News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>


 
Submit press releases here

BRAMA, November 16, 2000, 12:00pm EST


Переможець Головного Призу Лотереї Вестерн Юніон 1999 року “Будьте Як Вдома” Прямує в Україну
Нью-Йорк, летовище імені Кеннеді – 10 листопада 2000 року.

Olga Sakiewicz (InterAccess market manager), Mrs. Sirotenko, Mr Sirotenko (Ukrainian Winner), Alexander Gomellya (Western Union marketing Manager).

Вестерн Юніон організовує прощальний вечір на честь пана Аркадія Сиротенка – переможця головного призу лотереї Вестерн Юніон 1999 року “Будьте як вдома”. Його грошовий переказ виграв приз - подорож до України на двох осіб з оплаченими квитками в обидва кінці.

“Ми дуже вдячні компанії Вестерн Юніон,- сказав пан Сиротенко, клієнт Вестерн Юніон, який емігрував до Америки зі Львова майже два роки тому, прибувши на возґєднання до своєї дочки та її родини.

“Моя дружина і я щасливі, що живемо в Америці, але ми скучаємо за сином й невісткою, які залишилися у Львові, за братом, що мешкає у Санкт-Петербурзі, та іншою ріднею в Україні та Росії. Вестер Юніон допомагає нам підримувати з ними звґязок”,- додав він.

Сотні інших призів було вручено клієнтам, які зробили міжнародні грошові перекази в період новорічних та різдвяних свят.

На летовищі імені Кеннеді в Нью-Йорку пана Сиротенка та його дружину супроводжував представник Вестерн Юніон Олександр Гомелля.

“Ми щасливі, що цей приз дістався панству Сиротенків, яке регулярно переказує гроші через Вестерн Юніон своїм близьким та рідним на батьківщину. Тепер вони отримали гарну нагоду ще й відвідати їх”,- сказав О.Гомелля, який, до речі, також родом з України.

LOT Airlines, known for comfort, good food and excellent service, upgraded the Sirotenko's seats to first class.

Родина Сиротенків відбула до Львова з летовища імені Кеннеді рейсом польської авікомпанії LOT із зупинкою у Варшаві. Компанія LOT люб”язно запропонувала переможцям Вестерн Юніон змінити місця економ-класу на місця першого класу.

“Ми гадаємо, що нашим глядачам дуже сподобається ця історія”,- сказав Ігор Афанасьєв, режисер і віце-президент російського телебачення, що базується в Нью-Джерзі, котрий знімав на плівку від”їзд родини Сиротенків з метою подальшого показу в своїй популярній телепрограмі “Київляндія”. “Це історія про те, як життя дарує приємні сюрпризи гарним людям, і про те, що в Америці немає нічого неможливого”, - додав він.

Родину Сиротенків тепло зустріли також представники польської авіакомпанії LOT, якій вже четвертий рік поспіль престижне видання “Bussines Travel” присуджує звання найкращої авіалінії Центральної та Східної Європи,

“Наші клієнти дають нам так багато, і в кінці кожного року Вестерн Юніон хоче бодай щось повернути їм”,- сказала Ліз Стоукс, директор відділу маркетингу компанії Вестерн Юніон. “Ми знаємо, як це важко бути далеко від своїх близьких, тому ми пропонуємо нашим клієнтам скористатися шансом з”єднатися з ними. Це може бути повністю оплачена Вестерн Юніон подорож на батьківщину, телефонні картки, персональні комп”ютери, що дозволяють спілкуватися з рідними через Інтернет. Нинішній розиграш лотереї дає можливість виграти головний приз – до 10 тисяч доларів готівкою зі спеціальної кабіни, де гроші кружляють немов сніжинки, - Money Maсhine Вестерн Юніон. Я впевнена, що переможець буде дуже щасливий, а всі ми отримаємо задоволення”,- додала вона.

Відомий як піонер телеграфічних сервісів, у своїй першооснові “Вестерн Юніон” був створений у 1851 році, а у 1871 році ввів послуги телеграфічних переказів грошей. Компанія постачає швидкі послуги грошових переказів через більш, ніж 94,000 представництв у 185 країнах світу. “Вестерн Юніон” є філією First Data Corporation (NYSE: FDC). За більшою інформацією про “Вестерн Юніон” просимо відвідати нас на Інтернеті: www.westernunion.com.


* * * * * * * * * * * * * * * * * *

More BRAMA Press Releases -- Click Here
Comments and observations about this article and other news
may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages. Anyone wishing to comment on the press releases is welcome to post notices to the News and Politics Comment Board.


** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.