BRAMA, February 6, 2001, 9:00am EST

Компанія Вестерн Юніон допомагає Підтримувати Родинні Зв'язки і в Новому Тисячолітті

Пересилаючи гроші, Ви одержуєте цінний час для телефонних розмов - аж до весни 2001.

Монтвей, Нью-джерсі, 22 січня 2001 р. - Вестерн Юніон розуміє, як важливо підтримувати родинні зв'язки - і не тільки на свята, а й протягом цілого року. Починаючи від 22 січня, щоразу пересилаючи грошовий переказ за границю із території США, клієнти Вестерн Юніон автоматично одержують безплатний 5-хвилинний телефонний дзвінок, щоб мати змогу поговорити із своїми близькими в будьякоми куточку земної кулі.*

Акція Вестерн Юніон Безплатний телефонний дзвінок проводиться до 22 березня 2001 і є дійсною на всі міжнародні грошові перекази, що відправляються з території США** до таких країн, як Мексіка, Центральна і Південна Америка, в Караїбські країни, у Східну і Центральну Європу, Південно-Східну Азію, на Близький Схід, а також в Азію/Австралію.

"Свята - це чудова пора, щоб поспілкуватися з друзями і рідними," - говорить Баррі МакКул, віце-президент з питань торгівлі Вестерн Юніон. "Наша мета-продовжити святкове відчуля Нового Року, надавши нашим клієнтам можлівість відчути себе разом із своїми близькими".

Відправляючи грошовий переказ, клієнт одржує квитанцію, на якій буде видруковано безплатний телефонний номер і персональний код. Отримати безплатну 5-хвилинну розмову дуже просто: треба лише набрати безплатний номер і ввести свій код. Чим більше грошових переказів Ви зробите, тим більше телефонних дзвінків одржите.

Компанія Вестерн Юніон посідає першість у світі в пересиланні грошей. Компанія ще в 1851 році стала відомою своїми телеграфними послугами, а в 1871 році вперше запропонувала послуги електронних переказів грошей. Компанія провадить безпереривний переказ грошей через більше ніж 94,000 пунктів у 185 країнах світу. Вестерн Юніон є допоміжним підприємством Firѕt Data Corporation (NYЅE:FDC)

Більше інформації про Вестерн Юніон можна одержати на нашій інтернет-сторінці: www.weѕternunion.com.

*3а винятком Канади.
**За винятком таких міст, як Денвер, Бостон, Ралій-дургам і Сієтл.