єднання. Заслухані звіти виконавчих працівників об'єднання та зроблена загальна фотографія делегатів та гостей ювілейного з'їзду.

В вечірній час на своє служіння зібралась українська молодь. Гаслом молодіжного зібрання був техт з Біблії -“Підемо з молоддю нашою.” Вихід 9:10. Oбслуговував служіння хор молоді Євангельсько Баптистської Української церкви міста Сакраменто під керівництвом Оксани Світящук та Давида Андрусяк. Хор був зодягнений в яскраво оздобленому національному вбранні, що придавало їхній програмі особливого колориту. Компанією “TV-VIDEOLAND” велись зйомки молодіжних урочистостей для трансляції на місцевому телебаченні та на програмі “Контакт”. Делегати та гості з'їзду мали можливість дати інтерв'ю та поділитись з телеглядачами своїми враженнями про ювілей та іхнє перебування в місті Сакраменто.

Ранішнє недільне служіння з'їзду приймала Перша Українська Євангельсько Баптистська церква міста Сакраменто. Служіння було особливим своєю темою: “Ми спільники хліба одного.” Луки 24:30-31. Промовцями зібрання були пастори Ілля Чепелюк (Лос Анжелос), Костянтин Качмарчик (Сієтл), та Анатолій Кадаєв (Флоріда), які приготували присутніх до участі в Вечері Господній. На закінчення хор з міста Сієтл виконав пісню “Молитва за Україну”, а молитву вдячності та благословіння звершив гість з Канади Леонід Коровник.

Заключне служіння ювілейного з'їзду відбулось о 3-й годині дня в Євангельсько Баптистській Українській церкві, яке обслуговували хори українських баптистських церков міста Сакраменто та пастори Валентин Мороз (Сан Матео), Анатолій Кадаєв (Флоріда), та Ярослав Борсук (Сакраменто). В заключення, після різноманітної та багатої духовним змістом програми об'єднаний хор церков ЗУЄБО виконав пісню “Душе моя, втішайся в Бозі”, після чого голова об'єднання пастор Володимир Вільчиця оголосив 40-й ювілейний з'їзд Західного Українського Євангельсько Баптистського Об'єднання у США закритим.

Валерій Тютюнник
Секретар ЗУЄБО
admin@ukrchurch.com


* * * * * * * * * * * * * * * * * *

More BRAMA Press Releases -- Click Here
Comments and observations about this article and other news
may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages. Anyone wishing to comment on the press releases is welcome to post notices to the News and Politics Comment Board.



** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.