News from and about Ukraine & Ukrainians: Ukrainian Community Press Releases
BRAMA
  UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення



getLinks(); ?>


 
Submit press releases here

BRAMA, November 16, 2000, 11:00pm EST


Вестерн Юніон знову оголошує розиграш лотереї “Гаманець фортуни"
Розігруються грошові виграші на загальну суму 120 тисяч доларів

Монтвейл, Нью-Джерзі – 7 листопада 2000 року. Одна з найпопулярніших лотерей Вестерн Юніон, знаменитий “Гаманець фортуни”, повертається! Щоразу протягом листопада та грудня, коли клієнт переказуватиме гроші з відділення Вестерн Юніон в США, що бере участь в цій рекламній кампанії, до будь-якої країни, він отримає гаманець і автоматично стане учасником розиграшу лотереї. Участь у ній дає кожному шанс виграти право на те, щоб зайти до Вестерн Юніон Money Maсhin -спеціальної кабіни, наповненої грішми, й за короткий термін схопити там до 10 тисяч доларів готівкою.

Всі, хто перекаже гроші зі Сполучених Штатів Америки до Африки, Центральної та Південної Америки, країн Карібського басейну, Східної та Західної Європи, Близького Сходу й Тихоокеанського басейну в проміжок часу між 1 листопада та 31 грудня цього року, автоматично вступають до розиграшу. Дванадцять щасливчиків-переможців отримають право увійти до Вестерн Юніон Money Maсhine і протягом трьох хвилин схопити доларів на суму до 10 тисяч. При цьому кожному з дванадцяти гарантується мінімальний виграш в розмірі однієї тисячі доларів.

“У 1998 році такий розиграш був дуже популярний серед наших клієнтів, і ми вирішили повернутися до нього, додавши нові елементи,- сказав Беррі Маккул, віце-президент Вестерн Юніон з питань маркетингу. – Цього року в нас буде більше переможців і, враховуючи це, ми розробили новий дизайн Вестерн Юніон Money Maсhine".

Вестерн Юніон Money Maсhine – це спеціальна скляна кабіна, наповнена грішми, що кружляють в ній немов сніжинки. Кожну таку машину буде встановлено безпосередньо в тому відділенні (або десь неподалік) , в якому було зроблено переказ, що виграв в лотереї.

“Новим в цьогорічному розиграші є також те, що Вестерн Юніон Money Machine буде встановлено в тих районах, де мешкають переможці, що дасть можливість запросити друзів та знайомих, які вболіватимуть за них”,- додав Беррі Маккул.

Відомий як піонер телеграфічних сервісів, у своїй першооснові “Вестерн Юніон” був створений у 1851 році, а у 1871 році ввів послуги телеграфічних переказів грошей. Компанія постачає швидкі послуги грошових переказів через більш, ніж 94,000 представництв у 185 країнах світу. “Вестерн Юніон” є філією First Data Corporation (NYSE: FDC). За більшою інформацією про “Вестерн Юніон” просимо відвідати нас на Інтернеті: www.westernunion.com.


 


* * * * * * * * * * * * * * * * * *

More BRAMA Press Releases -- Click Here
Comments and observations about this article and other news
may be posted to the BRAMA News & Politics Comment Board

DISCLAIMER:The contents of press releases on this website represent solely the positions of their respective authors and organizations. BRAMA neither endorses nor disapproves of the views expressed therein. BRAMA retains all final rights as to what may or may not appear on these pages. Anyone wishing to comment on the press releases is welcome to post notices to the News and Politics Comment Board.


** Special: [Ukrainian Holidays and Traditions] [SHOP UKRAINIAN] [POLITICS]

BRAMA Home -- BRAMA in Ukrainian -- Calendar -- UkraiNEWStand -- Community Press -- Search BRAMA -- Arts/Culture -- Business -- CLASSIFIEDS -- Compute/Software -- Social Issues -- Education -- Fun -- Law -- e-LISTS&BB's -- Nova Khvylia (New Wave) -- SPORTS -- Travel -- Ukraine -- Government -- Diaspora Directory -- Suggest a Link -- Report a dead link -- About BRAMA - WebHosting - Domains - Advertising -- What's New? -- GOOGLE-- Yahoo!
Copyright © 1997-2011 BRAMA, Inc.tm, Inc. All Rights Reserved.